Új hozzászólás Aktív témák

• neilszab

őstag

válasz Gál István #37 üzenetére

Mókás dolog amin vitatkoztok, te azt mondod, hogy a nagyobb membrán az jobb is (mélyebb, erősebb), dudika meg annyit mond, hogy nem feltétlenül, mert egy 6.5 vs 8 közötti különbség nem akkora, hogy az egyéb paraméterek (doboz/membrán/erősítő kialakítása, minősége) nem fordíthatnák meg érezhetően az erőviszonyokat, ugyanakkor meg elb@szni ugye meg bármit el lehet... Szerintem is a hang keltés azért jóval komplexebb tudomány annál, minthogy a méret döntsön mindenről... :U

Azzal érvelni, hogy a Logi, meg a Edi egy kategória, meg egy árban vannak... ez sztem is butaság, költségspórolás címén ki tudja melyik gyárban mit pakolnak a dobozokba, amit a hülye fogyasztó még röhögve megvesz méregdrágán, me' akko' biztos jó is... :DDD

Egyébként a cikk írója annyit írt, hogy:
    "A méynyomó nagyon szép basszust produkál (minimális hangerőn is), a Z-2300-nál sokkal dinamikusabb és pontosabb. Sokkal tisztábban hallom hol van a basszus eleje és a vége. Olyan érzés mintha mellbevágna, ütne a basszus."

Akárhogy is nézem, nekem ebből szimplán az jön ki, hogy az Edi mérnökei egy kisebb membránnál jobban élvezhetőbb basszust tudtak/akartak elérni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés