Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Shad0w #36 üzenetére

ha temak telepitesevel hazavagtad, akkor ott valamit irtozatosan elszurtal. sima userkent gyakorlatilag lehetetlen hasznalhatatlan allapotba hozni a gepet, a leheto legrosszabb eset az, hogy a sajat felhasznalodat lehetetlenited el, de ezen meg igen konnyu segiteni
    az "ujra kellett telepitenem" meg tipikus windowsos hozzaallas: "nem mukodik? rakjuk ujra!" Linux alatt a problemamegoldas a helyes ut :)

az meg amit mondasz, hogy csak ket disztrib letezik, amibol az egyiket csak Gnome-mal, a masikat csak KDE-vel lehet hasznalni, elkepeszto szintu hozza nem ertesrol tanuskodik. ez persze nem feltetlenul baj, nyilvan nem mindenki pingvinnel a seggeben szuletett, de ha ennyire nem tudod hogy mirol beszelsz, akkor ne okoskodj es fikazz, inkabb kerdezz!

a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet

miota Linuxozom (kb. 6-7 eve), SOHA nem volt ilyesmivel gondom, lenyegeben nem is talalkozom a codec fogalmaval, egyszeruen utok egy entert a filmen es nezem, akarmilyen codeckel, akarmilyen containerben van, ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák