Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #211 üzenetére
Egyébként tévedés OEM-et csak 1 gépre lehet feltelepíteni, ennyi közben lehet másik is az. Jogilag a matrica a házon van abban meg, hogy mi van belül más kérdés. Én nem ragasztottam fel
a matrica meg tudtommal kotelezoen kell hogy ott legyen a hazon
mi az hogy "jogilag a hazon van" a matrica?vagy ott van vagy nincs, mi az hogy jogilag
Az egy dolog. Én arra reagáltam, hogy ő azért törölte le a Windows XP-jét, mert nincs rá normális videólejátszó. De van erre írtam. 5 perc Google vagy 1 kérdés adott fórumban és rögtön lett volna megoldás.
hazudsz
soha nem allitottam hogy azert toroltem le a windowst, mert nincs ra normalis videolejatszo (az mv2player-t pl nagyon szerettem)idezet:
a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet
hol beszelek en itt lejatszorol, meg arrol hogy csak emiatt toroltem a windowst?jo lenne ha befejezned a baromsagok terjeszteset
meg jo hogy nemsokara kezdodik az iskola, onnantol majd csak szunetben meg suli utan osztod az esztHa cseréled nem tagadja meg a telepítő a telepítést. jogilag meg az összeépített gépre szól amiben te kicserélhetsz mindent, már ha felragasztod a matricát, én nem tettem meg. Tulajdonképpen kapsz apénzedért egy CD kulcsot ami működne letöltött iso-val is.
esetleg olvasd el a licence-et, amit elfogadsz az oem windowshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest