Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, annyi az alapórajel..van bőven, ami bír 900+t is, igaz, vizezve. A jobbak 850 körül, a többség 800on hibátlanul használható. Matek oldalon nem tűnik nagy ugrásnak, de ahogy írod, picit mánia kérdés ez. Részemről mindig mindent tuningolok, ha kell, ha nem..minden MHz ki van fizetve, ami benne van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fogyasztástéma addig áll, amíg sok használatról van szó..heti 4-5 óra játék mellett tökmindegy, hogy ~100W vagy ~300W..éves szinten egy IMAX mozijegy kb. a különbözet..egyszer csaj nélkül megyek és máris megspóroltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speed®
titán
Sokan használják még..pontosan ezért. Van, aki így csinálja..3-4 éve vált nagyobbat. Bizonyos szempontból jobb (kényelem), másból rosszabb (új fjúcsörök hiánya/fogyasztás/stb.)..kinek mi a fontosabb. Részemről sűrűn váltok VGAkat, de a 480 kedvelt típus bő 2 éve, mindig visszatérek rá valahogy
Csak ugye mind más bír OCban, én meg egyre többre vágyok..ezért is került ricshardhoz a tesztben szereplő megoldás, én meg berendeltem egy AMP verziót, hátha megy majd 900at 
FLATRONW
Vicces áron mennek aprón az 570ek..nem tudom, ki veszi meg 40+ért..miközben a 25Wal kisebb fogyasztás mellett -256MB RAM is áll
Abszolute nem ajánlott típus szerintem, ezt ebből a tesztből is láthatja bárki..árában van jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 -12,5" Érintős - I5 6300u - 4Gb - 256gb ssd
- Lenovo Thinkpad T470- I5 7. gen - 16Gb - 256Gb ssd- Több darab érkezik
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ugye mind más bír OCban, én meg egyre többre vágyok..ezért is került ricshardhoz a tesztben szereplő megoldás, én meg berendeltem egy AMP verziót, hátha megy majd 900at 
Abszolute nem ajánlott típus szerintem, ezt ebből a tesztből is láthatja bárki..árában van jobb.
.