Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz DigitXT #3566 üzenetére

Úgy látom nagyon megy nektek a röpködés basszus. :Y :C

Ennél az eventnél is nagyon számít a tapasztalat, és a teknika. De nagyon sok szerencse is kell hozzá, hogy hogyan is csíped el az érkezést a zászlóhoz (ugrási ponthoz). Pici baki, és csak felét produkálod. Én legalább is így vagyok vele.
    Amúgy 30K ennél az eventnél már TOP eredménynek számít szerintem. Nem olyan gyenge az ellenfeletek sem, csak nem elég felkészültek, és sokat hibáznak. Plusz nincs olyan sok top játékosuk mint nektek.
    3080 serlegünk van most. Kaptunk egy 3600 serleges csapatot most. Egy darabig kiegyenlített volt a helyzet, de most már nem bírunk velük. Nagyon aktívak. 2700 vs 1600-nál tartunk úgy hogy tőlük mindenki játszik, tőlünk pedig kereken a fele, tehát 25 tag. Ez pedig a mi vesztünk. Nem elég hogy erős csapatot kaptunk, még előnyhöz is juttatjuk őket. Szerintem röhögnek rajtunk. :D Valószínű idegileg kimerített egy pár tagot ez a mostani feladatsor. :W
    Amúgy ennyi erővel minket is megkaphattok ellenfélnek. :U
    Eléggé nagy intervallumban szór ez a kalap a team-nél.... nem fer, de mind1, ilyen a játék.
    Amúgy kaptatok ki mostanában? Tegnap előtt néztem és még mindig TOP10.

Új hozzászólás Aktív témák