Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
neilszab
üzenetére
A digit jel se veszteségmentesen halad a vezetékben csak sokkal kevésbé érzékeny.
Speeedfire: persze, ha kihozod a gép belsejéből és adsz neki független tápot akkor jobb eredményt érhetsz el. Csak pénz kérdése.
Viszont olyan magas minőségig el lehet menni PC-s hangkártyával amit valószínűleg itt senki nem tud megfizetni, szóval halandóknak azért nem egy vészes érvágás.A csöves erősítőknél is van DA átalakítás hacsak nem analóg az eredeti forrás (lemez). Ha digitálisan tárolod az adatot (CD, vinyó) akkor lesz DA átalakítás.
Az erősítő színezése az már más tészta. -
Speeedfire
félisten
válasz
neilszab
üzenetére
Pont a fordítottját szokták mondani. A veszteségmentes az analóg, mivel semmi digitális konvertálás nincs, kisebb hangszínezés viszont szokott lenni a csöves cuccoknál.
Utána jön a félvezetős, ic-s megoldás, ahol a digitális jelből analóg jelet "varázsol" az ic. Ez a legelterjedtebb mostanában. Valamennyi veszteség van, ez az ic-ktől és a kapcsolási rajzokból nah meg persze a kivitelezéstől függ.Ha megfelelő átmérőjű kábeleket használsz akkor nem szabad veszítenie a minőségből, meg ugye ezt nagyon nem is tudod kikerülni, mindegy milyen cuccod van.
Ahogy dudika10 is írta, a "DAC"-től függ, hogy épp melyik kimenet mit produkál. Hogy van kivitelezve, mennyire pontosak a mérések stb.
-
DarthRoni
tag
jó csak tudod még sosem rendeltem Webshopról, pláne egy ilyen viszonylag nagy értékű cuccot, és kicsit aggódok még emiatt, például ha szállítási hibás vagy ilyesmi....
szóval akkor nyugodtan rendeljem meg?

akkor nagyon boldog vagyok
régóta egy ilyen 2.1-et kerestem, és végre megtaláltam 
-
hackeeeee
Jómunkásember
Házimozi erősítőbe, így van..

Hát, elvileg igen, gyakorlatilag meg, elég nagy különbség van a 2 kártya között...Bár sztem a fő ok az is, hogy 48khz-t tudott az Audigy min..
Szal nem tudom, havernak mondjuk annó javasoltam, hogy a Z5500-át kösse be digitálisan.. Bár ugye akkor sokmindenhez Dolby Digital Live kéne, bár ugye ezt a Realtek kártyák tudják alapból.
-
Gabrika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

régóta egy ilyen 2.1-et kerestem, és végre megtaláltam