Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Most hozzászólok a hírhez: tényleg rohadt drágák ezek a procik. De fognak lefelé is menni az árak. Én amúgy sem tervezek mostanában notebook vásárlást, főleg nem P4- eset! (ezt most tényleg nem a P4 fikázása miatt írtam)
-
Dalai Láma
őstag
Igen. Nekünk jó, és remélem lesz jobb is. Veszekedni tényleg fölösleges, hogy melyikük a jobb, legalábbis állandóan és mindig nem kell erről beszélni. Attól, hogy fikázzuk valamelyiket, még nem lesz jobb, vagy a másik rosszabb.
Ettől függetlenül izgalmas téma, de ennek szerintem van egy külön rovat a fórumban. -
Dalai Láma
őstag
Oké! Bár semmi értelme. Az Intel valaha tényleg jó volt, sőt a legjobb. A PIII procik is jók voltak. Akkor az AMD még nem számított nagynak. Talán többen azt hitték, hogy az Intel idővel majd teljesen kiszorítja a piacról. De nem így lett, és ez csak nekünk (na meg az AMD-nek) jó. Hiszen így létrejöhet az árverseny, ami ugye kedvez a pénztárcánknak is.
Olyan ez, mintha csak Opelt lehetne kapni, de azt jó drágán. És jönne a Volkswagen egy hasonló, de kicsit jobb autóval, és mindezt sokkal olcsóbban adná. Ez is jó lenne nekünk. De ez így is van, tehát nekünk jó, és most már végre procik terén is, mert a jobbat olcsóbban kapjuk meg.
-és bocs, hogy elkanyarodtam egy kicsit a témától!
Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest