Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthRoni
tag
szakértő tapasztalt Urak!! Ez az Edifier HCS 2330 milyen, vagy mennyivel másabb mint egy Z-2300?
Csak "legendákat" hallottam az edifier elképesztően tiszta hangzásáról, tényleg leveri hangminőségben a Z-2300-at?
Illetve basszusra milyen a logitech-hez képest?nagyon gondolkodok az edifieren, már régóta mozgatja a fantáziám, és most végre úgy néz ki lesz rá zseton is, szerintetek? : ))
-
DarthRoni
tag
Sziasztok, a szakértő urakat szeretném megkérdezni

kinéztem magamnak ezt az Edifiert (HCS2330) és nagyon érdekelne szerintetek megérné-e lecserélnem a jó öreg (30+ éves) Orion HS500 2.0-ás hangrendszeremet az említett "kicsikére" ?

az Orion már nagyon megszolgálta az idejét és az árát, még mindig jól szól, de az erősebb mély hangoknál már recseg, ropog, és az erősítője miatt sokszor elhalkul a jobb oldal, elég kellemetlen tud lenni a kedvenc számaim hallgatása közben :Sszóval szerintetek megérné megvennem ezt az Edifier-t a veterán Orionom helyére? előre is köszönöm a válaszokat

-
DarthRoni
tag
jó csak tudod még sosem rendeltem Webshopról, pláne egy ilyen viszonylag nagy értékű cuccot, és kicsit aggódok még emiatt, például ha szállítási hibás vagy ilyesmi....
szóval akkor nyugodtan rendeljem meg?

akkor nagyon boldog vagyok
régóta egy ilyen 2.1-et kerestem, és végre megtaláltam 
-
DarthRoni
tag
juj nagyon remélem h tényleg ennyire jó a cucc, mert pont ebben az árkategóriában vágytam egy 2.1-re, de sose találtam, és ez pont elég lenne mindenre, mert panelban lakok, juj de örülnék ha sikerülne egy ilyet beszereznem, meg lehet rendelni, csak nem tudom mennyire megbízható oldalakról :/
köszönöm a tesztet

Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

régóta egy ilyen 2.1-et kerestem, és végre megtaláltam