Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel. Egyébként az stabil volt. Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
A habzó száj meg rátok Windows-gyűlölő Linux-fanboyokra jellemző, én csak tényeket írtam le. Első hsz.-emben írtam, hogy minden OS-nek meg van a maga területe. Ezt csak ti nem látjátok be.Csak Opera meg Linux fanatikussal nem érdemesegyoldalú vitát folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest