Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Én is erősen gondolkozok rajta
Próbálok érveket felsorakoztatni, hogy mit is kapnék plusszban:
- szebb kijelző (?)
- nagyobb tárhely (32gb)
- alul elhelyezett hangszórók (nekem ez sokat jelentene, mert bőr tokban hordom és az aljával kifelé fordítva szépen jönne ki a hang, asztalra rakva meg ugye egyértelmű)kontra:
- nagyobb telefon
- plusz költség (kb elmenne a N4 55-60 ért ha szerencsém van, mert hibátlan állapotú, van hozzá tokom is pár, és 90 körül kapnék is egy N5-öt.)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
w333
félisten
Ha már vidámság van ... iLine
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Pro:
- szebb kijelző
- nagyobb kijelző
- nagyobb felbontású kijelző
- drasztikusan jobb kamera
- jobb akku idő
- nem hátsó hangszóró
- gyorsabb (még ha az N4 is elég gyors)
- nagyobb tárhely (ez számomra teljesen lényegtelen)
- immunisabb hátlap (nekem ez előny)30k ráfizetést bőven megér. Az enyém nem olyan szép állapotú, nekem 40-t biztosan rá kéne dobni. Én inkább megvárom az N5 (2014)-t, hogy ugyanakkora legyen a felbontása, mint a monitoromnak. És várok pár hónapot, hogy elfogadhatóbb legyen az ára. Addig az N4-el simán el lehet lenni és annyival nem fog kevesebbet érni.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz #59070464 #51959 üzenetére
Az új nexust én is meg akarom várni, de csak azért hogy a mostani olcsóbb legyen.
A kijelző a N4-nek is elég nagy.
A hátlappal kapcsolatban viszont tényleg igazad van. Nagyon szép a N4 háta, de féltem is rendesen, nehogy baja legyen. Egy műanyagot nem kellene ennyire óvni. Mondjuk én mindig vigyázok a cuccaimra, főleg a telefonokra. Attól tartok, hogy az 5 már túl nagy lenne. Na majd megfogdosom valahol élőben..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
atike
nagyúr
Ezen a váltáson én is elgondolkodtam anno... Aztán arra a döntésre jutottam, hogy ha most épp nem lenne telóm, akkor igen persze Nexus 5. Viszont a 4-ről 5-re váltani nekem nem érné meg. Oké, picit több, picit jobb.... De a 4 jobban tetszik és maximálisan meg vagyok vele elégedve.... Megjött a G3 - majdnem beleugrottam, de csak "kibírtam"... Az új Nexus... Na az jöhetne már. Arra így látatlanban is azt mondom, hogy meg fogja érni a cserét...
-
törölt tag
88k az N5. Nem hiszem, hogy jelentősen lejjebb fog menni az ára. Az N4 olyan 78k körül futott ki. De ez másik termék. 84k-ért vettem augusztusban az N4-t és most szeptemberben az N5 ára 4k-val több. Amennyit esni fog az ára, annyit az N4 használ piaci ára is eshet. Akkor már két generációval régebbi lesz az N4, míg most csak tavalyi. Ha nem kell a következő Nexus, akkor még az előtt ejteném meg a cserét. Szvsz anyagilag se jobban, se rosszabbul nem járhatsz, ha később veszed, csak később lesz jobb készüléked.
Az N4 hátlapja annyiban kimerül, hogy szép, egyébként utálom. Hidegből meleg szobába érve a pára úgy kicsapódik rajta, hogy folyik róla a víz. Azt pedig már kitárgyaltuk, hogy az anyaga miatt jobban is kell rá vigyázni.
Nagyobb az N5, de bőven megszokható méret. Amikor meglett az N4, azt is bizonytalanul kezeltem. Aztán pár héttel később már magabiztosan. N5-el sem lenne másként, megint csak szvsz.
(#51963) w333 Minek várni rá? Mindent tudni róla.
Nexus 5 Case Neo Hybrid és nem dudorik ki. Azonnal venném hozzá.
Vagy Nexus 5 Case Slim Armor.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Én az N5-öt most 96-ért kapom, de itthoni 2 év, LG garival, és kapok hozzá egy LG, vezetékmentes töltőt is.
mod: mondjuk ez a 16GB, de nekem bőven elég, N4-en sem kellett soha ennyi, mindig volt 4-5GB szabadon
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
defy456
aktív tag
Vettem ebay-en poénból egy 1200Ft-os wireless töltőt, és működik (azért arra is kíváncsi leszek, hogy meddig...)
Eszembe sem jutott, hogy működni fog.
[link]
Ilyen. Felelősséget nem vállalok![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
MiUi Multi 4.9.5 lebegő gombok eltávolítva (stock navbar) + gapps !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
hudyfiu
senior tag
-
zezoka
őstag
Mi használtok zenelejátszásra?
Amúgy vettem egy MaxwellBT fülest a Mediában! Jól szól, csak EQ-t még állítgatnom kell, és a Music Player HD-n , amit most használok (hirtelen azt találtam régebben- azóta meg fennmaradt) elég érdekesen működik (nem változik, újraindítva a progit már az előző benne van, meg ilyenek)...
-
Integra
titán
-
hudyfiu
senior tag
http://celogeek.miuiandroid.com/
Ez az új szerverük ha jól tudom, egy ideje ezzel próbálkozok.
-
Atish19
őstag
válasz Diamond500 #51992 üzenetére
+1 Nagyon megéri az árát!
-
hudyfiu
senior tag
-
zezoka
őstag
válasz #59070464 #51991 üzenetére
Miért? Úgy érted, h ha EQ nélkül nem jól szól, akkor a fejhallgató a sz@r? Jól szól, csak kicsit hangolnék rajta, nekem kicsit a mélynek a magasabb tartománya sok, ettől kicsi doboz hang van, de amúgy jók a mélyek, magasak is.
Tippeket meg köszi, többieknek is, kipróbálgatom. Youtube nem játszik (sajnálatomra a netrádió sem, pedig inkább az lenne), mert akkor az 500 megámat lezabálom hamar.
-
törölt tag
válasz zezoka #51998 üzenetére
Tökéletesen jól látod a helyzetet. De ez nem ennyire egyszerű, mert valahonnan szólnia kell, tehát számít a forrás is, jelen esetben a telefon. Egy valamire való hifin, találsz lehetőséget EQ állításra? Nem. Egy on/off, egy bemenet választó és egy hangerőszabályzón kívül semmire nincs szükség. Érdekelt vagyok hifiben, tehát aki ezt cáfolni fogja, az helyettem vitatkozzon saját magával. Esetleg olvasson utána, hogy az EQ milyen kárt okoz a zenében (már a puszta bekapcsolása is negatív hatással lehet a zenére).
-
adabra
senior tag
Ma láttam a MediaMarkt-ban 135 ezerért N4-et. Mellete az N5 128k-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT