- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4198 üzenetére
Air Control alap.
Az is legyen minél fejlettebb! Pattogás: két pedál egyszerre,
rövid ideig, felugrik, utána forogsz a levegőben egyet, talpra érkezés után újra...
Ezzel a módszerrel 10-15 pont gyűjthető (ugrásonként), ami nem sok, ám amíg
nem állsz meg, nem jár le az idő, hiába fogyott már ki a benzin: úgy már sok.Szerk: ezt a végén jó csinálni, előtte nagy repülések, double/triple/quad flipek!
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zeon.hu #4194 üzenetére
Basszus csúcs vagy.
Én a jelenlegi eventen.
1 busz. 2 es truszter, szárny, és erős màgnes. A kannát közben vedd fel. sima 9-10k mindig megvan.
2 én most super jeepel megyek. 500 coin (2k ?)mert bèna vagyok.truszter, air controll, mágnes
3 kis jeep. truszter, szárny, meg mágnes.... 4500p
4 super diesel. erős szárny, fuel boost, oc boost 5 ös. 4500p 20-21s
5 Holdjáró. Ezt most rendre elcseszem... Fennt megyek. Ha elcsípem 4-5k. Ha nem akkor 1-2k.... -
zeon.hu
nagyúr
Az új eventre egy tipp esetleg?
-
AKIspest
tag
válasz
#07813632 #4187 üzenetére
Pontosan!!
08.11-12-én egy majdnem TOP100-as csapatot (vagy a bolgárok, vagy vmi fehérorosz csapat volt) vertünk meg nagyon simán, még a 4000 pontot is elértük. Ezért 77 serleget kaptunk.
Következő alkalommal az épp Top200-on kívüli 30+NL-t 3256-1256-ra vertük, amiért 78 serleget kaptunk.Ebből vontuk le azt a következtetést, hogy számíthat a különbség, mégha minimálisan is.
A másik példám már nem annyira reprezentatív, de azért leírom. 2x játszottunk a közelmúltban a HS Cro Teammel.
1. 7 hellyel voltunk előrébb, 1122p különbséggel nyertünk, 124 serleget kaptunk.
2. 14 hellyel voltunk előrébb, 1608p különbséggel nyertünk, 111 serleget kaptunk.
Magyarán elvileg kicsit gyengébb ellenfelet nagyobb különbséggel vertünk el, és kicsit kevesebb pont járt értre. -
törölt tag
válasz
DigitXT #4186 üzenetére
Lehet, hogy tévedek, de úgy emlékszem, hogy az a csapat ellen kaptunk 1 vagy 2 ponttal többet aki, hátrébb volt és nem sokkal 3k feletti eredménnyel vertük meg. A másik, amelyik "erősebb" volt azt 4k körüli ponttal vertük.
De nem írtam fel, hogy kik voltak. Az eredményekre, helyezésekre sem emlékszem, úgyhogy kezeljük ezt legendaként amíg nincs bizonyíték. Mondjuk a mi helyezésünk se ugyanaz volt amikor játszottunk az biztos! Lehet emiatt alakult ki a téves következtetés.
Amúgy meg lókuki jelentősége van az ügynek. -
tzsolesz
nagyúr
Hmmm, nem baj, holnap kiderül. Én remélem hogy túl sokat nem nyerünk. Megint túl gyors a tempó, amit többször megszívtunk már. Hála a Fingersoft gyönyörűséges algoritmusának. Még 5-6 versennyel ezelőtt is kaptunk sokszor ilyen erős ellenfelet. Pont fordítva kellett volna...
Ligák? HUN ezt honnan szedte?
Az hogy fog működni? A csapat ösdzetétele alapján gondolom. Mennyi, és milyen rangú tagok alkotják, mekkora szintű legendaryk vannak.... Esetleg ezen rangok összpontszáma alapján? Nem jól tapogatózok? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
tzsolesz #4181 üzenetére
Nagyon keveset számít, 1-5 kupa (70-80 kupa esetén), szóval ettől nem mentek a világűrbe valószínűleg.
Amúgy HUN említett valamit chaten, hogy megreformálják elvileg az egészet és ligák lesznek, szóval nem így lesz az összekerülés, mint most.
DigitXT
Mi teszteltük, 2 egymás utáni nagyon gyenge csapattal, és a kisebb győzelemre többet adott 1-gyel. (mind a 2 team mögöttünk volt nagyon) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4181 üzenetére
minél inkább elverünk valakit annál kevesebb serleget ad
Én csak a cseten láttam, hogy ez az elmélet, de bizonyítékot nem igazán...
Szerintem csak attól függ, hogy előtted van-e az ellenfél: "papíron" erősebb-e...Nagyon nagy buktába csak jóval gyengébb ellenfelek szoktak beleszaladni, így
támadhat az a hibás asszociáció, hogy a "nagy győzelem" kevés pontot jelent,
pedig szerintem ugyanolyan keveset kapunk, ha hagyjuk szorosra. De legalább
lehet azzal jaszkarizni, hogy nem is akarok én javítani (nem megy épp): taktika! -
tzsolesz
nagyúr
Értem. Azt eddig is tudtuk, hogy ha gyengébbet győzünk le akkor kevesebb serleget ad, és ugyan így fordítva is.
De ezt nem is gondoltam, hogy minél inkább elverünk valakit annál kevesebb serleget ad.
Talán erre játszanak? Hmmmm..... -
törölt tag
válasz
tzsolesz #4178 üzenetére
Ha egy helyezésben előttetek lévőt vertek meg akkor sok pontot kaptok. Ha hasonlót vagy valamivel gyengébbet akkor kevesebb pontot. Haz ellen jóval mögöttetek van akkor nagyon kevés pontot. Azt figyeltük meg, hogy számít a gyözelem mértéke is, de az csak kicsit. Ha nagyon elveritek mint a képen akkor kevesebb pont jár érte mintha csak mondjuk 3000-1700 a vége a javatokra. De ez szerintem csak néhány pontot jelent.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, nem tudom, hogy mire számítsunk, de vagy kifogtuk a legbarmabb csapatot, vagy csak beetetés.
Látszólag nem nagy durranások, mi sokkal erősebbek vagyunk.
De oroszok ugye, lehetnek meglepik, pl. az utolsó 3 órában elkezdenek jatszani is. Kb 15-en ha versenyben lehetnek...
Lehet hogy csalók, mind1.
Az a kérdésem, hogy tudja-e valaki azt hogy mire számítsunk ha így marad az állás? Tehát hány serleget nyerünk el tőlük? Mi a számítási mechanizmus?
242-ikek vagyunk, ha ez igy marad, félek akkorát ugrunk, hogy büdös nagy pofonokkal küldenek le minket a fenébe, mert olyankor nagyon erős ellenfelet sorsol a szoftver.... -
tzsolesz
nagyúr
80 gemet rászántam. A tülkös még nem megy. Meg van 2 amire rájöttem, de akkora már azokra időm nem volt.
Holnap még gyakorlok. Nem hagyom rá....
Egyelőre ennyi. Tudom nem nagy számok, de a semmitől már jobb.....
Meg kell nyitni őket mert nagyok.... Csak 2 db magas kép, kollázs.Like a hawk az alsón jobb eredmény van.
Köszönöm a segítséget....
Az időzítés, és a tolóerő szöge, meg jó helyre érkezni. Tanulok.
-
tzsolesz
nagyúr
DigitXT, nah éppen az nem megy.
Amúgy veszek gemért tallért es gyakorlok. Az utolsó palya megy csak valamennyire,.mert azt gyakoroltam a múltkor. Asszem ezért valami 4k már járt akkor....
A többit is megtanulom basszus, mert idegesít..... -
Speed®
titán
válasz
tzsolesz #4173 üzenetére
Figyelsz arra, mikor tolod a naftát? Lendületben, ugrásból felfelé ívelve kell alágyújtani, akkor emelkedik szépen, komoly távokat lehet haladni. Ha már betájolod a kannákat, azt is látod hol kell letenni, hogy legyen benya elgurulni odáig, ha nem is sikerül úgy az ív. 9 pont konstans hozható, ne add fel
A tülkös genyó, de nem lehetetlen
Kasztni nélkül egész könnyen át lehet emelni rajta az utolsó dobbantó lendületére picit kell csak rádolgozni fúvókákkal.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #4172 üzenetére
Nem túloztam: Tudom hogy égő, de ez van. Szívből remélem, hogy nem látom viszont ezt borzalmat a team eventen...... Nem tudom miért jatszik mostanában az ember idegeivel a fingersoft......
De tudom már. Vegyél gemet, mert tudván tudod hogy benne lesz valamelyik(ek) pálya a következő team eventben. Ezt sajnos be kell pedig gyakorolni. A tülkösre mondjuk nem is látok gyógyírt. Ott átrepülni varázslat kell..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz
heathen #4167 üzenetére
Így van, ahogy írod, erősebb, de kevesebb ideig tart, szóval ügyesen kell vele
bánni, de összességében sokkal több lehetőség* van benne. Super Dieselnél
jártam így, hogy felhúztam, és nem éreztem az átütő erőt. Ám később bevált,
szóval csak meg kell szokni, és határozottabban kell bánni vele... (Mondhatni
más íveket lehet és célszerű vele repülni, és számít, honnan rugaszkodsz el.)*: Monowheel esetén pl. határozottan könnyebb volt adott ívre rátenni.
-
heathen
csendes tag
A Back to School eventen a bus az vajon maxos? Leginkább a thrusterre gondolok. Az enyémen lvl2 van, azt érzem, hogy annál biztos jobb.
Korábban egyszer egy félmondatban felmerült, hogy a jobb lvl thruster jobb-e? Vagy csak erősebb, de talán kevesebb ideig tart, így nem is sokkal jobb. Én ennél az eventnél azt érzem, hogy az én lvl2-esemnél sokkal jobb dolgokat ki lehet hozni az eventes járgánnyal. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4165 üzenetére
Jogos, sajnos mindenki abból főz, ami van, nekem a tank régóta fullos...
Korábbi eventek miatt meg szintén fullos lett pl. a Landing Boost, ami ide kell.Szerk: nekem is inkább 8600 körül szokott* lenni a vége, teljesen jó az! Csak a
kamion nekem kell a kerekezéshez, szóval muszáj mással mennem a távot.*: a 10K eddig egyetlen alkalom volt.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4164 üzenetére
Értelek én, de te is érts meg, hogy level 21-es a tankom, a kiegészítők mind kukák, alacsony szintűek...
Én meg most nem tudok annyit költeni rá coin híjján, hogy érdemben használható legyen.....10-ből 7-szer elmegy eddig, de általába csak akkor amikor az első palya csak 6-7k... 😡
Gratula a szép eredményedhez.
-
Köszi mindkettőtöknek, akkor marad így minden!
Akkor valamire még tartogatom a gyémántokat és a scrap-eket. -
Speed®
titán
Scrap a felsőbb szinteken kell a ritka kiegeknél, fuel boost pl. marha drága móka RCn. Mágnesre nem szórnám el, hólánc, nitró + turbo a leghasznosabb rajta. Az elején kifulloztam a landing boostot, mára nagyon ritkán használom. Tanknál pl. marha jó a fullos szárny, RCvel valahogy nem adja.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4158 üzenetére
Rendben. 😁👍
Más, bejött ez az indítórakétás módszer, persze level 52-es super diesel annyira még nem szedi magát, de mindjárt elsőre sikerült egy szépet menni vele.
Szerintetek begurult a bukkanón a kamion az első alagútba 2.-ik pályán?Nem volt őszinte a mosolyom....
Más:
Amit az előbb mondtam, hogy megszenvedtünk az előző ellenféllel. Volt ilyen is a végén. Előtte ők vezettek 2 órahosszáig. Egyik csapattárs nagyot dobott. Így lett ez: MúcsóGárcia volt az elkövető,( ő is 2 hete tag)Majd jött még egy csapattárs 5 perccel a lefújás előtt és ő is dobott egyet.
Nah, ekkor az ellenfélnek sem volt őszinte a mosolya már. 😂😂😂
-
Jövök újabb kérdéssel, amit képpel is szemléltetek.
Gondolkodtam, hogy még ha nem is sok, de azt a 29ezernyi scrap-emet esetleg beálldozhatom mind, a Rally járgányom "adventure"-hez előnyös felszerelések fejlesztésére, ami ugye a mágnes, az OC és a keréklánc.
Érdemes lehet tényleg a scrap-jeimet erre a célra felhasználnom?
Ha igen, melyik tuningot húzzam fel először teljesen? Vagy inkább arányosan szórogassam rájuk a scrap-eket?Kicsit csalódtam a legutóbbi level 21 ládámban...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4156 üzenetére
Jó neked. nekem egyáltalán nem egy ez az event.
Egy pályát tudok megcsinálni, amit már korábban begyakoroltam a team-re.Amúgy hozzátok még kéne kb. 4-5 db 35K-s (4 pályás) ember, és akkor már a TOP5-ben lennétek. Látom TOP10. Gratulálok nektek, kegyetlen teljesítmény.
Mi most délután úgy néz ki TOP200. Csak nekünk is hiányzik kb 4-5db 25-28K (4 pályás) ember, hogy ebben benn is maradjunk. Egyelőre csiki-csuki. Top500-Top300-ig pofoznak minket le/ és ugrunk vissza.
2 napja TOP200-as csapatot kalapáltunk el. De nagyon megszenvedtünk velük. Utolsó percig adok kapok volt. Végül meglett, vért izzadva. Most egy gyengébb csapatot kaptunk (TOP400). Halálra verjük őket mindjárt.
De félek nagy pofon lesz ezután.
3-ik helyen vagyunk országosan. A műhely team előz meg, meg persze ti. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
misi_belucci #4153 üzenetére
-
DigitXT
Topikgazda
Eszem-faxom megáll... Megvan a 10K az elején, jön egy sima 8.6K utána, erre
a Wheelie-ben bukik az egész, azon, amin sokszorosan túlteljesítek máskor.
Sajnálom srácok, ha ezen múlik végül a teknős-leves, nagyon szomorú leszek!
Ha megnézzük a részeredményeket, ennek 36-37K-nak kellett volna lennie.Szerk: de minimum 35K, amivel egy csomót tudtam volna előzni... Bosszantó!
Szerk2: jó lett volna az elejébe megérkezni...Ha az a volna ott nem volna...
-
zeon.hu
nagyúr
HUN yt videóihoz ad valaki linket?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4146 üzenetére
Én az első pályán a Super Diesel-re esküszöm. Szokott is menni 8-9K, ám
nem lehetetlen, hogy meglesz a 10K, mint ugye arra rájöhettem a korábbi
egyéni eventen, az orrsúllyal nagyon megnőtt a romboló ereje... Hasznos!
Kamion kell az egykerekezéshez, koncentrálva simán 10K, ha peched van
persze nem adja ki, és vhol lekoppansz félúton. Az utsó megy jó szarul.
Traktor maradt rá, mint alternatíva, de lehet Monsterrel kéne próbálkozni?
Távra jó a Tank, de ott is csak ~8K a max. elérhető, pattogni kéne többért.
Ha az alagútig biztosra akarsz menni, OC+WB, viszont utána kéne szárny. -
Gaborz1
senior tag
válasz
tzsolesz #4146 üzenetére
Nálam ez így néz ki:
1. Kamion: 8000 pont kb
2. Tank: 1250m környéke
3. Monster: 4-500m ha kiadja, amúgy türelmesnek kell lenni, felesleges sietni. Nálam szarny hólánc és OC van rajta, de ez utóbbi full felesleges.
4. Super Diesel kb 5000 pontKi is csúszott egy majdnem 31000 pontos eredmény.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4145 üzenetére
[link]
Kihalt a topik srácok.....amúgy nekem nem megy ez az event, mert nem tudok sajnos egy-kerekezni a monster truck-al. Ilyen 120-150m az átlagom.
Hiába próbálok gyakorolni adventure-on, akkor sem megy.... nem tudok ráérezni a jó tempóra..... Asszem túlspirázom......
Én így:
1. super diesel (oc boost, wheel boost, orrsúly jó sok) 16.3s
2. Kamion (coin boost, OCboost, whell boost) 1293m
3. traktor (hólánc, wheel boost, szárny) 150m
4. monster truck (sok orrsúly, oc boost, wheel boost)Tankom level21, és nincs rá pénzem.....
Én is várok ötleteket.....
-
AKIspest
tag
válasz
zeon.hu #4140 üzenetére
Korrekt, de meg sem fordult a fejemben! Van még jócskán más a tarsolyban, aki nem úgy teljesít, ahogy az Mo.legjobb, ill. a világ TOP20-as csapatától elvárható.
Azért, mert meló v.szabi miatt vki pár nap nem tud részt venni, az benne van. Az bosszant inkább, ha vki hetek óta tojik az egészbe, és nem hajlandó fejlődni. Így a többiek, több 10 játékos szórakozását, beleölt munkáját/energiáját teszik tönkre.
Most amúgy nincs jelentkező. -
-
zeon.hu
nagyúr
Vasárnapig valószínűleg nem lesz időm a csapatra (meló), ezért ismét felajánlom, hogy nyugodtan tegyetek ki.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
misi_belucci #4138 üzenetére
A distance bónuszt azt nem adja ám örökre. Ahol mész 20.000 métert, ott kb. 18.000-től kezdi el adni a bónuszt. Addig nem is látod. Én Rally Car-ral már semelyik pályán nem kapok, mivel nem tudom (nem akarom) megközelíteni a rekordjaimat... Azt minden járművel minden pályán 1x adja, aztán már csak bizonyos táv fölött.
-
misi_belucci
tag
Adventureban is jó pénz van, csak sokat kell érte menni.
Kb. 200-250 méterenként adja a distance bónusz is, ami elég hamar felmegy 300 coinra.
Plusz minél tovább eljutsz, annál több a ládában a coin + gem. A lvl1-4 láda között nincs nagy különbség, de a legtöbb pályán egy maxos rally carral hamar el lehet jutni 6-8-10000 méterig. Ott már szépen hoz.A cupsban meg tényleg elég a napi láda nyitáshoz szükséges "menés". Persze ha minden nap játszol, és folyamatosan pörög egy láda.
Minden hónap 1.-én délben kapod meg a jutalmat és indul a következő season.Szerk:
#4124 tzsolesz
"Szerintem itt a 35k is jó eredmenynek számít. De ti hozni fogjátok a 40+ k. Utána meg a 45k+ -t...."Itt már a 40k is "csoda".
Most nagyon magasak a ponthatárok.
Ami nem is baj, mert így is mindenkinek egyformán nehéz. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4134 üzenetére
Én mire kigyűjtöm a piros ládát, majdnem hogy meg is van ennyi, mert mostanában sűrün kikapok.....
Amúgy tök egyszerű a legendig elmenni. Egyszer 5 nap alatt megvolt. De fajt is az ujjam..... A maxom az legend 6. De az is azért, mert nyitogattam ládákat, meg gyűjtöttem a coint közben.... -
DJ. Ru$y
nagyúr
Számoljunk kicentizve.
50.000 pont kell ugye, minden 10.000 ugrás előtt kapsz egy bosst, ami 1.000 pont. (Nem kiegészít a következő 10.000 pontra, hanem kereken 1000 pontot ad.) Vagyis úgy kezdjük, hogy levonunk 5.000 pontot, 1 hónapban akkor el kell érni 45.000 pontot a bossok nélkül ugye. Ezt elosztod 30 nappal (számolás miatt egyszerűbb), akkor megkapod, hogy napi 1500 pontot kell összekukázni. 60 pont egy verseny, ha nem kapsz ki soha, akkor nincs veszteség ugye. Ez azt jelenti, hogy 25 pályát kell nyerni, ha 3 pályás átlaggal számolunk minden versenyre, akkor 8-9 versenyt kell megnyerned minden nap.
Ez túl van egyszerűsítve és kerekítve, sajnos van bőven 1 pályás verseny is, ahol 60 pontot kapsz 180 helyett, ott nyilván 1-et rá kell számolni. Szóval én 10-11 versenyt tudnék mondani biztosra minden napra, ha ennyit lenyomsz, akkor nem lehet baj hó végén. Általában én is megnyomom hóközepén, vagy, ha ráérek melóban, aztán hó végére sosem centire jön ki, hanem bőven 50k felett van.
-
válasz
DJ. Ru$y #4132 üzenetére
De jó ilyeneket megtudni, köszi!
Tehát ott a gem a fő tényező inkább.
Igazából olyan rég játszottam, hogy a gem-ek érték aránya is kiment a fejemből, momentán azt sem tudom mire érdemes költenem, csak gyűjtöm. 🙂Közben eszembejutott valami.
Korábbi hozzászólásodban azt írtad (ha jól értettem), hogy napi pár perc kupa játszásokkal (gondolom csak a láda szerzések szintjén) el lehet jutni olyan szintre hónap végére, hogy aztán már az utolsó napokban csak pár ezer pont hiányozzon az 50k-hoz.
Az utóbbi napokban jó pár órát beleöltem és most vagyok 30k pontnál és van még ugye 18 nap.
Akkor innentől lazíthatok és elvileg az utolsó napokban tényleg már csak pár ezer pont fog kelleni?Persze akár megpróbálhatnék előre számolgatni is, csak ti már rutinból tudjátok ezt biztos. 🙂
-
DJ. Ru$y
nagyúr
1-3-ig 1 gem
4-7-ig 2 gem
8-11-ig 3 gem
12-15-ig 4 gem
16-19-ig 5 gem (ebben már nem vagyok biztos, de tuti 16-tól már 5)Minimum 12-ig próbálom elnyomni az adventuret, abban a legnagyobb "fegyvertény" a gyémánt. Ha mind a 6 alkalommal tudsz menni 12-es ládányi métert, akkor az napi szinten 24 gem "ingyen".
-
válasz
DJ. Ru$y #4130 üzenetére
Minden világos és érthető.
Ahogy nézem az Adventure módot még így sem annyira jövedelmező játszani, mióta behozták az 500m-enkénti láda szint emeléseket.
Legalábbis én 1x szintű ládáért sem kaptam sokkal komolyabb dolgokat, mint amit egy pár percen belül elérhető, alacsony szintű láda adna. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem kell érte nagyon sokat küzdeni, ha napi szinten nyomod, akkor 40k+ ponttal lehet számolni amire már azt a maradék pár ezret rátolni nem nehéz utolsó héten.
Ha komolyan akarod tolni utána is, akkor bizony minden hónapban meg kell lovagolni a maxos ládát. 50k pont, efölött nincs értelme.
Ezt a havi ládát azért vezette be a FS, mert már nem sok értelme volt a ládanyitáson kívül a kupának, mentek felfele horribilis számokra a Legendary szintek aztán kész. Ez a láda motiválja most az embereket, hogy rendszeresen játszanak (és esetleg költsenek) a gamere.
-
válasz
misi_belucci #4118 üzenetére
Most gyorsan ki is próbáltam a S.jeep esetében, ott tűnt a leggyorsabbnak, hogy a jelenlegi alkatrészekből felhúzzak valamit 15-ösre és bevállt. Köszi szépen!
Azt gondoltam az alap tuningra gondolt és akkor van egy bug-os achi-m, de nem. 🙂Más:
Kitűztem célnak, hogy augusztus végéig bizony rákockulok és megszerezzem az 50k kupa pontot.
Mi az általános vélemény az itt kapható Legend ládáról? Gondolom sokatok nyitott már ilyeneket.Szeptemberben gondolom lenullázza a szezon pontokat ugye?
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4124 üzenetére
Hát, egyelőre az a nagy szó, hogy 35K-val megelőztem HUN-t.
Abszolút tét
nélküli futam, 4000+pontunk van, az ellenfél Top100-on kívülről jött: 40, 45K+?
Szerintem ahhoz sok maxos tuning kell... Pl. MW-en nem mindegy a Thruster,
nekem azon a pályán egymagában elmegy 5-6000 pont a levesbe. (Egyelőre.)Szerk: mondjuk papíron sokkal jobb időt tudok itt, de nehéz, nem igen adja ki...
Viszont mentem AKIspest ellen gyakorlásképpen, és az ő tuningjával 2-3 mp a
saját legjobbamhoz képest hozható, ehhez az éles rekordhoz képest meg 5-6...
(Nem mondom, hogy könnyen, kell a gyakorlás, de könnyebb, ha tol a Thruster,
meg persze, ha tovább fent tart a szárny.)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
misi_belucci #4122 üzenetére
Ide sok gyakorlás kell az biztos. Nem hiába mindegyik pálya a cups-ról van....
Köszi az infókat. Mi már a második közepében vagyunk. Elsőt kegyetlen harcban megnyertük. Végig csiki-csuki volt. De a végén 3.5k-t szépítettem 27k-ra, meg mèg vagy 3-4 ember parszáz pontot, és vittük.
Jelzem, hogy 10-30 pont különbség volt majdnem minden helyezés között. Tehát 100 ponttal is 3-4 helyezés javítást lehetett. Ez a sima -nem teknikás- gurulásos menetek miatt van amúgy. Az ugy kb. 22-23k. Ha bejön egy kis trúszter, meg okosság, akkor lehet szépíteni.
Az elsőt 18s-ra sikerül a jeppel, a második sportkicsival 26s átlag, a harmadik a jeppel csak 28s. A negyedik eddig nálam kuka, az ötödik meg passz, de átlag 1 perc 5-10s.... Ez így 27k. Hálistennek kezdéskor is tudtam hozni az uj meccsen...Szerintem itt a 35k is jó eredmenynek számít. De ti hozni fogjátok a 40+ k. Utána meg a 45k+ -t....
-
lovasalbi
csendes tag
válasz
misi_belucci #4122 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket! Megpróbálom így...
-
misi_belucci
tag
-
misi_belucci
tag
Forgotten vehicles:
Pályák: (mindegyik gyakorolható)
1. Desert cup- tumbleweeds
2. Deep driving- coral quarrel
3. Spring city- whipclash
4. Sand in swimsuit- tunnel dive
5. Winter is comingNálam ez a tuti:
1. Monowheel + thruster, rugó, szárny
Szerintem ezen a legkevésbé kockázatos az egykerekű.
2. Sportscar + OC, hólánc, landing
3. S.jeep + OC, nitro, Coin
4. S.jeep + OC, start boost, thruster
5. Sportscar + OC, szárny, landingDe nyilván tuningfüggő...
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
tzsolesz #4111 üzenetére
Nekem tetszik. Kicsit emlékeztet az Earn To Die c. játékra.
Kis mákkal
nyerhetők is a futamok. A nyerő stratégia változó, szerencsére 3 perc elég sok,
bőven van idő próbálgatni, jó időt lehet menni így is úgy is, ahogy kiadja...
Szerk: itt a mák nem ahhoz kell, hogy te jót menj, hanem az ellenfelek ne. Pl:
A fenti képből következik, hogy lehet hasítani Diesel-lel is, de én kamionozok.Kicsifiú: ezt a nyeremény-sávot lehet balra húzni, a végén (700-ért) ott a láda:
Szerk: ja és üdv újra itt!Néha össze lehet futni régi arcokkal az Eventen is:
-
Igen, közben elhamarkodottan kérdeztem, mert magam is kitapasztaltam ezt a 60 pontos dolgot és örülök, hogy nem "büntet", ha szándékosan kinyírom magam, miközben tudom, hogy úgy is első leszek.
Köszi ebben a megerősítést! 🙂Angry Bill-es event képernyőnél nem tudok elhúzni balra semmit sem.
Egy valami nem világos még, a Tuning Legend achievement.
Most kíváncsiságból megvettem a Traktort és gyorsan a motort fel is húztam a max, 20-as szintre, de nem kaptam meg az achievement-et.
Mi kell pontosan ennek a feloldásához? -
ztibor
senior tag
1. sokat
2. Ha első vagy a Cup-on, annyiszor 60 pontot kapsz, amennyi pályából állt a Cup, tehát egy 3 pályáson 180 pontot kapsz. Másodikért is kapsz pontot, a harmadik és negyedik helyezés levonás. Ezzel tudsz számolni is az első kérdésedre. Annyi még hogy 9k pont után főnöki futam jön, ha azt megnyered, akkor a 10k-ra kerekít, ha nem akkor levon valamennyit.
3. Húzd el balra, és lesz ott még pár nyeremény.
4. Ha nem Team eventezel, akkor teljesen mindegy, a trakesz és a chopper olcsóbb míg a supercar elég drága.Remélem tudtam segíteni.
-
Sziasztok!
Elég régóta néztem utoljára a játékra, nagyon sok újdonság van számomra.
Régen komolyan nyomtam amúgy neki, de már nem gondolnék komolyabban belemerülni, inkább csak a maradék 2db achievementet letudom, aztán... majd meglátom. :)Tehát nem tervezek bemenni csapatba se így átmeneti(nek tervezett) játékosként, viszont addig gondoltam adok a játéknak, amihez lenne is helyből pár kérdésem.
1. Itt van most ezt az augusztusi pont gyűjtés, ahol látom, hogy a legmagasabb, 50000+ pont elérése egy Legendary ládával jutalmaz.
Kérdezném, hogy ehhez mégis mennyit kellene kupákat játszani kb a maradék 23 napban? :)2. Az első ponthoz kapcsolódóan hogyan tud gyűlni a legtöbb pont kupánként?
Olyanért pl kevesebb jár, ha pl látom, hogy összesítettben már akkor is első helyen végeznék, ha az utolsó versenyen mondjuk kinyírom magam és úgy is teszek?3. Van ez az Angry Bill event.
Az most komoly, hogy a két legmagasabb jutalom 100 scrap, továbbá 2500 pénz?
Ha igen, akkor gyémántot semmiképp sem éri meg belerakni.
Pedig régebben exkluzívabb főnyeremények is voltak.4. Nálam most újdonság a traktor, a csopper és a lambo.
Ezek közül melyiket érdemes először kimaxolni?Közben folyamatosan fut a scrap gép is a súlyok meg a flip boost-ok bedobálásával, bár nem tudom mennyire fogom és mire kihasználni azokat a scrap pontokat majd, amik hetek múlva össze fognak gyűlni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #4110 üzenetére
Mit szólsz ehhez az új versenyszámhoz?
Kicsit szokatlan ez a láda, kő, farönk zúzás, mert az ember nem tudja mi lenne a jó lépés, lassítani, és összezúzni, vagy átrepülni felette. A végén derül ki hogy aki később ért be az volt a nyerő. Minden esetre én most sokat gyakorlok rajta, mert tuti belerakják a közeljövőben a team eventbe is.
Hál isten azert eleg sokszor vagyok 2-4 ik is. Sok 9 pontosom van. -
DigitXT
Topikgazda
Nem vagyok akkora "analízer", de azért az csak feltűnik, ha valaki így kiugrik...
Amikor anno "beszóltál" (?), akkor is erről beszélgettünk, hogy előfordulhat ez,
csak akkor gyanús, ha pont elkezdi írni az illető, hogy próbálgatta a tuningokat.Pont nem érdekelt volna az egész! Ha nem írod, hogy elcseszted. Eleve minek
kell baszakodni az éles pályán tuningolt járművel, amikor versenyben vagy?De részemről itt vége a vitának, ahogy a kupának is vége. Ha lesz legközelebb
valószínűleg nem én fogom szervezni, szóval nem kell aggódnod a kioktatásért
(egyébként nem akart az lenni, de hogy stílszerű legyek: gondolj, amit akarsz).
Ui: sajnos miattad nem láttam misi belucci körét, mivel csak 5 játékost rak be,
ebből az egyik a legjobb időt futó, és ha messzi vagy az elejétől (mint én), nos
a második legjobbat nem fogod látni. Pedig megnéztem volna azt az űridőt.
Mindenesetre örülök, hogy a Top10-be sikerült beférnem, csak az hagy keserű
szájízt, hogy ugyanúgy kell befejezni, ahogy kezdtük, egy parttalan vitával...Szerk: nem értem azt a részt, hogy "hogy nyeltél eddig"? Mit kellett lenyelni?
Hogy a Super Diesel-lel is kiugrottál, és megverted Freddyt? Szóltam én érte?
Hát nem én! Észre se vettem. (Ja de...) Oké, mázlid volt, előfordul, ugorgyunk. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #4105 üzenetére
Először töröltem a hsz.t, aztán inkább szerkesztve visszaraktam új helyett.
Továbbra is azt tudom mondani amit eddig, de látom már keresed a fogást.
Az egy pillanatra se zavarjon meg, hogy becsületből jeleztem, elcsesztem.
Igazából csak azt nem értem, ha ekkora analízer vagy, hogy nyeltél eddig?
Vagy csak engem tüntetsz ki a figyelmeddel, mert beszóltam a kezdésnél?
Végtére is, kezdem unni a feltételezéseidet és a kioktató hangvételedet :S
Szóval gondolj, amit akarsz, köszönöm, hogy részt vehettem a versenyen. -
DigitXT
Topikgazda
Izébigyó, te úgy tudsz szerkeszteni, hogy nem látszik, hogy szerkesztve?
Határozottan emlékszem, hogy nem volt ott a 88, meg a pontos idő. Mindegy.
Feltöltöttem a kérdésedre a választ, hogy mit láttam délután... még a Grip2 se
volt teljesen szög ugyanaz, lehet, hogy Grip3 kellett volna. És ahogy ugye írod
a Thrustered is huncutul erősnek tűnik így utólag, akkor persze ez fel se tűnt...
Ettől ez még lehet kurvanagy malac! Láttam én már karón varjút (írtam is róla),
de azt amúgy soha nem fogom megérteni, hogy miért kell úgymond feszegetni
a pofonosládát, hogy próbálkozik az ember egy kicsit feljebb húzni just4fun.
Aztán a végén elfelejt időben kilépni, és akkor jön a sírás-rívás, hogy biz' isten
valid volt az előző idő, csak a mostaninál sikerült koxos verdával indulni. Vagy
amikor nem indul a kupában, de azért odaver egy fullos kocsival időt a többiek
örömére... És akkor vegyem le a listából, aztán tegyem vissza, legközelebbre:
csináltam ezt eleget! Aksit viszont teljesen elfelejtettem már. Annyiszor sz.rta
telibe a kupát, mindezt persze azok után, hogy regisztrált rá, hogy indul. LOL!Mindenesetre ha már hosszú videó, a végén benne van a javítás (17.331), és ez
lett nekem a végeredmény is, mivel estére csak egyetlen 10-es próbám maradt.
Valószínűleg sz*rul csináltam, ezért nem jött az MF, mert csak MF nem létezik. -
Speed®
titán
válasz
DigitXT #4101 üzenetére
Az aktuálisan látható sub17nél a thruster volt feltolva, a .199 stock+malac volt.
Nem tudom, mit láttál, én nem videózgatok, ilyen MF mellett rámenne az SDm.
A 17.199 valid volt ugyan, de írhatok ugye bármit, ha már megfented a pengét.
DSQ, oszt' ennyi, nem múlik rajta semmi úgysem, már rég eldőlt az eredmény. -
DigitXT
Topikgazda
Egész biztos nem ragadt be annál az időnél a Grip kettesen? Csak mert
egyedüliként sikerült úgy kiugranod, mint senki másnak. És akárhogyan
próbáltam a "Perfect Startot" (akár még egy kicsit direkt elrontva is, mert
láttam már karón varjút), sohasem sikerült úgy indulnom. Ám Grip lvl2-vel
rögtön szög ugyanúgy sikerült.Nem gondolnám, hogy "szándékosság"
lenne mögötte ha tényleg beragadt, csak érdekel, hogy kísérletezgettél-e
azzal is, mert írtad, hogy gyakorolgattál aztán egyszer csak véletlenül be
is fejezted nagyobb tuninggal. Ami akkor is DSQ, ha nem volt szándékos.
A legtisztább az lenne, ha futnál egy 17.199 környéki időt videóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest