- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DigitXT #3566 üzenetére
Úgy látom nagyon megy nektek a röpködés basszus.
Ennél az eventnél is nagyon számít a tapasztalat, és a teknika. De nagyon sok szerencse is kell hozzá, hogy hogyan is csíped el az érkezést a zászlóhoz (ugrási ponthoz). Pici baki, és csak felét produkálod. Én legalább is így vagyok vele.
Amúgy 30K ennél az eventnél már TOP eredménynek számít szerintem. Nem olyan gyenge az ellenfeletek sem, csak nem elég felkészültek, és sokat hibáznak. Plusz nincs olyan sok top játékosuk mint nektek.
3080 serlegünk van most. Kaptunk egy 3600 serleges csapatot most. Egy darabig kiegyenlített volt a helyzet, de most már nem bírunk velük. Nagyon aktívak. 2700 vs 1600-nál tartunk úgy hogy tőlük mindenki játszik, tőlünk pedig kereken a fele, tehát 25 tag. Ez pedig a mi vesztünk. Nem elég hogy erős csapatot kaptunk, még előnyhöz is juttatjuk őket. Szerintem röhögnek rajtunk.Valószínű idegileg kimerített egy pár tagot ez a mostani feladatsor.
Amúgy ennyi erővel minket is megkaphattok ellenfélnek.
Eléggé nagy intervallumban szór ez a kalap a team-nél.... nem fer, de mind1, ilyen a játék.
Amúgy kaptatok ki mostanában? Tegnap előtt néztem és még mindig TOP10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest