Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz SpongyaBob #77 üzenetére
Ezért nem jó.
-
őstag
Néztétek az új frissítést? Monster truck, mikulás cuccok, szerver fixek, Google szinkron.
Mennyibe kerül az új gép, feltette már vki a frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most vettem észre, h lehet cigánykodni a kriszmisz kupákkal, illetve bármelyikkel, csak jelenleg ez adja a legtöbbet, nyitásonként akár ilyen 15-20k coint is adhat.
Szóval megnyered az összesítettet és mikor a végelszámolás van, írja, h 'great', ne nyomj rá, hanem nyomd meg a home gombot, zárd be a játékot (töröld a futó feladatok közül), lépj vissza és ott lesz a megnyert karácsonyi láda és a következő verseny is mindig karácsonyos lesz.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Csak karácsonyi ládákat nyitogattál?
@Heisenberg69: az unranked versenyek között nem jelenik meg, ranked kupákat kell tolni, aztán egyszercsak "xmas cup" lesz a következő verseny. Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot).
@athomi: ingyen videónézős trükkről nem tudok, napi négyszer nyithatsz ki bronz vagy karácsonyi ládát várakozás nélkül, ha megnézem egy ilyen reklám videót.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Aztakurva, ezt a monster truckot indokolatlanul OP-nek érzem.
-
őstag
Overpowered, szóval hogy nagy előnnyel indulsz egy versenyen, ha egy kellően feltuningolt monster truck-kal vagy.
Jobb gép mindig lesz, arra kár várni.Én kezdetben ugye az alap jeep-pel mentem, azt ímmel-ámmal tuningoltam, de az első adandó alkalommal megvettem a sportot és abba fektetem a nyert coinokat. Vannak szar pályák a sporthoz, de egyelőre nem igen vannak vesztett versenyeim, összesítettben szinte mind megvan az első hely.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nézzétek már meg légyszi, h a nevem mellett látjátok ti is a padlizsánt? 17. vagyok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
''HUN" még mindig egy gép.
-
őstag
Nektek szokott adni mostanában videóért cserébe nyitható ládát vagy tuning alkatrészt? Nekem napok óta semmi.
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Kérdeztem a supportot, a különböző típusú kerekek nem adnak plusz tapadást vagy egyéb adott pályához kapcsolódó előnyt, szóval csak placebo lehet a jobb szintidő.
Meg a trailerben látható hatalmas ugratások, kilövések sem kivitelezhetőek, úgy fogalmaztak, h "trailer magic".
-
őstag
Kiírtam redditre ezt a karácsonyi kupás pénz 'trükköt' még korábban, egy srác hozzászólt most egy olyat, hogy:
"Ki lehet cselezni a három órás várakozási időt a ládákon, méghozzá úgy, hogy először is bökj rá a ládára, hogy elinduljon a visszaszámlálás, aztán tedd a telefonod repülő üzemmódba, menj a beállításokba, ott kapcsold ki az automata időbeállítást, állítsd előre az időt 2 óra 55 perccel és lépj vissza a játékba."
Gondolom bármelyik ládával működik ez a trükk, de én nem próbáltam.
-
őstag
Ezzel a linkkel elvileg hozzá tudtok adni a friends listhez, megnyílik a játék és annyi. Így talán izgibb lesz a daily és a weekly challenge.
Illesszétek be a saját linketeket ha gondoljátok. A 'Friends' -> 'Add Friends' -> 'Send link' alól lehet a linket kérni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Néztem én is korábban, sok pályánál nem frissül, de még csak be se hozza a listát, csak loadingol. Úgyhogy nem tudom hol állok az időt tekintve.
Nincs semmi titkos recept, csak kserletezgetni kell a pályákon, minimalizálni a levegőben töltött időt, meg a domb túloldalán landolni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ú komolyan?
A rank-re gondolok, mikor ráböksz a lila kupára a főoldalon és ott van számszerűsítve.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megszűnt létezni az xmas cup, legalábbis már nem adja be. Akkor lehet még vele menni, ha ezzel a játékból kilépéses módszerrel fejezzük be?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem értem ezt a játékot. A mai dailyhez képest közel egy másodperccel jobb időt futottam valamikor régen (a legjobb időt ugye látom time trialban), de itt a dailyben meg sem közelítem. Van róla pont replayem, elvileg ugyan úgy megyek, de hát mégse.
-
őstag
Azokról nincs sajnos.
Az első pályán rögtön van egy szakadék, afelett át lehet ugrani a sportkocsival, ha seggen csúszva ugratsz el és tartod is a helyzetet, h a kocsi alváza jobbra nézzen. Landolás előtt vissza, de ne talpra. Mondjuk talpra érkezni sose jó ezzel a sportkocsival. A második pályán meg rögtön a felfüggesztett fára lehet ugratni monsterrel a pálya vége fele (lehet mással is, én ezt használom legtöbbet). De ott nagyon ki kell centizni, meg a jó elugratás is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- LG V30 - vezércsel
- Óvodások homokozója
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest