Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, annyi az alapórajel..van bőven, ami bír 900+t is, igaz, vizezve. A jobbak 850 körül, a többség 800on hibátlanul használható. Matek oldalon nem tűnik nagy ugrásnak, de ahogy írod, picit mánia kérdés ez. Részemről mindig mindent tuningolok, ha kell, ha nem..minden MHz ki van fizetve, ami benne van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fogyasztástéma addig áll, amíg sok használatról van szó..heti 4-5 óra játék mellett tökmindegy, hogy ~100W vagy ~300W..éves szinten egy IMAX mozijegy kb. a különbözet..egyszer csaj nélkül megyek és máris megspóroltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speed®
titán
Sokan használják még..pontosan ezért. Van, aki így csinálja..3-4 éve vált nagyobbat. Bizonyos szempontból jobb (kényelem), másból rosszabb (új fjúcsörök hiánya/fogyasztás/stb.)..kinek mi a fontosabb. Részemről sűrűn váltok VGAkat, de a 480 kedvelt típus bő 2 éve, mindig visszatérek rá valahogy
Csak ugye mind más bír OCban, én meg egyre többre vágyok..ezért is került ricshardhoz a tesztben szereplő megoldás, én meg berendeltem egy AMP verziót, hátha megy majd 900at 
FLATRONW
Vicces áron mennek aprón az 570ek..nem tudom, ki veszi meg 40+ért..miközben a 25Wal kisebb fogyasztás mellett -256MB RAM is áll
Abszolute nem ajánlott típus szerintem, ezt ebből a tesztből is láthatja bárki..árában van jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak ugye mind más bír OCban, én meg egyre többre vágyok..ezért is került ricshardhoz a tesztben szereplő megoldás, én meg berendeltem egy AMP verziót, hátha megy majd 900at 
Abszolute nem ajánlott típus szerintem, ezt ebből a tesztből is láthatja bárki..árában van jobb.
.