- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
secretgarden #85 üzenetére
A sebesség különbségek sokszor a memóriatempó különbségei miatt keletkeznek.
A másik a készülékek idővel történő belassulása mivel a telefonok NEM használnak TRIM funkciót így tudnak "rontani" az élményen erősen idővel (szándékosan?) ez az olcsóbb és lassabb ramok esetén hamarabb érződhet...Egyébként eléggé jó lett papíron ez a sony .. az ára, hát az "fájdalmas".. de körbenézve... sajnos reális. Igaz az első androidos telefonomat úgy 9 éve vettem (Xperia P), szerettem, az volt 105eFt akkor (szolgáltatónál).. azóta a forint sokat romlott és a technológia is drágább amit beépítenek..
-
törölt tag
válasz
A Nordnál nem a SoC a rossz, hanem hogy megint visszaléptek a majdnem használhatatlan kamerához
Pedig nem lenne rossz vétel amúgy.
A billentyűzettel meg pont így vagyok, még régebben kaptam egy iphone 5-öt munkára, amikor már privátban nagyobb telefonokat használtam bőven, és hát kínszenvedés volt rajta egy sms-t is megírni, annyit nyomtam félre.kretenallat: De muszáj szerintem, mert másképp nem kerülhetne forgalomba. A Li-ion cellák fokozottan égés és robbanásveszélyes anyagból vannak, ráadásul nem is oltható el hagyományos módszerrel, ha kigyullad. Ha pedig mindenki csak úgy kivehetné, akkor nem lenne túl biztonságos egy sima fóliába csomagolni.
De amúgy most is ki lehet venni az akksikat roncsolás mentesen. Le kell "gőzölni" a hátlapot aztán az akksit, majd lehúzni a szalagkábelét. Csak egy fokkal bonyolultabb dolog hozzáférni, hogy ne próbálkozzon meg mindenki vele, akinek jó eséllyel sérülést okozhatna. -
Yeffy
veterán
válasz
ezzel amugy egyetertek, ezert is a masik jelolt a Pixel 5 765G-vel, az en napi hasznalatomhoz elegendo. ott csak a (korabban irt, besirtam rajta
) glory hole az, ami visszatart.
a mostani mobilomban 835 van, ezzel is elvagyok, bar lehetne neha picit reszponzivabb. de igazabol par mikrolagot leszamitva nem latom, h olyan nagyon lassu lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest