Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Sanszos,hogy a második lehetőség.Mivel írtad,hogy gyári rom és gondolom nem volt mostanában wipe data factory reset akkor előbb érdemes csinálni rajta.De a valaki majd megerősít,vagy jobbat tudd.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
7Sony7
addikt
Köszönöm mindenkinek.
Nálunk nagyon rossz a térerő, (ezek szerint Nálatok is ) Nemhogy 3G, Lte, de sokszor még 2G sincs , legalábbis a házban néhány helyen. A gyári rom nekem is elég jó ilyen szempontból, és a mostani v2 is, de a 4.2.1 ek között van, amelyik valahogy többet van jel nélkül. A mostani is elveszti a jelet, de néhány mp után már 2-3 csík van, gondolom keres másik tornyot. Pl: a Xperiamod (szabad Ram mennyiségben jobb) lassabban talál újra jelet, volt, hogy percekig nem. Gondolom, ez valami beállítás a Rom on belül de nem tudom biztosan.
Ezért kérdeztem.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Nem biztos, hogy ez a hiba, de hátha.
Ha nem, akkor kérdezd meg ebben a fórumban is.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Mentolka
senior tag
Ja, kicsit siettem az írással - épp most idegesített fel ez a kamerásmobil, újfent...
Majdnem minden tekintetben ideális a készülék nekem, csak a mikrofon akaszt ki.Aki a 2G-re váltást javasolta, az gyakorlatban hogyan használja? Amikor telefonál, akkor 2G-re kapcsol, és a többi időben 3G-re van állítva a telefonja?
-
7Sony7
addikt
Nagyon szeretem a haiert, de azért nézegetem a topicokat, ha valami történne vele, milyen hasonló tudású alternatívák vannak. Az egyik (tudásban, nem árban) legmegfelelőbbnek tűnő a zte v5 . ( az 1Gb os verzió 45eft).
Madrac kérésére futtattak egy antutut. Tudom, hogy sokak szerint csak e-penis, de szerintem (és ha jól látom Madrac szerint is) jó lehet összehasonlítani két külömböző telót.
Lefuttattam én is a tesztet (belakott teló) és a kis "ócska dual core" haier néhány dologban rendesen lepipálta a "jelenlegi best buy quad core" telót.
Mondjuk emlékszem, annak idején úgy reklámozták a haiert, hogy a "leggyorsabb kétmagos" és ez valószínüleg igaz is. Bár az igazság kedvéért meg kell említeni, hogy a zte jelentősen tovább bírja akkuval.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Victoryus94
őstag
Attól függ. A rendszer jobb, stabilabb, mint a haier.
Az akksi is jobb, a teló 2-3 napig bírja. A haier van, hogy 1 napot nem bír ki..
A kijelző felbontása picit gyengébb, a videofelvétel felbontása rosszabb.
Szóval vannak előnyei,s és hátrányai is a Haierrel szemben.De mint mondtam, 50-60 ezer között már nagyobb választék van, ami előnyösebb lehet.
-
7Sony7
addikt
Jó kis progi.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Akkor nincs gond.
Hogy jártam Skacok! Kissé belepiszkáltam a telóba, de ha elcseszem semmi baj, előtte csináltam teljes cwm mentést. Persze sikerült elcsesznem, nem baj backup!
Bejött a rendszer, angolul, launcher nélkül....
Úgyhogy most van egy frissen telepített, semennyire se belakott rendszerem.
Nesze neked, full mentés.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Nekem (kb 1 hete) a Haier_W910_Evolution_v1.11.zip van fent, egyenlőre hibamentes. Előtte a miuimod 1.3b volt fent, az nagyon picit laggolt, de amúgy stabil volt az is. Azelőtt a Xperiamod 2.0 át használtam, gyorsabb volt, mint a miuimod, de térerőgondjaim voltak vele. Én már nem szivesen térnék vissza 4.0 ra, de irtó nagy változást ne várj.
u.i.: Mindig elfelejtem megköszönni a low-budget teló tesztjeidet, nagyon hasznosak szerintem. Ha egyszer vennem kell másikat, ebből a kategóriából választok.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 3537-5434 laptop notebook 128 GB
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- Lenovo ThinkBook 15-IIL / i5-1035G4 / 8GB / 256GB / 1 év garancia, áfás számla
- 500 GB-os 500GB Western Digital Saegate Toshiba Hitachi HGST Samsung SATA HDD barátságos áron
- Lenovo Thinkcentre 7373-CTO Dual Core 2,5GHz, 4GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest