Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz D4rkAv3ng3r #211 üzenetére

Egyébként tévedés OEM-et csak 1 gépre lehet feltelepíteni, ennyi közben lehet másik is az. Jogilag a matrica a házon van abban meg, hogy mi van belül más kérdés. Én nem ragasztottam fel

a matrica meg tudtommal kotelezoen kell hogy ott legyen a hazon
    mi az hogy "jogilag a hazon van" a matrica? :F vagy ott van vagy nincs, mi az hogy jogilag :W

Az egy dolog. Én arra reagáltam, hogy ő azért törölte le a Windows XP-jét, mert nincs rá normális videólejátszó. De van erre írtam. 5 perc Google vagy 1 kérdés adott fórumban és rögtön lett volna megoldás.

hazudsz
    soha nem allitottam hogy azert toroltem le a windowst, mert nincs ra normalis videolejatszo (az mv2player-t pl nagyon szerettem)

idezet:
    a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet
    hol beszelek en itt lejatszorol, meg arrol hogy csak emiatt toroltem a windowst?

jo lenne ha befejezned a baromsagok terjeszteset
    meg jo hogy nemsokara kezdodik az iskola, onnantol majd csak szunetben meg suli utan osztod az eszt :W

Ha cseréled nem tagadja meg a telepítő a telepítést. jogilag meg az összeépített gépre szól amiben te kicserélhetsz mindent, már ha felragasztod a matricát, én nem tettem meg. Tulajdonképpen kapsz apénzedért egy CD kulcsot ami működne letöltött iso-val is.

esetleg olvasd el a licence-et, amit elfogadsz az oem windowshoz...

Új hozzászólás Aktív témák