Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Én nem váltok soha kisebb előnyért, csak reálisan nézem a dolgokat. Szerintem érhető, hogy megér 6-8k pluszt a fényévekkel kisebb fogyasztás, zaj, hőtermelés és a nagyobb teljesítmény, valamint a gari a 660 javára. Szerintem ez nem kisebb előny, hanem jóval nagyobb

Persze lehet hazárdírozni egy gari nélküli, nagy hőhatásoknak kitett 4 éves VGA-val is, és spórolhatsz 6-8k-t ezzel, de bennevan a pakliban, hogy ott döglik meg nem sokára a gépedben. Ráadásul nagyobb, drágább táp is kell neki, mint 1 660-nak, meg jobb házszellőzés.
Egyébként a 660-al is vajsimán fut a GTA 4. Sajnos annak bármilyen AMD-t odaraksz, az microlaggolni fog. Meg annál számít az 1 szálon erős CPU is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Bloodborne (PS4)
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jelszókezelők
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest