Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez már abszolút nem normális dolog...
Ezek ott fönt komolyan azt hiszik, hogy a vasárnap is dolgozók többsége hobbiból dolgozik vasárnap is?
Nem lehet, hogy esetleg kell nekik az a pénz? Nem lehet, hogy esetleg a vasárnapi pótlék a dupla fizetésre szükségük van a megélhetéshez?
Szerintem nyilvánvaló, hogy eddig se tartottak fegyvert senki fejéhez sem hogy márpedig muszáj vasárnap is dolgoznia... Mégis megtették, mert örültek hogy van munkájuk és ezzel is pénzt kereshetnek...A káosz meg valószínű lesz. Pár hete - még sehol se volt az ünnepi készülődés - szombaton mentünk el nagybeávásrlásra... 45 percen át álltunk a sorban csak a kasszáknál! Ami amúgy egy vasárnap délelőtt max 10 perc. Na ezek után mi lesz vajon...
Persze, könnyen beszél az, akinek se kutyája se macskája, egyedül él, esetleg gyerek nélkül. Nekik tökmindegy, mert elmennek hétköznap meló után... Csakhogy van akiknek munka után sem "áll meg az élet", sőt. Mi minden nap 6 előtt kelünk a gyerekkel. Visszük bölcsibe, utána meló. Délután 5 előtt nem érünk haza, de van hogy később. És akkor kezdődik az ebédelés - mert igen, munka közben erre nincs időnk - a gyerek etetése stb... Aztán jöhet a főzés másnapra. Viszont a gyereket is le kell tenni este fél 8-8 körül aludni, hogy másnap 6-kor feltudjon kelni. Na tessék és ilyenkor fogjam magam, azt menjek el vásárolni...
Hajrá... De most néztem a híradót miket szavaztak meg ma megint... Hát szerintem ott elgurult valami nagyon messzire.
-
Ezzel mindig is trükköztek. Én most amúgy kimondottan egy nagyobb üzletre gondolok. Ahova az ember ha bement akkor volt friss Baguette, zsömle stb. Én azt mondom nagy lökést adott a napnak ha reggel meló előtt tudtam enni egy !!jót!!. Más példát is említhetnék miért nem ok a vasárnapi zárva tartás. Más körbe dolgozókat is érint. Mindenkinek meg van a maga története.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hollow Knight és Silksong
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi