- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nahat igén szerintem is ennyi kell.ezért is huzockodok a 7770>>7790 cseretol.épp hogy 30% átlagban.nekem oc.n megy a 70es.procim se bírná.mégha már új vga akkor 2gb.os.az meg 36k...akkor inkább 46ert a gtx660. Savszele jobb.
Az biztos akinek gtx 480a van ne csereljen most csak a fogyasztás miatt.jön majd a végleges mantle es a dx12...raepulo vga.akkal na majd akkor...addig inkább a környezetet a vga.nak erdemes felturbozni.bár rám ssd árak egekben.proci stagnál...talán azt érdemes vagy jobb alaplapot.bár az 1155 szerintem ugyanaddig fogja húzni mint az 1150. -
dragonfx
veterán
hát ja én is ezt írtam.
mosta fogyasztástól vonatkoztassunk el.
na de az hogy egy 4 éves széria hozza most is játszható középkategória szintet az kemény..nem kicsit érte meg megvenni anno...de szerintme még a gtx 470 is elég. olyan 7790en szintet hozná az is oc.vel.nem tudom kinek lehet még olyanja... -
dragonfx
veterán
azért használt vga téma elég lutri.nem tudni ki hogy használta.milyne oc.vel, voltmod, hütőcsere.tudjuk hogy ugye ezek nyomait egy gyakorlotabb személy eltünteti.és ha gari sincs már rá....
cpu.nál ugye az intel megoldotta.nuku tuning.aki akar az fizessen mint a katonatiszt.már várom hogy az amd nvidia mikor teszi meg ezt a lépést.... -
dragonfx
veterán
én csak a teljesitményt néztem
az a gyönyürű az egészben aki mondjuk 2010 tavaszán megvette 350 dolcsiért a gtx 470et az 4 évre beruházott vga.ra és versenyképes maradt....jo 80e nem kevés egy vga.ra de 4 évre...igencsak jó.mind része tökéletesen elég még manapság.melegedés fogyasztás más tészta.
u.i.:nem is tudom tegnap néztem valamelyik csucs amd cpu.t 220as tdp.vel..ennek tükrében nem sok a ugyanennyi a vga.ra.
-
dragonfx
veterán
klassz teszt.két jo játéknevet is találtam benne.
átnézve a tesztet én azt látom gtx 480ról alig érdemes 7870re váltani.
életképes mind3 kártya még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- Steam topic
- YouTube
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest