- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #3596 üzenetére
Gratula.
Aki VIP-is az talán még jobban fogja várni a frissítést ezek után.
A heti cupa eventen duplázza a pontokat, tehát ez neked most 80 pont lenne ha már megérkezett volna a frissítés, és VIP lennél.
Katt a videóra. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3592 üzenetére
Sajnos nem. Helyreállt de frissítés nincs.....
Más:
Tagja vagyok a Hill Climb Racing 2 nemzetközi csoportjának 3 napja.
Vannak érdekességek. Pl. rengeteg fura dolgot osztanak meg. Gold 1-es játékos 38K-t csinál a mostani eventen, és rengeteg ilyen van. Főleg 99%-ban oroszoknál.....
Nagyon sok a csaló. Van olyan, hogy egy egész csapat csaló. Pl. a reddit a toborzásból kizárja az ilyen csapatokból érkező jelentkezőket. Most olvastam, hogy van egy másik lengyel csapat, akiknek tagjait kizárta a jelentkezésből. Asszem, zárt csoport, és ott lehet jelentkezni, ha valaki kiesett, és kell a helyére újabb csúcsgémer.
Szidja mindenki a Fingersoftot de nagyon csúnyán, hogy eddig nem sokat tett ellene. Egész csapatok csalnak. Ez a bizonyos lengyel csapat 2-3 nap alatt profi lett, 40K-at dob mindenki, miközben eggyel korábban semmit nem tudtak produkálni, stb...Megint más: Ezt a képet a srác a kilóméterek miatt rakta fel. Hogy milyen kocka a csapattársa.....
Nem egy rossz csapatban van 16-ik helyen vannak, de én egyből kiszúrtam az ellenfelét. Nah, erről maradtatok le megint. REDDIT.szerk: Egyébként az ottani visszaszámláló alapján, és a facebook posztjának keletkezésének időpontja alapján nagyjából ki lehet számítani hogy mennyire vagytok a nagyoktól időben elcsúszva..... Megnézem nektek mindjárt....
-
Neck
veterán
Ha valaki látja a napi 500 gyémántos vásárban a rally car coin boost power upot, szóljatok pls, le ne maradjak róla!
-
tzsolesz
nagyúr
Lehalt a szerver. Nem tudom mit csinálnak...
-
tzsolesz
nagyúr
Most volt egy 13Mb-os frissítés, azt hittem ez az. De sajnos nem. 1.26.2 még csak. De lehet hogy ez készíti elő a nagyobbat, passzolom...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3581 üzenetére
Hát a fizika megváltoztatása az azért boríthatja az erőviszonyokat.
De legalábbis lehet újratanulni a repkedést, ha máshogy fog reagálni:
ebből következőleg viszont nem vezethetik be*, amíg egy ilyen event
van folyamatban, ahol pont az ugrabugra meg a repkedés "perdöntő".*: nálam nem látszik még a Play-en, pedig a link szerint már kijött.
Szerk: "idegenlégióskodni" viszont egyáltalán nem lehet majd, szóval,
hiába volt nagy ötlet, hogy ugorjon be valaki egy csapatba pár pontért,
ezentúl nem fog menni: nem mintha csináltam volna, az ötletet láttam.Szerk: persze, ha szarnak a fairplayre ahogy szoktak, akkor bevezetik
a szokásos módon, hogy valaki napokkal, hetekkel később kapja meg.
Üzenőfalon írják, hogy már YT videó van fent, ahogy kamionnal nyomul.
Az a cikornya, hogy ha az új verzióban más a fizika, hogyan versenyzik
a régi verziós ellen? Nagyobbat tud ugrani? Kisebbet? Egyik se fair... -
tzsolesz
nagyúr
Nemsokára lehet csapatni a verseny kamionnal, és még jön sok újdonság is. Olvassa el mindenki.
rengeteg új dolog lesz benne. Új csapat menedzsment, meg hasonló apróságok. Új szabályok, új grafika (időjárási tényezők ), új adventure pálya, meg új kupák is lesznek. Új üzenőfal talán ha jól értem, de legalább is fejlesztett.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3578 üzenetére
Az én csapatomra és ellenfeleinkre akartam mondani hogy 30K a top kategória. Akik felsőbb szinten vannak azoknak 40-45K. A csúcson meg gondolom megvan az 50K......
Mivel az én járműveim még nincsenek azon fejlettségi szinten, mint egy olyan júzeré, aki már évek óta tolja, ezért nem is elvárható sokkal nagyobb eredmény. Április óta játszok. Gyenge a thruster, meg a többi tuning is a gépeimen. A kis Jip, a Rally Car, meg a Buggy van 50 szint felett, tehát 3 extra tuning pakolható rájuk. A legtöbb járművem 20-35 szint között mozog. Még nem volt időm kitermelni annyi sok millió coint hogy magasabb szintet képviseljek.....
Egyébként pedig 21K nálam ennek az eventnek a vége.....
De elmondom azt is, hogy közületek bárki a kezébe venné a telómat, meglenne a 28-32K. Mert sokkal jobban érzitek a játékot, és ez is számít, nem csak a fejlettség. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3577 üzenetére
Nem az a baj, hogy mikor indult, hanem, hogy hogyan. Több lépcsőben kapták a frissítést a userek és volt akinek már lepörgött 3-4 (!) team event, mire az utolsó körös usereknek is megjelent a frissítés, na ez minden csak nem korrekt a Fingersoft, meg csúnyán mondva, szarik a userekre...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3567 üzenetére
Hiába vered szarrá az ellenfelet, ha papíron annyival gyengébb, hogy ennyi jár:
Amúgy 30K ennél az eventnél egyáltalán nem Top eredmény. 60%, nem rossz,
de nem Top. Akik igazán durván tolják, azok 90% fölött vannak itt is. Mondjuk
a többesszám ellenére ez nálunk 1 főt érint, ahol több ilyen van, attól kell félni. -
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3576 üzenetére
Most is tárolja, az ÉLŐ pontszám alapján keres ellenfelet. Próbál hasonló pontszámút találni. Csak az "időeltolódás" miatt nem igazán talál.
Még nincs 3 hónapja, hogy elindult a TE.Bár más kérdés, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy az erősebb kutya b*szik (mint legtöbbször az életben is).
Vannak erősebb és gyengébb csapatok. Vannak, akik régóta nagyon aktívak, és vannak akik csak hébe-hóba játszanak vagy nemrég kezdték.
Tehát teljes igazságot nem lehet tenni. Meg nem is lenne fair valakit azért előnyhöz juttatni, hogy szorosabb legyen a játék. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3574 üzenetére
Ezek az algoritmusok nem ennyire egyszerűek, nyilván "tárolnák" az elmúlt 4-5 hónapnyi eredményt és azzal számolná, hogy kit kivel sorsolhat össze...
-
misi_belucci
tag
Az lenne jó, ha nem 50 fős csapatok volnának, hanem mondjuk csak 20-25 fősek.
Úgy több hasonló képességű csapat lenne.
Lehet 1-2 játékos jobban is értékelné a saját helyét egy jó csapatban.
Persze mindjárt a legelejétől kellett volna így indítani. Most már nagyon nem örülnék neki, ha szétbombáznák a csapatunkat/okat. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #3572 üzenetére
"Egyetlen megoldásnak azt látom erre a sorsolásos "bakira", ha a FingerSoft szinkronba hozná a matchmakinget és utána automatikusan egyszerre indítaná 2 naponta. Úgy egymáshoz "passzoló" csapatok találkoznának."
Egy két embert (köztük én is), ezt már itt a fórumban felvetettük. Havi nullázás, de minimum egyszer, hogy szinkronba lehessen hozni a kezdést és automatán lőni, nem kézi indítással. Ezzel csak a kicsik kedvét veszik el, mivel nem hinném, hogy mi vagyunk az egyetlen top10-es csapat aki folyamatosan kicsiket kap.
-
misi_belucci
tag
válasz
tzsolesz #3571 üzenetére
Már nagyon rég nem kaptunk ki. Volt egy időszak, amikor még a 70-150. hely között ingáztunk, akkor 2 nyert meccs után jött egy tuti bukó (top 10-es ellenfeleket kaptunk pl. Croatia, Poland).
Egy nagy előnye van annak, hogy gyenge ellenfeleket kapunk: a +1000 scrap. Az mindenkinek jól jön. Amúgy dögunalom...
Szerintem nem kellene 24 órát sem várni, ahhoz hogy másabb ellenfeleket kapjunk, elég lenne pár órát csúsztatni. De ki akarna kockáztatni, amíg jön az eredmény? Hiába vagyunk nagyon jók, van 1-2 csapat, akik ellen nincs reális esélyünk. Könnyen bekerülhetünk a darálóba.Egyetlen megoldásnak azt látom erre a sorsolásos "bakira", ha a FingerSoft szinkronba hozná a matchmakinget és utána automatikusan egyszerre indítaná 2 naponta. Úgy egymáshoz "passzoló" csapatok találkoznának.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3570 üzenetére
Akkor pedig ki kell hagynotok 24 órát úgy hogy nem indítotok versenyt. Ez kb. 100% hogy bejönne. Azt javaslom próbáljátok ki.
13 óra 43 perc van pl. a mienkből most hátra (mi 1 nappal hamarabb kezdtünk, vagy mennyivel passz). A hozzászólásom megírásának az időpontjában.
Kalkuláljátok ki, ha van kedvetek, ez talán hosszú távon hamarabb előbbre visz titeket, mint ott senyvedni ahol vagytok.Vagy annyi még, hogy meg kéne nézni, hogy nekik mikor jár le. Talán a videóikból ki tudnátok hámozni, amennyiben töltenek fel videót ezek a lengyelek, vagy a redditesek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #3569 üzenetére
Nem fogunk feljebb jutni, mivel ők is pörgetik ugyanúgy, ergo kapnak annyit, amennyit mi, sőt a top10-ben elég sokan pörögnek egymás ellen, mivel ugye vannak helycserék, és most nem tudom mi a helyzet, de múltkor a lengyelek letolták a redditeseket a TOP-ról, szóval ők egymás ellen mennek valószínűleg elöl.
A lejárati időkben lehet némi igazság, ezért is kibaszás, hogy nem nullázták be legalább 1 hónap múlva, mikor mindenkinek elérhető volt a frissítés. Ez így sajnos egy helyben toporgás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3568 üzenetére
Túl sok választása nincs a generátornak. TOP 10-ből nem igen van esélyetek kifogni ellenfelet. Ki tudja, akik felettetek vannak, valószínű 1 nap előnyben vannak event váltáskor. Amúgy is 20-30 méltó ellenfél csapat lehet a játékban akik meg tudnának titeket verni, ha szerencséjük van. De matematikailag ere nem sok esély van, hogy abból kapjatok..... Így csak a serlegeket gyűjtögetitek, addig, amíg fentebb nem juttok..... Lassú menet lesz.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3566 üzenetére
Úgy látom nagyon megy nektek a röpködés basszus.
Ennél az eventnél is nagyon számít a tapasztalat, és a teknika. De nagyon sok szerencse is kell hozzá, hogy hogyan is csíped el az érkezést a zászlóhoz (ugrási ponthoz). Pici baki, és csak felét produkálod. Én legalább is így vagyok vele.
Amúgy 30K ennél az eventnél már TOP eredménynek számít szerintem. Nem olyan gyenge az ellenfeletek sem, csak nem elég felkészültek, és sokat hibáznak. Plusz nincs olyan sok top játékosuk mint nektek.
3080 serlegünk van most. Kaptunk egy 3600 serleges csapatot most. Egy darabig kiegyenlített volt a helyzet, de most már nem bírunk velük. Nagyon aktívak. 2700 vs 1600-nál tartunk úgy hogy tőlük mindenki játszik, tőlünk pedig kereken a fele, tehát 25 tag. Ez pedig a mi vesztünk. Nem elég hogy erős csapatot kaptunk, még előnyhöz is juttatjuk őket. Szerintem röhögnek rajtunk.Valószínű idegileg kimerített egy pár tagot ez a mostani feladatsor.
Amúgy ennyi erővel minket is megkaphattok ellenfélnek.
Eléggé nagy intervallumban szór ez a kalap a team-nél.... nem fer, de mind1, ilyen a játék.
Amúgy kaptatok ki mostanában? Tegnap előtt néztem és még mindig TOP10. -
törölt tag
válasz
#97706752 #3564 üzenetére
Tökéletesítettem a technikát. A fúvókát nem szabad beindítani az ugrás pillanatában. Repülni kell ameddig nem kezd ereszkedni és akkor kell nyomni mind a két gombot. Ha egy kicsit több lenne a tuning rajta (mágnes, szárny) símán meg tudnám csinálni vele a 10 ezret.
Na addíg úgy se nyugszok. Majd lefotózom. -
törölt tag
Üdv! Hátha valakinek hasznos:
A bányás pályán egész jót lehet repülni a rally autóval. Nekem 13as szintén van a 4 alap tuning. Rajta van a thruster ami 1es meg a szárny ami 5ös. A lényeg, hogy a rugót nem szabad használni. Rugó nélkül nagyon szép ívben repül. Rugóval túl magasra megy és nekicsapódik a plafonnak. -
AKIspest
tag
válasz
misi_belucci #3560 üzenetére
Misi:
2es: jó lesz az, de én a helyedben felhúznám 14re a szárnyat, illetve az elugrást kell gyakorolni. Még én sem tudom a tutit, de 180+m összejöhet, ha épp az elrugaszkodás előtt robban a turbó; 140-150m sikerült eddig.
3as: csak tipp, de próbáld meg ide a buszt (nekem fuel boost a 3.elem rajta), u.i.10k-t ezen is össze lehet hozni simán, az 5ösre meg használd a super dízelt a rugóval (+szárny+thruster). Tolass vissza teljesen az elején, majd nagy lendület, és f.sza jó sebességed lesz az elugrásra. Már csak a rugót kell jól időzíteni. Így talán többet ki tudnál hozni, mint 13k. -
heathen
csendes tag
Köszi a videót. Kiindulásnak tök jó! De aztán itt annyi a lehetőség, hogy még sokat lehet kombinálni. Meg egyénreszabni, mert pl. nekem nincs thruster a tankhoz, de azért jó tudni, hogy amúgy jól ugrik.
A 3. pályán én inkább a monsterrel mentem, mert az ugrató előtti tavat átugorva az nem annyira akad el, mert nagyobbat rugózik és nem veszít annyi lendületet.Ja, amúgy Heathenreel néven vagyok a játékban..
-
misi_belucci
tag
[link]
Csináltam egy videót, de a 2. és 3. pályára valami mást kell kitalálni... -
tzsolesz
nagyúr
Igen. Ebben igazad van. Sajnos akik csak nem reg kapcsolódtak be ebbe a világba esélyük sincs beérni a nagyokat, akiknek majdnem minden maxos. Ők valóban szerencsések ilyen téren. Nekünk pedig meg kell küzdenünk minden kicsi eredményért. Én ezt elkönyveltem magamban, és ennek tükrében értékelem a saját errdményeimet. De behozni régi motorosokat akiknek minden maxos, és van nekik 30000 gemük, meg 50milla coinuk lehetetlen..... Az meg újra más kérdés, hogy melyikük hogyan tett szert ekkora előnyre és ekkora vagyonra a játékban. Gyanús hogy nem csak farmolással....
Egyébként jelenleg 20k amit tudok produkálni a jelenlegi team eventben. Én ezzel kb elégedett vagyok, annak tudatában hogy kb 22-24k ösdzejönnw ha nem baltaznek el mindig egyet.... A nagyobb legendaryk közül sokan nem jobbak tőlem, sőt.
-
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #3556 üzenetére
Nyomhatod..esélyed sincs friss játékosként. A toppon kimaxolt verdákkal nyomják, akik (tippre) a kezdetekben kihasználhatták még a játék apróbb kiskapuit. Ne mondja nekem senki, hogy annyit nyomult vagy annyi pénzt beletolt a játékba, hogy elérje a mindenmaxot, mert kiröhögöm
A fairplay nyomokban sem eleme ennek a viadalnak (sem).
Saját szinteden maradva van esély örömködésre, de azon kívül el kell engedni az eredményhajhászást szvsz. -
ztibor
senior tag
válasz
misi_belucci #3552 üzenetére
Köszi, már ezek is olyan infók amikre lehet alapozni :-)
Choppernél gondolom számít hogy a benzintank mekkora!?Amúgy van vagy 7 járművem amin kb ugyanott áll a thruster, szárny. Rugó nincs, nem is tudom használni, szóval azt biztos kihagyom. Nehéz választás lesz, legjobban a második pályától félek.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3555 üzenetére
Próbáltam úgy is. nekem a fume boost nagyon gyengusz még, abba bele kéne tolni nagyon sok scrappot, meg gyémántot, meg ugye coint. Most elköltöttem a formulára 1.3 millát, úgyhogy farmolás van. 5 millió a célom. Nyomom égnek világnak az adventure-t, meg VIP vagyok, nyitom a ládákat ész nélkül, van 4 free, plusz a napi 60 gemmel is azt nyitom.....
Így is már feltoltam 2 járműnél is a thrustert 2-es szintre, hogy értelmes eredményt érjek el végre...... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3552 üzenetére
Ti nyomjátok már?
Amúgy valóban, a busz az utolsó pályára nagyon jó. A második pályára én most elcsesztem a rally carral, mert nem tettem rá a start boost-ot. Annak nekem 11-es a szárny, meg jól fejlett a motor is. De amúgy a Buggy elég hamar kipörög, az is jó lehetne oda, csakhogy ahhoz nekem nincs thruster még....
-
misi_belucci
tag
Na ez pont az az event, ahol 50 embernek 50 különböző nyerő összeállítása lesz.
Itt nem nagyon van tuti sorrend.De a legjobban repülő gépek:
bus
chopper
s. dieselAmivel még érdemes próbálkozni:
s. bike
robogó
s. jeep
monster truck
tank
monowheel
moonlanderA tuningok pedig:
alap: szárny, rugó és thruster (de ebből szerintem kell min. 2-es)
használható még: landing boost, nitro, fumeEbben a videóban egész jól bemutatják a dolgokat:
[link]Ami nekem biztos, hogy az
5. pályára marad a bus + thruster, szárny, rugó
2. pálya (itt a legrövidebb az elrugaszkodásra a hely): ide olyat kell választani, amelyiken a legerősebb a szárny, fume, rugó vagy szárny, start boost, oc.
4. pálya (barlangos): ide moonlander, maxos thrusterrel + egy közepes mágnes elég.A maradék pályákon jó lehet a monster truck + szárny, rugó, thruster.
-
ztibor
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #3549 üzenetére
Én azért remélem hogy jönnek majd a tanácsok ezerrel, akár itt akár a messenger fórumon, utána meg csak a próbálkozás marad :-)
Mivel a thrustereim 1 és 1,5 között vannak, így azokkal sok mindent nem tudok kezdeni, de hátha lesz jó ötlet, ami coinból vagy a meglévő alkatrészekből megvalósítható :-) -
tzsolesz
nagyúr
A 20K már jónak számít, én 15200 pöttyel zártam tegnap.
Ma meg csak 12500 volt a maxom, mert kísérletezgetek.
Nem tudom mi lesz velünk is. Újra 3000 serlegesek leszünk lassan (29xx ). Ami azt jelenti hogy akár 3400-3700 serleges csapatot is kaphatunk a jövőhéten már újra. Ennél az eventnél pedig nagyon számít a csapat fejlettsége...... Tehát be fognak minket darálni. Van a hátunk mögött most zsinórban 10 győzelem.... Majd letörik a szarvunk.....(#3548) DigitXT Basszus nem is néztem. Hát ez szopacs valóban.
(#3549) DJ. Ru$y Ne is mondd. 20 percig csak leskelődtem, hogy mit kéne, stb... Aztán úgy estem le 2 pályán is, mint az eldobott kő.....
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az új event sok kérdéses, először is melyik járműveket érdemes rá húzni, aztán pedig, hogy az 5 jármű közül melyik pályára melyik való...
-
ztibor
senior tag
válasz
tzsolesz #3546 üzenetére
Sajnos ez nem a szerencsén fog múlni, hanem főleg a szárny és thruster-en, akinek jobban van fejlesztve, az biztos többet is tud, én kíváncsi leszek, én olyan 20k-ra lövöm be magam első tippre, aztán majd meglátjuk.
Mivel ez nem is a coinon fog múlni, félek hogy az első pár próbálkozás be is árazza végig ezt az eventet. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
#07813632 #3545 üzenetére
Az is igaz.
Más: Új event. 5 ugratós pálya, azzal amivel akarunk.
Én már előre utálom. Mint minden olyan versenyszámot, ami kiszámíthatatlan, és nagyon a szerencsén múlik....
mivel szerencsém soha nem volt, és nem is lesz.... -
sz_abika
addikt
Srácok, egy embert kölcsönözhetnénk az F Csoze csapatba? Nem akarok 2 ponttal kikapni a fritzektől (1503 vs 1505p)
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3537 üzenetére
A havas pályán kb. 2 km után változik a zoom, így az elején
tényleg sokkal lassabbnak érződik, aztán begyorsul... majd
4 km környékén megint távolabbról mutat, akkor "belassul".
Más pályán nem figyeltem ezt meg, de a havason garantált.tzsolesz: rakj rá hóláncot, úgy jobban betapad a pörgéshez.
WB teljesen felesleges ide, csak elrontja a helybenforgást...
(Szerk: helyben pedig úgy pörögsz, hogy kicsi hátratolatás,
majd nagy gáz. Akkor lök meg kegyetlenül, ha jól betapad.) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3535 üzenetére
Ugye hogy ugye?
Egyébként csak én érzem úgy hogy adventure-ban jobban mennek a járgányok mint a kupákon?
Sőt tovább megyek, van hogy úgy érzem, hogy egy idő után adventure-ben még fel is gyorsul az autó egy bizonyos megtett szakasz után.
De van még egy megfigyelésem. Minél közelebb vagyunk egy fejlődési fordulóponthoz, (legend 1-legend 2 pl.) annál inkább nehezebb megnyerni egy-egy versenyt? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #3531 üzenetére
Igen, az a 4 óra pedig szerintem sok.
(#3533) DigitXT Szép eredmények basszus.
Más: Az első holdas pályán a Buggy-ra van valami jó beállítás, hogy többet pörögjön? Régebben jobban pörgött, de azóta fejlesztettem rajta ezt azt.
Ki hogyan használja?
Ez a max amit elértem eddig. De általában 6-6500 pont a max.... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
Na igen, nekem is akkor megy 20.0 a végén, amikor az eleje full kuka volt:
Előtte persze, amikor tétje volt, nem adta ki, és alig javítottam valamit...
Szerk: mndegy, HUN 39K-ja akkor se lett volna meg, ha a konzerves jó.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Főleg, amikor 5 pálya volt...
-
tzsolesz
nagyúr
Most megvettem a formulát. Meg ráköltöttem 1.3 millát. Az utolsó pályát most olyan 24s-ra megtudom csinálni.
De hogy azóta az első hármat folyamatában elrontom basszus.
Ott vagyok ahol a part szakad. Mínusz 1.3 milla. 🤣 -
DigitXT
Topikgazda
válasz
AKIspest #3521 üzenetére
Látom, már nem aktuális, mert nyomtál egy fél másodperccel jobb időt.
Thruster 3-as, rugólábat most huzigattam, de valahol 6 körül lehetett? Meg
közben kimaxoltam a fume-ot: már a legutóbbi event miatt is feltornásztam
9-re, de így maxon még erősebb lett, szóval megérte azt a 230K coint LOL.tzsolesz: ez azért lehet, mert nem felrepülni kell, hanem ugrani. Ha nem
engeded el a gázt, akkor csak a Thruster kapcsol be, a rugóláb nem lő ki.
De ha elengeded egy pillanatra, és aztán egyszerre nyomod a gázt+féket,
akkor fel fog ugrani. Simán felrepülni rugóláb nélkül nehezebb, bár nyilván,
ha kiadja, más tuningot használva összességében is gyorsabb, lásd HUN.Szerk: ja és nem mindegy a szög! Az ember hajlamos lenne a 45 fok felé
fordulni, mert ha eltekintünk a légellenállástól, úgy jutnál a legmesszebb...
Csakhogy ez egy (szándékos) hiba a játékban! A Thruster csak akkor tol
nagyot, ha a vízszintes irányba mért sebességed nem nagyon nagy: ergo,
ha 45 fokos szögben szállsz, gyorsabb leszel ennél, és alig fog emelni.A holdjáróval egyértelmű, mert akkor piros villogással jelzi, hogy így jártál:
egy ideig azt hittem, hogy csak a holdjárót sújtja ez, de rá kellett jönnöm,
hogy nem. Szóval viszonylag meredeken kell emelkedni, akkor fog menni! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3522 üzenetére
A busszosodra eltoltam most 88 gemet. Fáj az ujjam basszus. Nem tudok felrepülni a felüljáróra, ha igen, akkor már nincs benzin semmi. Leszedem én is a tetejét pedig stb.. De a tied basszus ugy elszáll, nekem meg olyan mint egy öreg gólya...
Ezt a feladatot passzolom. 😆
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #3520 üzenetére
Persze, ott van a Friends menüben. Mehetsz az én tuningommal.
Mint a mellékelt ábra mutatja, nekem nem sikerült most a Rally Car-os
idődet megdönteni. Sajnos nincs végtelen próba, gyémántba kerül.A SuperBike-os időm könnyen verhető, csak azért raktam fel, mert volt
a verseny közben egy Quad Flip, kontrollált talpra érkezéssel, hehe. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3517 üzenetére
Ha az egyikben kimagaslót csinálok, akkor egy másikat rittig padló nullára teszek. Ha az első pályán 6k-t elérek, a focisnál vagy hanyattvágódok, vagy a labda alatt elzúgok, ha véletlenül sikerül a foci, akkor persze fennakadok a konzerves dobozosnál a felüljárónál.
Utána mérgemben skippelem a többi versenyszámot is.... -
-
AKIspest
tag
Ha-ha! Ott még nem tartok. :-D
Átlövöm neked FB-n priviben. -
AKIspest
tag
Ellestem egy taktikát az ellenféltől a 2es palyára.
Egykerekű: turbó, coin és fuel boost; 1esre visszavettem a stability-t és az air controlt.
Az első bukkanón lassan átmenni, majd egy kis gáz. A szűk rész előtt féééék, mert jön a kanna, ami nekivágna a plafonhoz, ha nagy a tempód. Ellenben ha sikerült a kanna előtt lefékezned, akkor már szépen át tud suhanni a szűk részen. A második kanna utáni első sötétzöld szakasztól nyomtam teligázt, így pont jókor robban a turbó. Vszínű 14.0mp alatt ad 10k-t.
Van róla videóm. Ha tudnám, hogyan kell felrakni/csatolni, megtenném... -
Neck
veterán
válasz
misi_belucci #3503 üzenetére
A 4.-en 23.5-öt lehet menni F1-el is, akinek az van kimaxolva a busz helyett.
-
heathen
csendes tag
válasz
misi_belucci #3503 üzenetére
2-es thrusterrel is sikerült felugrani, de csak az elejére, ahonnan még felfele kell menni. Szóval nem lett jó idő belőle, de lehet azért is, mert csak lvl42-es a buszom.
-
misi_belucci
tag
Új event, új videók:
[link]
[link]Most nem ragoznám, mert elég jól választott autókat + jól végigment a pályákon.
3. pálya:
Desert Cup- Sunburnt
Bár utánfutót nem tudsz az autó mögé rakni, de azért gyakorolható.4. pálya
Finger GP- Hairpin
Itt talán ez lesz a nyerő:
Bus + thruster, szárny, fume. De ide kelleni fog a 3-as thruster!
[link] -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3500 üzenetére
Pedig ez az event adott nekem egy csomó ötletet a team eventhez is. A traktorral egészen sokáig el lehet menni amúgy.
A kivárásos taktika, hogy bekapcsoljon az alacsony üzemanyagszint boost pl.....
Meg tök jó, hogy egyenlő eséllyel indul mindenki. Nem olyan nehéz az első helyezés sem (10 pont), de a 8 és 7 pont megszerzése szinte minden alkalommal megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!