Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rudi nagyúr Egy 92 mm-es vagy 80 mm-es venti 6-800-on lényegesen halkabb mint egy 12-es 700-on. Milyenek azok a 12-eseke? Könnyen lehet, hogy nagy motorerejűek, ami alacsony fordulaton brummognak. Ezek a Noctua ventik alacsony fordulaton is nagyon halkak voltak, semmi motorhang (0,09 A-s motor). Próbáld meg kinyitni a házat és még lejjebb veni a ventiket. Én azt mondom, hogy a hátsó teljesen fölösleges és elöl sem kell ekkora, ha nyitva van a ház, és akkor halkabb lehet a rendszered. 
- 

rudi nagyúr Rövidesen lesz GFX Chilla teszt 8800 GT-n. Leszabályozva is szépen elbírta, úgy, hogy közben egy 2,66 GHz-es négymagos volt mellette gyári Intel hűtővel és semmi több venti a Casetek CK1020-ban. No meg rámegy bármilyen 80 mm-es ventiből kettő. Egyébként én is az S1-gyel szemeztem, de az extra ventivel marha sok helyet foglal, amire nekem szükségem van a külön hangkártya és a tesztelős Wi-Fi adapter miatt. Mesélhetnél nekem HDD halkításról. Nekem az a bajom a 320-as (kéttányéros) Samsungommal, hogy rázza a házat. Kiszedve, egy könyvre fektetve (számomra) bírható a hangja, de házba téve... Gondolkodtam, hogy szivacsra fektetem, de az nem valami elegáns. A másik ötletem a Nexus 5,25"-os helyre szerelhető gumis függesztője volt, de azt mintha már nem forgalmaznák. A zárt, hanszigetelt HDD dobozokban valahogy nem hiszek. Amik nálam jártak, azokban mind forrt a HDD. 
- 

rudi nagyúr Szerintem a hangszigetelő anyag eléggé zsákutca, mert a meleget is benn tartja, pedig annak ki kell jönnie. Nekem perpill egy A64 X2 4200+-om van rajta egy Coolink U8-92-vel és a gyári ventijável, ami 600-at pörög és a fölötte lévő 300-as Zen re fújja a levegőt. Nyitott házzal egy méterről én sem nagyon hallom. Ezen felül van egy 8800 GT-m Coolink GFX Chillaval, aminek két vékony 8 centis ventilátora van szintén fejenként 600-on pörgetve. Nyitott házzal, 1 méterről ezek is lényegében hangtalanok. Mindez egy ókcsa Casetek CK1016 házban, amiben csak a HDD kalapál, de az nagyon. És az a vicces, hogy nyitott házzal csendesebb (és hűsebb) a rendszer mint zárttal  
- 

rudi nagyúr akkor tényleg jobb volt eladni azt a gépet, ha csak egy notebook szintjére lehetett halkítani. Tisztességes, passzív tápos gépben csak és kizárólag a merevlemeznek van hangja, az összes többi alkatrész elég egyszerűen megoldható úgy, hogy halk környezetben ój füllel is alig lehessen hallani. De a merevlemez... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amellett, hogy marha drága, még jó nagy is (pláne ventivel). Coolink GFX Chillat csak ajánlani tudom. Egészen jó meg olcsó és kis helyet foglal.
 amellett, hogy marha drága, még jó nagy is (pláne ventivel). Coolink GFX Chillat csak ajánlani tudom. Egészen jó meg olcsó és kis helyet foglal.