- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
neilszab #105 üzenetére
A digit jel se veszteségmentesen halad a vezetékben csak sokkal kevésbé érzékeny.
Speeedfire: persze, ha kihozod a gép belsejéből és adsz neki független tápot akkor jobb eredményt érhetsz el. Csak pénz kérdése.
Viszont olyan magas minőségig el lehet menni PC-s hangkártyával amit valószínűleg itt senki nem tud megfizetni, szóval halandóknak azért nem egy vészes érvágás.A csöves erősítőknél is van DA átalakítás hacsak nem analóg az eredeti forrás (lemez). Ha digitálisan tárolod az adatot (CD, vinyó) akkor lesz DA átalakítás.
Az erősítő színezése az már más tészta. -
Speeedfire
félisten
válasz
neilszab #105 üzenetére
Pont a fordítottját szokták mondani. A veszteségmentes az analóg, mivel semmi digitális konvertálás nincs, kisebb hangszínezés viszont szokott lenni a csöves cuccoknál.
Utána jön a félvezetős, ic-s megoldás, ahol a digitális jelből analóg jelet "varázsol" az ic. Ez a legelterjedtebb mostanában. Valamennyi veszteség van, ez az ic-ktől és a kapcsolási rajzokból nah meg persze a kivitelezéstől függ.Ha megfelelő átmérőjű kábeleket használsz akkor nem szabad veszítenie a minőségből, meg ugye ezt nagyon nem is tudod kikerülni, mindegy milyen cuccod van.
Ahogy dudika10 is írta, a "DAC"-től függ, hogy épp melyik kimenet mit produkál. Hogy van kivitelezve, mennyire pontosak a mérések stb.
-
DarthRoni
tag
jó csak tudod még sosem rendeltem Webshopról, pláne egy ilyen viszonylag nagy értékű cuccot, és kicsit aggódok még emiatt, például ha szállítási hibás vagy ilyesmi....
szóval akkor nyugodtan rendeljem meg?
akkor nagyon boldog vagyok
régóta egy ilyen 2.1-et kerestem, és végre megtaláltam
-
hackeeeee
Jómunkásember
Házimozi erősítőbe, így van..
Hát, elvileg igen, gyakorlatilag meg, elég nagy különbség van a 2 kártya között...Bár sztem a fő ok az is, hogy 48khz-t tudott az Audigy min..
Szal nem tudom, havernak mondjuk annó javasoltam, hogy a Z5500-át kösse be digitálisan.. Bár ugye akkor sokmindenhez Dolby Digital Live kéne, bár ugye ezt a Realtek kártyák tudják alapból.
-
Gabrika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest