- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Tényleg drága mulatság! De azért ha meg dobnának egy ilyennel, nagy kínok között :) elfogadnám. Én láttam dolgozni őket, és nagyon jók...
De maradok a jó öreg PC-nél :DDD
Egyébként miért hülyeség??? Nem egy bazi torony, ami csörög-zörög, hangtalan(egy darab venti nincs benne), igen kis helyet igényel és gyors, mint állat... Csak hát rohadt drága! -
Zsiba
senior tag
Amúgy meg a mai alkalmazások csak a 30-35%-át használják ki a P3 tudásának (utasításkészletek)! Mondták Intelék! :O
-
Zsiba
senior tag
A cégnél ahol dolgozom PC-m van, otthon szintén PC-m van. Van viszont a munkahelyemen két G4-Cube.
A PC PIII-733, a Cube-ok G4-450 Mhz. Tervezésre használjuk a gépeket. Cad, 3d-s alkalmazások, renderelés, Photoshop. A kis kockák mindenben verik a P3-at. Én ebből tudok kindulni...
Amúgy meg minden hibája ellenére jobban szeretem a PC-ket, mint az Apple-t. Vagy mégsem ??? :))))
Csak az a véleményem, hogy a sebesség nem minden. Egy Suzuki GSX-R lehet, hogy az autópályán odaver egy AfricaTwin-nek, de a hegyekben meghal és a túramotor otthagyja... :)))) :)))) :))))
Egyébként meg igazad van. :)))) -
Zsiba
senior tag
Az a helyzet, hogy a sebesség nem minden. Jó lenne, ha végre az Intel a procik struktúráját is megreformálná. Egy G4 proci simán odaver a hiperszuper P4-nek! Pedig a leggyorsabb G4-es 833 MHz-es!!!!
Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest