Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Korábban is volt róla szó, hogy le akarják húzni a rolót? Én legelőször csak a vasárnapi nyitva(nem)tartás kapcsán hallottam erről először. Vagy talán csak ez volt az utolsó csepp..
Az mondjuk hihető, hogy a vasárnapot meg tudják úgy oldani, hogy nem rúgnak ki emiatt senkit.
-
Jhonny06
veterán
De gondolom ez is csak akkor működik, ha minimum 1 nappal előtte megrendeled. Szóval ugyanúgy előre kell gondolkodni, ezzel az erővel meg bevásárolsz a hét bármelyik napján.
Tehát ha elfelejtettél valamit és vasárnap reggel megrendeled, akkor feltételezem, hogy aznap nem fogják kiszállítani. -
Jhonny06
veterán
válasz
Peterson_
üzenetére
"Az a legnagyobb probléma, hogy birkák vagyunk.
Tudom, ez így csúnya és erős, de ez van.
Gyakorlatilag azt lehet megtenni az emberekkel amit hagynak, és ha hagyják/hagyjuk, akkor Ők ugyan miért is ne tennék?"Most őszintén, mit tudsz ellene tenni? Amelyik országban nem szivatják mindenféle idióta intézkedésekkel az embereket, ott sem azért nem teszik, mert kemények az emberek és felszólalnak, hanem mert normális a vezetés. Az embereknek semmi beleszólása nincs a politikába, azon kívül, hogy elmennek szavazni. Hiába mondogatják az emberek, hogy "te szavaztál a fidesz-re", az mszp idejében is legalább ennyire szar volt minden. Újra megkérdezem: mint birkák, mit kellene tennünk, hogy ne így legyen? Mert azzal, hogy kimész demonstrálni, semmit nem érsz el, itt az egyetlen módszer pl. az lenne, hogy valamelyik komolyabb politikust meggyilkolják, de ezzel megint nem tudom, hogy mit lehet elérni, másrészt senki nem fogja/meri megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tehát ha elfelejtettél valamit és vasárnap reggel megrendeled, akkor feltételezem, hogy aznap nem fogják kiszállítani.