Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaboncz
tag
Nézd, nekem marhaság az EQ, rádió, line-in. Neked nem.
Nem azt mondtam, hogy nem kell bele extra, de aki felvevőt, rádiót akar, az megtalálja másban. Arra próbáltam rámutatni, hogy meglesz a saját célközönsége. ''nem egy ember keresi'' hát ezaz, a minél jobb hangminőséget sem egy ember keresi. Preferenciák.
De nem értem miért vagytok ennyire meglepődve a rádió, felvevő hiányán, eddig sem volt az iPodokban. EQ: Kérdezd meg az iPod tulajokat, hogy hányan használják, elég keveset fogsz találni. Kijelző: jó ha van, de az sem katasztrófa, ha nincs. Ha nekem arra kell, hogy bringázásnál bekapcsolom, bedobom a zsebembe, akkor minek? (Egyébként én pl. a rendes iPodot is így használom, nekem pl. teljesen megfelelne kijelző nélkül is a kicsi)
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest