- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
inkább rendkívül drága mulatság. Ha már rozsdás a sín akkor finom smirglipapírral lehet csak segíteni rajta, csak a tetején. Nem baj ha a közepe kimarad, mert ugye az igaziakat sem sikálják soha, így életszerűbb. Ha jól emlékszem egyszer valaki tolyástartóból építette a hegyeket, feláztatva vízben. Azán befesteni. Rohadt sok munka nagyon nagy hely, főleg egy H0. Kezdj el az elejétől fogva a vezetékezésen gondolkodni . De jó szórakozást hozzá.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Még általános iskolás koromban voltam a közlekedési múzeumban, ott láttam mindent, de már régen volt és nem emlékszem rá pontosan, meg nem is azt néztem, hogy mi miből van.
Mellesleg igen, ahogy 1-2 boltot sikerült gugliznom, láttam is, hogy nem olcsó mulatság. -
Kiállításokra nem szoktál járni?
Esetleg ott is lehet látni, h mit miből csinálnak.Nekem is van egy halom sín, ház, mozdony+kocsik, de már évek óta nem volt összerakva. Költséges hobbi lett ez már. A szocializmusban még nem volt gond megvenni a fákat, stb tereptárgyakat, de ma már nem vágnék bele..
Hegyeket, domborzatot hungarocellből szoktak faragni, a már általad is említett fa vázra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest