Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha temak telepitesevel hazavagtad, akkor ott valamit irtozatosan elszurtal. sima userkent gyakorlatilag lehetetlen hasznalhatatlan allapotba hozni a gepet, a leheto legrosszabb eset az, hogy a sajat felhasznalodat lehetetlenited el, de ezen meg igen konnyu segiteni
az "ujra kellett telepitenem" meg tipikus windowsos hozzaallas: "nem mukodik? rakjuk ujra!" Linux alatt a problemamegoldas a helyes utaz meg amit mondasz, hogy csak ket disztrib letezik, amibol az egyiket csak Gnome-mal, a masikat csak KDE-vel lehet hasznalni, elkepeszto szintu hozza nem ertesrol tanuskodik. ez persze nem feltetlenul baj, nyilvan nem mindenki pingvinnel a seggeben szuletett, de ha ennyire nem tudod hogy mirol beszelsz, akkor ne okoskodj es fikazz, inkabb kerdezz!
a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet
miota Linuxozom (kb. 6-7 eve), SOHA nem volt ilyesmivel gondom, lenyegeben nem is talalkozom a codec fogalmaval, egyszeruen utok egy entert a filmen es nezem, akarmilyen codeckel, akarmilyen containerben van, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest