Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz lowzor #98 üzenetére

Én meg azt nem tudom, hol látsz 660at 30ért? Mert a hasonló árkategória nekem ezt jelentené..helyett van 650TI ennyiért, aminél 1.5X gyorsabb. 650TiB elérhetetlen kb., ha meg igen, ~35k. Picit lassabb, de új kariként megvan a többi előnye.
    660 jelenleg nincs 42 alatt, miközben alapon ~5%al gyorsabb, mint a 480. Megéri? Van, akinek igen (kell a gari, számít a fogyasztás, nem bütyköl csak használ, stb.), aláírom. A saját szempontjaim szerint (ár/teljesítmény, kelljen dolgozni a sikerért, hűtésmod, stb.) nem. Ettől függetlenül, ha valaki megkér, hogy szerezzek neki VGAt ~30ért, nem 480at fog kapni nyilván.

dragonfx
    850en a GTX580 tempóját hozza tisztán..szóval van értelme a tuningnak. És mivel ez legtöbbször az alapfesz közelében megy velük, a fogyasztás sem ugrik nagyot. Persze meg lehet vele ríkatni egy tápot, anno a Lightning 480at 900MHz@1.15Von járatva 4.5GHz@1.3V i7Kval beléptem az 500W+ desktop pc klubba ;]
    Aktuális életünk értelmét se árt néha..jó esetben ott nem pofázik film közben x)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés