Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Rövidesen lesz GFX Chilla teszt 8800 GT-n. Leszabályozva is szépen elbírta, úgy, hogy közben egy 2,66 GHz-es négymagos volt mellette gyári Intel hűtővel és semmi több venti a Casetek CK1020-ban. No meg rámegy bármilyen 80 mm-es ventiből kettő. Egyébként én is az S1-gyel szemeztem, de az extra ventivel marha sok helyet foglal, amire nekem szükségem van a külön hangkártya és a tesztelős Wi-Fi adapter miatt.
Mesélhetnél nekem HDD halkításról. Nekem az a bajom a 320-as (kéttányéros) Samsungommal, hogy rázza a házat. Kiszedve, egy könyvre fektetve (számomra) bírható a hangja, de házba téve... Gondolkodtam, hogy szivacsra fektetem, de az nem valami elegáns. A másik ötletem a Nexus 5,25"-os helyre szerelhető gumis függesztője volt, de azt mintha már nem forgalmaznák. A zárt, hanszigetelt HDD dobozokban valahogy nem hiszek. Amik nálam jártak, azokban mind forrt a HDD.
-
rudi
nagyúr
Szerintem a hangszigetelő anyag eléggé zsákutca, mert a meleget is benn tartja, pedig annak ki kell jönnie. Nekem perpill egy A64 X2 4200+-om van rajta egy Coolink U8-92-vel és a gyári ventijável, ami 600-at pörög és a fölötte lévő 300-as Zen re fújja a levegőt. Nyitott házzal egy méterről én sem nagyon hallom. Ezen felül van egy 8800 GT-m Coolink GFX Chillaval, aminek két vékony 8 centis ventilátora van szintén fejenként 600-on pörgetve. Nyitott házzal, 1 méterről ezek is lényegében hangtalanok. Mindez egy ókcsa Casetek CK1016 házban, amiben csak a HDD kalapál, de az nagyon. És az a vicces, hogy nyitott házzal csendesebb (és hűsebb) a rendszer mint zárttal
-
twollah
nagyúr
Van passziv 8600GTS a vilagon (MSI, Gigabyte ha jol tudom).
A tapbol is van majdnem passziv, ha jol emlekszem a LOGOUTon is volt rola szo.
A dB ertekek, meg megtevesztoek is lehetnek.
Hiaba 19 vagy 21 dB valaminek a hangja ha szo szerint sipol, mint peldaul egy TV.
Az valakit nagyon zavar.Mas.
Nekem kell egy kis morgas zugas, mert a nelkul nem tudok elaludni es elnyomja a masik szobabol atszurodo TV, stb hangjat. -
adalbert1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest