- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
... vagy egy hülye (inkább több) fanboy aki kiforgatja mindneki hsz.-ét. Ember olvass már vissza. Pár win-t használó leírta a véleményét ti meg páran jötettek okoskodni. Aki hüyle és ovódás az te vagy de mit vár az ember egy fanboytól. Tőlem bannoltass legalább nem pazarlom többé idiótákra az időmet.
egyébként nevetséges senki sem írta, hogy felsőbbrendű az MS, talán üldözési mánia...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nem hazudok csak te neked van gondod a szöveg értelmezéssel de jön az iskola és mehetsz az 5. osztályba.
Azt írtam, hogy megértsd végre, hogy nem kell codeck pack hanem elég egy olyan lejátszó ami tartalmazza beépítve az összeset, a többi hsz. a ti kötelező kötözködésetek miatt jött létre.
"baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem" -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel. Egyébként az stabil volt. Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
A habzó száj meg rátok Windows-gyűlölő Linux-fanboyokra jellemző, én csak tényeket írtam le. Első hsz.-emben írtam, hogy minden OS-nek meg van a maga területe. Ezt csak ti nem látjátok be.Csak Opera meg Linux fanatikussal nem érdemesegyoldalú vitát folytatni.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
#40553216 #210 üzenetére
Mint írtam OEM annyi, hogy egy gépre vagy jogosult telepíteni. Ha cseréled nem tagadja meg a telepítő a telepítést. jogilag meg az összeépített gépre szól amiben te kicserélhetsz mindent, már ha felragasztod a matricát, én nem tettem meg. Tulajdonképpen kapsz apénzedért egy CD kulcsot ami működne letöltött iso-val is.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
#40553216 #210 üzenetére
Az egy dolog. Én arra reagáltam, hogy ő azért törölte le a Windows XP-jét, mert nincs rá normális videólejátszó. De van erre írtam. 5 perc Google vagy 1 kérdés adott fórumban és rögtön lett volna megoldás.
Egyébként ha visszaolvasod a hsz.-em ott áll a The KMPlayer, MPC és a GOM Player ami bizony csak win-re van.Bocs de attól még, hogy valami nyílt forráskódú attól még nem linux-osabb, ez hülyeség. Annyi hogy platformfüggetlen. Éppen ez lenne a követendő példa.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Attól függ melyik Media Player Classic újak is lejátszanak mindent és van belőle portable is (nem szemetel registry-be se). Csak azért nem hoztam fel mert fapados a kinézete és biztos belekötött volna valaki.
De GOM Player is lejátszik mindent.
Egyébként tévedés OEM-et csak 1 gépre lehet feltelepíteni, ennyi közben lehet másik is az. Jogilag a matrica a házon van abban meg, hogy mi van belül más kérdés. Én nem ragasztottam fel.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Jajj csak a személyeskedést hagyjuk ti sem kedélyesen hanem magas lóról osztjátok a kibiceket. (a kibic nem sértő áááá).
A The KMPlayer nem instabil napi szinten használom. Tájékozottság kérdése. MPlayer-ből meg tudom van több verzió én az MPlayer for Windows-ra gondoltam természetesen. Egyébként is MPlayercsak egy nylt forráskód amiből írtak több verziót, ha instabil azt kell szidni aki készítette nem a platform hibája, de KMPlayer és VLC eléggé stabil.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Marhára tájékozott vagy, látszik, hogy nem csak Linux-ról tudod a dolgokat.
Windows XP SP3-nál, Windows Vista SP2-nél tart. SP5 LOL mikor volt olyan? Soha.Csakénvagyok: Komoly pézbe? OEM Win 25-30k körül van attól függően, hogy milyen win. Ezen kapsz 2 db eredeti játékot kb. Warezolókról meg ne feledkezzünk meg itthon a legtöbb win kalóz. Nekem inkább eredeti a WU miatt.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #47 üzenetére
Nos nekem eredeti Vistám van (OEM Home Premium x86) és nem fikázom a Linuxot, mégsem kellene. Egyszer lehet pont a sokat emlegetett KDE-s Kubuntu-t ki fogom próbálni. (Főleg ha kijön a KDE 4.3).
Nos mindnet OS gyenge pontját ki kell ismerni. Windows-nak nem vírus, mert arra elég egy jó tűzfal + vírusírtó, hanem a regisztrációs adatbázis. Erre jön jól a Revo Uninstaller. Magyarán a sok telepítés-programtörléshez ideális, mert kitisztítja a registry-be a szemetet - nincs lassulás. Nekem a Vista-m több, mint 1 évig volt fent és nem lassult be. Azért töröltem csak le, mert HDD-t vettem és átraktam az újra, egyébként maradhatott volna. Tehát a Win hibáinak az okozói is ugyanúgy "user error" azaz a hozzá nem értés. Nekem avast! Home 4.8 van fent + alap Windows Defender + Vista tűzfal + hw-s router tűzfal és nincs vírusom.
A flame-nek nincs értelme, utálom az elfogultságot. Csak netre elismerem, hogy jó a Linux is de a Win 7 vagy Vista Home Basic/Premium. Megszokás meg egyéni ízlés kérdése. (vagy kp akkor meg Linux). Én nekem szóba sem jöhet a Linux, mert kell AutoCAD, meg játékok miatt is.
Nekem is van kő-Linuxos haverom laptop-ján mégis Vista van. Azért van mert attól még, hogy ő Linuxos attól még nem utálja kötelezően a Win-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest