- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
inkább rendkívül drága mulatság. Ha már rozsdás a sín akkor finom smirglipapírral lehet csak segíteni rajta, csak a tetején. Nem baj ha a közepe kimarad, mert ugye az igaziakat sem sikálják soha, így életszerűbb. Ha jól emlékszem egyszer valaki tolyástartóból építette a hegyeket, feláztatva vízben. Azán befesteni. Rohadt sok munka nagyon nagy hely, főleg egy H0. Kezdj el az elejétől fogva a vezetékezésen gondolkodni . De jó szórakozást hozzá.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Még általános iskolás koromban voltam a közlekedési múzeumban, ott láttam mindent, de már régen volt és nem emlékszem rá pontosan, meg nem is azt néztem, hogy mi miből van.
Mellesleg igen, ahogy 1-2 boltot sikerült gugliznom, láttam is, hogy nem olcsó mulatság. -
Kiállításokra nem szoktál járni?
Esetleg ott is lehet látni, h mit miből csinálnak.Nekem is van egy halom sín, ház, mozdony+kocsik, de már évek óta nem volt összerakva. Költséges hobbi lett ez már. A szocializmusban még nem volt gond megvenni a fákat, stb tereptárgyakat, de ma már nem vágnék bele..
Hegyeket, domborzatot hungarocellből szoktak faragni, a már általad is említett fa vázra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest