Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Coccolino_O
őstag
Nélkülözhetetlen a boldoguláshoz, de a $$$ nem egyenlő a boldogsággal. Akit csak a pénz és a materiális dolgok éltetnek, az lelkileg örökké szegény marad.
Lauda: Szerencsére azért létezik arany középút a szélsőségek között.
Az is borzalmas, amikor valaki nem vágyik többre (legalábbis kifele ezt mutatja), mint amit az élettől kapott, és az is szörnyű, amikor a pénz az Isten. -
Ramirex
csendes tag
Most komolyan magyarázd el nekem minek dolgozik minden nap, ha úgyse csinál semmi mást csak dolgozik?
Nem értettem az ilyen embereket soha sem.Mondjuk én rohadt szerencsés vagyok, kútfúró vagyok nekünk a szezon tart márciustól-novemberig utána 3 hónap pihenés. De soha egy nyamvadt melót se vállaltam el hétvégén.
-
h3lios
addikt
Hozzáteszem ha szombat este érsz csak be az áruházba, mert akkor végzel a melóval patt helyzetben vagy, mert estére meg amikor már talán nincsenek rengetegen (de sokan lesznek), akkor meg már árú nem lesz, mert nap közben mindent elvisznek.

Tök jó, bemész kivárni a 20-30 perces sort, azért, hogy megvehesd azt a cuccot, ami drága, mert az olcsót elvitték és lehet hogy nem is olyan, mint amilyet te akartál. -
h3lios
addikt
Én egy hipermarketben dolgozom (nem a benti részen, hanem szolgáltatónál az üzletsoron). És látom, hogy mi megy a kasszáknál. Hétvégente fizetés után pláne a hónap elején kész káosz van. Volt 1 szombat- vasárnap kombó amikor annyian voltak, mint karácsonykor szoktak. És ez minden ünnepnap előtt így szokott lenni (mert ugye összedől a világ, ha egy napig nincs bolt). Na most az amúgy is zsúfolt szombat lesz még durvább, ami az előző kollega által vázolt káoszhoz fog vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az is borzalmas, amikor valaki nem vágyik többre (legalábbis kifele ezt mutatja), mint amit az élettől kapott, és az is szörnyű, amikor a pénz az Isten.
Nem értettem az ilyen embereket soha sem.