Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Újabb megfigyelés: ha nem nyomok rá az OK-ra, akkor egyszercsak eltűnik a gomb és megy tovább az útvonalon. Persze azért ma is akart velem csináltatni egy 15 km-es kerülőt + 20 perc menetidővel, hogy elkerüljem szerinte az M3-ason a baleset miatti torlódást. Érdekes módon alternatív út keresése után már jó volt egyenesen a pályán és időben is hozta. De azért Bp szélén megint be akart vinni arra, amerre sosem megyek és a Vácin kapásból jött a rövidebb menetidő.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Vannak érdekes dolgai... Kb. egy hónapja történt, hogy Szentendréről mentünk kollégákkal egy Dunakeszi címre. Beírtam, de nem néztem rá a tervezésre, csak elindultunk. Aztán amikor már az M2-n a Shell kútnál se akart lekanyarodni, hanem vitt volna tovább Göd felé, már gyanús lett. Megnéztem, hát a célt simán átírta valami gödi címre, miközben az előzményekben a jó cím szerepelt! Beírtam megint a Dunakeszi címet, és másodszorra már jól tervezett. Erre az egyik kolléganő is elővette a telefonját még ott, ahol álltunk, más készülék, eleve iPhone, még az enyém Android. Beírta a címet, és az övé ugyanúgy Gödre tervezett, ugyanarra a címre írta át a cél címét, mint az enyém. Aztán beírta újra, és másodszorra az övén is jó lett. Megkönnyebbültem, mert így legalább nem engem néztek hülyének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest