Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz Freeman007 #60138 üzenetére
Saját lista:
- GPS vétel szabadtéren (GPS toolbox, vagy GPS test). Ehhez kellene mellé egy ismert és működő készülék is. Nekem ez a mádodik N4-em, az elsőben alig használható volt a GPS, ebben csak kicsit gyengébb a vétel a kelleténél, de időnként ez is jócskán zavaró.
- Vibra motor tudtommal szokott problémázni
- Akksi állapot
- WiFi
- Zene/beszédhang hangszóróval
- Zene/beszédhang fejhallgatón
- Zene/beszédhang Bt-n (egyúttal Bt teszt)
- Beépített tesztek. Fejből nincs meg, hogy lehet magában elindítani (asszem valami tárcsázős kóddal amúgy), a Battery Monitor Widget "Status" oldalán van rá egy gomb. IMEI legyen.
- touchscreen teszt -
zezoka
őstag
válasz Freeman007 #60142 üzenetére
Szerintem kár ezt ennyire túllihegni! Körbenézed, megnyomkodod, azt ha tetszik, nincs látható sérülés, megveszed! Ennyi.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60165 üzenetére
Beszart a digitizer, nagy valószínűséggel. Elég sok N4-nél előjött sajnos. Használj PIE vezérlőt. Egy ismerősöm is így használja már fél éve. Kicsit kényelmetlen, de vagy ez, vagy digitizer csere.
hudyfiu
A cache törlés bevált![ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
pazirezz
tag
válasz Freeman007 #60165 üzenetére
Én ezzel még bepróbálkoznék, mielőtt digitizer (képernyővel együtt?!) cserébe fognék, költenék a készülékre ...
https://m.facebook.com/paZirez
-
pazirezz
tag
válasz Freeman007 #60169 üzenetére
van [tutorial] .. azt nem tudom, h már nézted e (sajnos nem magyarul, kérdés angol mennyire megy?!)
lépésről-lépésre elég jól leírja a dolgot (igaz linux-on, de windows-ba is meg lehet oldani biztos)ha absz. nem megy, privátba leírom, lefordítom .. nem offolok itt
https://m.facebook.com/paZirez
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60180 üzenetére
Na öröm és boldogság
Ezer köszönet Pazirezz-nek a linkért és segítségértMegpróbálom leírni az egészet:
Azzal kezdődött, hogy nem reagált a vissza gombra teló (talán total commanderben nyomkodtam), majd mintha észhez tért volna és utólag érzékelte az összes gombnyomást (alsó 3 érintő gombon), azt hiszem innentől köszön el az a sáv.Újratelepítés több verzióra is - semmi eredmény - ugyanúgy halott maradt az alsó sáv. Az előző hozzászólásomban leírt módon működött, szóval szerintem nem a digitizer ment tönkre - ami később ki is derült.
A linket követve sikerült megcsinálni, mostmár működik tökéletesen a 3 érintőgomb.
Annyi különbséggel, hogy nem sideload módban hanem a telefonra tettem az Upload.zip-et. A Clockwork recovery-nél nem akart működni az adb sideload parancs - no devices.
Viszont a Clockwork-öt minden recovery-be lépés előtt fel kell tenni, máskülönben nem hozza be a clockwork menüt (vagy elb...m valamit).Minimal adb and fastboot -ot használtam. Telefonon usb hibakeresés aktiválása -> adb reboot bootloader -> fastboot oem unlock -> fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.7-mako.img -> clockwork recovey menü -> update from sd card (vagy mi) -> megkerestem a mappát amibe az UPLOAD.zip-et tettem -> feltelepült -> újraindítás -> örömködés
A recovery-clockwork....img a minimal adb and fastboot mappában legyen! Itt szenvedtem egy sort, hogy miért dob errort a parancssor amikor fel akarom tölteni az img-t.
Ha netalán valaki ebbe a hibába futna, ez jó megoldás. Frissítésnél vissza kell állítani az update_rollback.zip-pel - ezt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
pazirezz
tag
válasz Freeman007 #60181 üzenetére
Akkor ismételten itt is
Grat, h sikerült megcsinálni
Öröm e bódogságEsetleg, ha valakinek van hozzáférése, mehetne a topic összefoglalóba?
Hátha valaki idetéved ilyen problémával, talán nem lesz muszáj neki sem kijelzőt / digitizert cserélnie ...https://m.facebook.com/paZirez
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60181 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek.
Sajnos ez a megoldás csak ideig-óráig működik. Megint elkezdett vacakolni az alsó sáv ahol a 3 érintőgomb van és hiába csináltam újra meg újra - nem hajlandó működni. Az elmúlt egy hét alatt odáig fajult a dolog, hogy már a menüt sem tudom behozni (az az érintő sáv is elköszönt). Most várom az új kijelzőt üvegestül, keretestül."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60311 üzenetére
Akkor ezek szerint mégiscsak HW hiba, és nem SW bug! Sejtettem én, hogy nem lesz ez ennyire egyszerű...
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60421 üzenetére
Ne nagyon legyenek illúzióitok ezzel az edzett üveggel kapcsolatban! Kollégám Note1-én a "tempered glass" a kijelzővel együtt pókhálósodott be, pedig csak kb. 20-25cm-t esett, az asztalra!
Nekem a kezdetektől a Ringke Fusion és ebay-es matt fólia van rajta, karc és sérülésmentes. Ja! A fólia több mint 1 éves!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
SUPREME7
addikt
válasz Freeman007 #60425 üzenetére
Ha még nem cseréltél kijelzőt, nézd meg, hogy a közelségérzékelőd működik-e csere után. (utángyártott N4 kijelző csere után többnyire nem működik) Proximity sensor finderrel könnyen ellenőrízhető. Xda-n pedig ha nem megy, van rá tökegyszerű megoldás vagy tudok én is segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
gentlemann02
tag
válasz Freeman007 #60435 üzenetére
Köszönöm hát igen olvastam a hozászolásaidat csak reménykedtem hogy azért valamelyest más a probléma megúszhatom valahogy de lehet hogy nem ,hát egy próbát lehet teszek még egy kicsit bizakodom...
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
makaaly
csendes tag
válasz Freeman007 #60425 üzenetére
Végülis működik, az a lényeg. Nekem jelenleg ez a fontos, egy fél éven belül úgyis továbblépnék, csak addig is legyen vmi okosteló
Végül nem a 8k-sat, hanem egy 14k Ft körülit rendeltem, Honkongból, szóval pár hónap és már meg is lesz -
mgy
senior tag
válasz Freeman007 #60446 üzenetére
Felbátorodva más telónál szerzett (illeszkedés szempontjáből) pozitív tapasztalataimmal, vettem én is egyet az N4-re. Hát, jó szar, fel se rakom. Nem volt drága, nem tudom megéri-e a hercehurca, hogy visszakapjam azt az ezerpárszáz forintot.
Bár ha megindítom a panaszt, arra legalább jó lesz, hogy írja ki a mocska a hirdetésbe, hogy ez bizony ilyen, csak az vegye meg, akinek így is okés. -
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60448 üzenetére
mi a gond? Már azon kívül persze, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél. Az alsó képen lévő a jobb, mivel ki van vágva az összes érzékelő helye. A felsővel kapásból gondjaid lennének a proximity sensorral például. Nexus6-on szívtam most meg ezzel, nem volt kivágva, így bejövő hívásnál azonnal lekapcsolta a kijelzőt, nem tudtam felvenni a hívást (ha én indítottam, akkor meg letenni nem tudtam) mert a szenzor le volt takarva az üveggel. Ment is a kukába azonnal. N4-nél ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60450 üzenetére
a kivágatlan vékony fólia nálam sem okoz problémát jelenleg a N4-en, az üveg már viszont igen.
-
gentlemann02
tag
válasz Freeman007 #60435 üzenetére
Freeman007 Neked mennyi idő után adta + magát teljesen a digitizer? Most elég jól viselkedik viszonylag és sajnos egy boltba sem vállalják nagyon a digitizer cseréjét ,néztem róla videót hát nem egy leányálom mutatvány és hát kijelzővel együtt meg elég húzós. De nagyon szeretem a kicsikét fájna a szívem ha meg kéne válnom tőle.
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
vicze
félisten
válasz Freeman007 #60510 üzenetére
Épp 10perce csinálta... Bár csak 1x indult újra. Tagnap is töltöttem, akkor nem volt, csak változás volt, hogy este felraktam az utolsó frissítést.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60548 üzenetére
Ezért is írtam a régebbi post-ban, hogy a hangerőgombokkal nem próbáltam, tehát az passz, hogy működik e. Mondjuk azokkal nekem semmi bajom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Norbeee01
tag
válasz Freeman007 #60626 üzenetére
Köszönöm! A melegedés önmagában és a digitizer alul nem érzékelése nem zavarna, a legnagyobb gondom a random kikapcsolással(majd lemerült akkuval) és a térerő eldobálással van, de mint fentebb írta egy kolléga remélhetőleg az akkucsere mindkét gondom orvosolja AliExpress-en találtam hozzá 3500mAh akkut 10euróért, meg is rendeltem, kíváncsian várom, ha addig össze nem töröm mérgemben
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
Norbeee01
tag
válasz Freeman007 #60632 üzenetére
Itt a bűnös, remélem a telefonnak nincs semmi hardveres baja(zárlat esetleg), ugyanis a felső indikátor enyhén rózsaszínes, tehát minimum lepárásodva már volt a kicsike... Most várom az új akksit és majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60660 üzenetére
Az nem is fog felmenni, csak teljesen stock rendszerre. Majd valószínűleg lesz sideload verzió, azt fel lehet rakni.
-
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60662 üzenetére
A legfrissebb verzió elvileg az LMY48T. A sideload verzió itt elérhető. Viszont, hogy a cwm recoverynek van e ilyen opciója, azt nem tudom.
-
ux1
addikt
-
vicze
félisten
válasz Freeman007 #60681 üzenetére
Stock OTA nem megy fel 5.0 óta bármilyen formában módosított rendszere. Pont.
-
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60685 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Valamiért az volt a fejemben, hogy a sideload verzióval megkerülhető a stock rendszer ellenőrzés.
-
matt22
tag
válasz Freeman007 #60685 üzenetére
Felesleges nulláról újrarakni. OTA helyett inkább töltsd le a friss factory image-t, a flash-all.bat fájlból futtatás előtt töröld ki a -w (wipe)paramétert és kész is a frissítés.
-
matt22
tag
válasz Freeman007 #60689 üzenetére
Igen. A flash-all.bat fájlt megnyitod szerkesztésre (pl. notepad) kitörlöd a -w paramétert és elmented, majd így futtatod. A végeredmény ugyanaz mint az OTA, megmarad minden adatod!
-
NTonee
veterán
válasz Freeman007 #60689 üzenetére
a flash-all.bat-ban van egy ilyen sor:
fastboot -w update image-occam-lmy48t.zip
Ha a -w kapcsolót kiveszed, akkor elvileg nem gyalulja le a dolgaidat. -
niof
addikt
válasz Freeman007 #60699 üzenetére
Ha ilyen alap hibát vétett, akkor kétszer is meggondolnám, hogy odaadom e neki a vasamat! Inkább megcsinálnám magam! Ha a laptopomat is szét tudom szedni, és kipucolni, akkor ez sem okozhat gondot! Csak kisebbek benne a cumók!
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60703 üzenetére
Meg kell nézni az adott készülékben, hogy benne van e a szenzor, illetve a helyén van e rendesen. Lehet, hogy csak ennyi történt, átrakta, de pl. nincs pozícióban. Vagy valami szösz ment a csatija alá. Én sem hinném, hogy kihagyta volna, de akár ez is megeshet. Meg kell bizonyosodni róla!
-
Akos1994
aktív tag
válasz Freeman007 #60725 üzenetére
Én minnél kisebb amperes töltővel szoktam tölteni az enyémet.. Szerintem az N4-hez is gyárilag gyorstöltő volt (értsd 1A feletti) csak az enyémet ki se bontottam mert angliából rendeltem és ott ugye más a konnektor.. De az akksinak mindenképpen rossz a nagy amperszám, 2,4A-rel már tuti jóval hamarabb kinyírod. Nekem van egy kb. 300-500mA töltőm, este felrakom és reggelre kész. Ráadásul elméletileg ha nem gyorstöltőzöl akkor igaz,hogy lassabban tölt, de tovább is tart amíg újra lemerül. Az ilyen s.o.s alkalmakra meg van egy 1A-s töltőm..
Norbeee01: 4690ft-ért tuti nem eredetit kaptál.. Számold bele, hogy azon még nekik van haszon és áfa is.. 6500ft körül van 1-2 helyen, de inkább 8 ezer... Azt meg aliexpressen meg ebayen is minden kínai kiírja, hogy genuine... Én egyszer GSM boltban vettem microsSD-t.. soha többet.. a harmadik 32gigás kártya volt jó, amelyik végre nem jelzett ki hibát ha 2GB-nél több adatot akartam rápakolni.. A szerencsém az volt,hogy szó nélkül adtak mindig másikat. Volt ott minden, Sandisk,Kingston.. Annyira eredetinek nézett ki, hogy szinte lehetetlen volt megmondani..
Fagyallonál 1 napja cseréltettem akksit, ez korrektnek tűnik nekem egyelőre. 7000ft volt.[ Szerkesztve ]
-
molnartibor
tag
válasz Freeman007 #60751 üzenetére
nekem pl az assembly a synaptics csipnek sem volt árnyékolása úgy kellett átragasztanom rá a régiről
-
noorbertt
őstag
válasz Freeman007 #60765 üzenetére
15k? (Megéri egyáltalán?) Köszönöm a linket átnézem
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60781 üzenetére
Erre valaki?
Bővíteném a hibalistát a rolón lévő user kép megváltoztatása sem akar működni.Sokszor előkerül az Euphoria név. Ez a rom mennyiben tér el a gyáritól, miben jobb, pro-kontra?
Esetleg más használható rom van, az milyen használhatóság szempontból?[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
oba
addikt
válasz Freeman007 #60879 üzenetére
Ez normális, mivel ha jól megnézed a kijelző szélét enyhén ívelt, oda úgy sem tapadna oda a fólia normálisan. LG G2esemnél is ugyanígy volt, annak is ívelt a kijelző széle és ott is minden fólia ugyanígy van méretezve.
pcnet: thx!
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pcnet
addikt
Nekem is ugyan ilyen. Ahogy obalix is írja, a kijelző enyhén lekerekített szélen nem tapadna meg a fólia.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
appel
őstag
Hát ez így szerintem borzasztó ronda. Így valami gagyinak néz ki a telefon. Akkor már inkább karcolódjon meg véletlenül.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Freeman007 #60907 üzenetére
"Több beépített hasznos app."
Hááát. Régen volt a kezem ügyében CM, Euphoria viszont igen. De legjobb tudásom szerint ezek a ROM-ok leginkább arról híresek, hogy minél kevesebb bloatware, sallang, felesleges dolog van előre telepítve. Annyira szubjektív és változó, hogy ki milyen appokat használ, kinek mi a hasznos, hogy ebből a szempontból jó is ez így. De hát már a stock droid is ez az irány (ok, a Google szolgáltatásokhoz tartozó appok ott megvannak teljesen). Szóval ha ez az igény, akkor nem jó felé keresgélsz szerintem.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Freeman007 #60917 üzenetére
Na erről beszéltem te tiltassz egy csomó mindent, én pl. ezek közül meg felrakok párat (már ha nincs fent). Ki mit használ. Ezért jobb egy pure indulás, aztán mindenki azt tesz fel amit akar.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
félisten
válasz Freeman007 #60935 üzenetére
Nexus root toolkit-ben a backup az full? Mármint ha esetleg elszúrom az euphoria telepítést akkor helyreállítva ugyanolyan szoftveres telefont kapok mint jelenleg?
Igen.
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy hol mikor mire nyomjak - nehogy falazóelem legyen a telóból...
Huhh... Most erre nincs időm nekem, de azért akad jópár magyar nyelven is, ha szétnézel. Google-ba beírva a "nexus rootkit leírás" szavakat nálam ez volt az első találat.
szerk: euphoria telepítés után a névjegyek, sms-ek visszaállítható gond nélkül - gondolom én, van más is ami visszaállítható és nem okoz gondot a rendszer működésében?
A névjegyeket célszerű a Google-rendszerébe exportálni, utána bármelyik más android telefonba rakod be a kártyádat / logolsz be, egyből elérhető lesz mind.
Az SMS-ek viszont így nem fognak visszaállítódni. Bevallom e téren nem vagyok képben, talán a titanium backup segít ezen, de az is lehet, hogy nem, ennek utána kellene nézni.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Freeman007 #60943 üzenetére
Erre is sok minden másra az a válasz, hogy cserélj launchert. Ajánlott a Nova, esetleg az Apex.
Az akksi kijelzést pedig az Értesítési sáv menüpontban lehet változtatni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60950 üzenetére
Ehhez még azt szeretném kérdezni, hogy euphoria+nova alatt hogy lehet visszahozni azt a részletes beállítást ami a friss euphoria-nál fogadott? (pl led szinének beállítása) A vendég fiókban még megvannak ezek a finombeállítások, de a saját fiókból eltüntek - vagy elnyomkodtam.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Freeman007 #60959 üzenetére
A launcher nem bántja a rendszer beállítások menüt. Mindennek ott kell(ene) lennie.
Feel Good Inc.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #60963 üzenetére
Most én az Euphoria-hoz a TK-GAPPS-et tettem fel, ez az ajánlott is. Esetleg próbáld meg ezzel.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #61020 üzenetére
Euphoria, TK mini, nova. Friss install, nemrég írtam. Szombat délelőtti. Első pár nap nem volt semmi gond, ment a teló szépen, aztán tegnap meg ma olyan tempóban kezdett merülni, mintha menne a GPS on screen. Na, gondoltam megnézem mi húzza. Google asszisztens, google helyelőzmények kilőve, helymeghatározás energiatakarékosba, és minden fölös app uninstall, amit engedett. A merülés le is állt, legalábbis most úgy tűnik, viszont cserébe kaptam ezt az állandó play services FC-t. 4-5mp-ként jön az üzenet, hogy a play szolgáltatások sajnos leállt.
Szóval az akksim eddig jó volt, nem hinném, hogy hirtelen meghalt volna, majd újra éledt, mikor ezeket kilőttem. És itt jutott eszembe, mi van akkor, ha nem is rakok fel GAPPS-et? Szépen leszedegetem azt a pár app-ot, amire feltétlenül szükség van, azt jóccakát! Ha ez így működhet, persze!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #61022 üzenetére
Ja! Tegnap, mikor észrevettem, hogy valami gond van, az tűnt fel, hogy meleg a teló a zsebemben. Hozzá sem nyúltam. Mondom, megnézem mi van, és az a kép fogadott, hogy az akksi 23%-on áll. Volt már ilyesmi régebben is, erre megoldás szokott lenni egy jó kis cache törlés (ne kérdezd miért, de eddig működött), de most ez sem jött be. Ma ugyanez volt a szitu, meleg teló és merülés. Múlt héten is írtam, hogy mikor frissült a play, akkor nálam elkezdett fc-zni az addig baromi stabil rendszer. De ez így kb használhatatlan. Akkor próbáltam ki a chroma-t is, de ugyanúgy merült, mint a nyeletlen fejsze. Ez előtt a play frissítés előtt semmi ilyen gondom nem volt.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #61024 üzenetére
Amint látod, a play services húzza nálad is! Nálam éjszaka mindig repül a teló, úgy 2-3%-ot merül reggelig.
Amúgy közben sikerült megcsinálnom a Play S. FC-t! Több lépcsős lett a megoldás.
Az első, hogy a Google eszközkezelőt eltávolítottam. Ekkor már kevesebb FC volt, de még jött. Aztán repülő módba tettem a telót, és a play s. frissítéseket töröltem, majd irány a recovery. Itt kapott egy cache wipe-ot, majd reboot system. Mikor felállt a rendszer, hagytam frissíteni magát. Mivel a merülés még mindig jelentősebb volt a megszokotthoz képest, ezért mentem a beállítások/adatvédelem/adatvédelmi beállítások - helyi menü - haladó/Google Play szolgáltatások/ és itt tiltottam neki a helymeghatározást a felébresztést és az ébren tartást.
A beállítások/tartózkodási hely menüpontban a mód energiatakarékos, és a Google helyelőzmények ki van kapcsolva.
Így kb a megszokott módon merül, és nem FC-zik.
Csak így is maradjon!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Freeman007 #61034 üzenetére
Nem tudom, én beállítottam hogy az legyen (energiatakarékos), és nem piszkálom. Nem kapcsolgatom ki-be, a GPS-t meg nagyon ritkán használom. Egyébként ha nem repül a telód, hanem csak a wifi meg a mobilnet van kilőve, akkor kb normális ez a merülés. A play FC-re még próbáld ki azt, hogy az adatvédelemben a Google Play-szolgáltatásokban a Helymeghatározás pontot a - Figyelmen kívül hagyva - beállításra állítod. Nálam így van, és így van nyugiban.
NewmanHD
Köszi!
Ha nagyon elgurul a gyógyszerem, és elegem lesz a gugliból, akkor visszatérek majd rá!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #61037 üzenetére
No, kiderítettem miért állt le folyton a google szolg. ha bekapcsolom a tart. helyet. Ugyebár kikapcsoltam a helymeghatározást, felébresztést és ébrentartást. Pár perc kapcsolgatás után kiderült, hogy ha kikapcsolom az ébrentartást és bekapcsolom a tart. helyet akkor 3mp-ként leáll a google szolgáltatás.
A helymeghatározást és felébresztést kikapcsoltam.
Ettől függetlenül Ingress alatt rettentően gyorsan merül, kb 15-20 perc 30% - ezt még pontosan lemérem.
Stock rom-mal teli aksiról 2,5 óra Ingress és még 30% maradt!"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest