- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
6950 2GB nekem eyefinity miatt kellett, az volt akkoriban a "budget" megoldás a célra
. de jó kártya volt, szépen bírta az 5760x1080at. min-max fps meg annyira nem szokott ingadozni a joval magasabb FoV miatt.
480/570 meg egyedul meg nem tud harom kijelzot egyszerre meghajtani, azt eloszor a hatos szeria tudta nvnel.
-
Prof
addikt
Az szep
Nekem special a Windforce tetszett legjobban ar/hofok/hang tekintetben.
En szemely szerint buntetnem a gyartokat akik ilyen hutessel kimernek adni kartyat asztali gepbe es valami szabvanyt adnek ki, aminek meg kellene felelljen a kartya a konzumer piacra. (max terheles alatti xy dB adott korulmenyek kozott), hogy rakenyszeruljenek eletkepes, nem hulladek (lasd. AMD tegla porszivo 290x) hutes kiadasara.
Kulonosen amilyen dragan adta anno az Nvidia, nem igaz, hogy nem fert bele a keretbe egy normalisabb hutes. (ugyanez igaz az AMD 290x teglara, amikor mar a dualGPU-sra terveztek normalisabb hutest)
-
lowzor
veterán
Én nem váltok soha kisebb előnyért, csak reálisan nézem a dolgokat. Szerintem érhető, hogy megér 6-8k pluszt a fényévekkel kisebb fogyasztás, zaj, hőtermelés és a nagyobb teljesítmény, valamint a gari a 660 javára. Szerintem ez nem kisebb előny, hanem jóval nagyobb
Persze lehet hazárdírozni egy gari nélküli, nagy hőhatásoknak kitett 4 éves VGA-val is, és spórolhatsz 6-8k-t ezzel, de bennevan a pakliban, hogy ott döglik meg nem sokára a gépedben. Ráadásul nagyobb, drágább táp is kell neki, mint 1 660-nak, meg jobb házszellőzés.
Egyébként a 660-al is vajsimán fut a GTA 4. Sajnos annak bármilyen AMD-t odaraksz, az microlaggolni fog. Meg annál számít az 1 szálon erős CPU is. -
proci985
MODERÁTOR
480al szvsz az egyetlen problema, hogy fogyaszt. ami miatt egyreszt nagyon jol szellozo haz kell ala, masreszt aftermarket hutes.
a 7870 fele annyit fogyaszt, az a baj. szoval kisebb, olcsobb tap es haz is eleg neki. ertsd: nem kell venni melle egy Raven03bt altalanos esetben
.
6950 egyedul annyit evett, mint most a 7850 CF (a 20%os gyari OC ellenere az utobbin)
-
lowzor
veterán
Szokott lenni 40 alatt néha aprón. A gari hogy ne lenne fontos? Egy 3-4 éves 480, ami elég magas hőmérsékleten üzemelt egész életében bármelyik pillanatban elhullhat. Akkor meg buktad az egészet...
Driveres gyorsulások óta szerintem meg több, mint 5% az előnye. A 7870 szintje körül van. -
dragonfx
veterán
hát ja én is ezt írtam.
mosta fogyasztástól vonatkoztassunk el.
na de az hogy egy 4 éves széria hozza most is játszható középkategória szintet az kemény..nem kicsit érte meg megvenni anno...de szerintme még a gtx 470 is elég. olyan 7790en szintet hozná az is oc.vel.nem tudom kinek lehet még olyanja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tuning kezdőknek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest