- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
secretgarden
aktív tag
Nekem amúgy ár-érték arányban a Pixel 4a is tetszene, igaz az "csak" SD730, viszont csak 340 euro és nagyon jó kis telefon (kivéve persze a kamera lyukat, meg hát azért akku is lehetne kicsit nagyobb). Egyedül az 5G "hiányzik" belőle, de nem nagyon izgat egyelőre, amerre én lakom-dolgozom-ahol megfordulok ott még szerintem 3-4 év mire lesz 5G (jó esetben...). Majdnem bejövős az iPhone SE 2020 is, csak azért a 4.7" kicsit kevéske (5.3-5.5" kellene legalább) és picike az akkuja is - viszont tetszik a szögletes nem lyukas képernyő, a fizikai ujjlenyomat olvasó, meg az 5 év frissítés is. Egy biztos, 800-1000-1200 eruókat nem vagyok hajlandó egy telefonért fizetni, nálam az 550-600 euro (vagy £500) a maximum amit hajlandó vagyok kiadni egy két év alatt elavuló dologért. OnePlus 7 még éppen belefért, aztán a OP8-nál már elszálltak az árak. Talán majd a Xiaomi, csak annak a szoftvere nem tetszik annyira mint a OP-é (vagy Sony-é, de Sony meg drága). Vagy talán valami nagy akkus középkategóriás Samsung (csak azokból meg eddig még mindig mindegyik lelassul 6-9 hónap alatt úgy hogy csak factory reset segített ratja). Szóval én még nem találkoztam az "ez igen, itt az új telefonom!"-lelkesedést okozó készülélkkel még...
-
secretgarden
aktív tag
Nem csodálom. Három kollégám-ismerősöm is mondta, hogy azt hitték, nem fogja őket zavarni a kamera-lyuk, vettek "lyukas" telefont, aztán kiderült, hogy de igen... Elnézve ezt a Sony-t, őszintén nem tudom kit zavar az a 3mm-esenek kinéző káva a telelfon tetején (meg alján). Én bármikor bevállanám azt a 3-3mm "elpocsékolt" területet, csak ne legyen kamara lyuk-sziget-csepp, meg lekerekített képernyő sarkok (hogy hány appban találkoztam már tartalommal ami részben vagy egészben a kerekítés mögé esett...)... Ebből a szempontból le a kalappal a Sony előtt, ők legalább nem ugranak a kútba akkor sem ha mindenki más beleugrik... Nem majmolják az Apple-t sem mint a legtöbb másik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Plazma TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- ZEN.com
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest