Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsambo
tag
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a Nokiákkal. Szolgáltatókról csak annyit: barátnő kapott egy 6300-ast, szolgáltató csak a fénszínűt árulta. Kértünk az eladótol gyári elő-, hátlapot, egy hét után meg is jött potom 6000 Ft-ért és közölték velem, hogy ők nem tehetik fel, mert akkor elveszik a garancia
és vigyem el márkaszervízbe. Elvittem, az eladó srác mondta, hogy ez igy nem túl szabájos
, de kicserélte. Azt még elfelejtettem, hogy gombsort elfelejtettek adni az új előlaphoz. Akkor döntöttem el, hogy szolgáltatónál többet telefont soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és vigyem el márkaszervízbe. Elvittem, az eladó srác mondta, hogy ez igy nem túl szabájos
, de kicserélte. Azt még elfelejtettem, hogy gombsort elfelejtettek adni az új előlaphoz. Akkor döntöttem el, hogy szolgáltatónál többet telefont soha.