Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Gyerekek, tuti hogy megkapjuk? De téééélleg? (troll off)
-
Diamond500
senior tag
Srácok, ha volume gombbal ébresztem a telefont akkor megoldható valahogy,hogy ne adjon ki csippanó hangot?
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
Kinek mennyit bír N4 közepes fényerő,mobilhalozat mellett? nekem kb 3 órát és nem igazán vagyok vele megelégedve :/ greenifyal ki van lőve minden kb..
ha nem nyúlok hozzá csak a zsebemben vegetál akkor kb nem merül, de amint böngészek kicsit egyből bajban van a telo...(a post megirasa alatt 22rol 14re merült) amint rákattintok a szerkesztés gombra 2szazalek leugrik. most 10en van xdddd
[ Szerkesztve ]
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
waccamár
senior tag
Hali!
Másfél éves a telóm, és kezd kilazulni az USB foglalat. Megnéztem másik kábellel is, hátha csak a csatlakozó rossz, de nem, a foglalat hibája.
Milyen megoldást tudtok rá javasolni? Házilag lehet cserélni? Volt már valakinek ilyen problémája? -
szuladam
aktív tag
Lerágott csont, de most ért be igazán a dolog... olyan jó hogy már nem htc-s vagyok és görcsölök egy fél-1 éves telefonnal hogy nem jön rá frissités, ilyenkor örülök, hogy a legjobb döntés volt eladni a htc-t és örökéletre szakítani azzal a márkával. Csak a nexus!!
-
Th3Ac3
tag
Annyi a különbség hogy a magok órajele némileg alacsonyabb (1.5 Ghz S4 Pro, az S600 1.7 Ghz), illetve a GPU sem egyezik meg (S4 Adreno 320@64ALU, S600 Adreno 320@96ALU egység), valamint a memóriabusz szélessége nagyobb az újabb generációnak egy kicsit. Összességében 20-30 %-al gyorsabb a chip.
Várom nagyon az Android L-t tegnap mikor nem láttam a listában eléggé rendesen kezdett felkúszni bennem az ideg, szerencse hogy aztán kihozzák, féltem úgy járunk mint a Galaxy Nexus esetében.
-
w333
félisten
Mit szóltok az új N6 -hoz ... ki fog váltani de kár hogy ilyen nagy !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
sompetike
aktív tag
Hát én váltok az biztos.elsök között voltam 2012ben akiknek volt nexus4.s már akarok másikat.első helyen a nexus6 van,de a lg G3,és a xiaomi mi4 is gondolkodtat...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Integra
titán
kiderül.
az minden esetre óriási lépés, hogy amerikában minden nagy szolgáltatónál kínálatba kerül, fogalmam sincsen, hogyan érte el a google, de nagyot lendíthet a nexus életén. ki tudja, talán más szolgáltatók is felveszik ugyanígy a kínálatba, akár európában is.
én is lehet, hogy váltani fogok, bár nem az elsők között leszek szerintem[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NTonee
veterán
arra a normális akkura én baromi kíváncsi leszek ekkora péklapát kijelző mellett.
----
a vaku egyébként a kamera körüli keretben van a jobb és baloldalon? úgy látom, igen, de olyan picinek tűnnek.
Amúgy szép lett, nekem tetszik, de most laptopváltás lesz, így biztosan marad a 4. Amúgy sem igazán tudnék mit kezdeni ekkora lapáttal.[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Az a baj a G3 is szaggat fomenuben lapozasnal màr, QHD val, nexus 6 tol sem kell sokkal tobbet varni , de jobb lesz az tuti.. Q kijelzomeret meg tulmutat mar a samsung note szerian is , ezek nem komplettek.. Amoled kijelzovel nem ips el.. Biztos a motorolat vasarolta fel a google nem a samsungot?
-
gipsztigris
addikt
válasz malphitee #52923 üzenetére
+1
Nekem 5,5"-os péklapát van, de már az a méret is a kezelhetőség határán van. Nem normálisak ezek! Egymást majmolni, hogy ki tud nagyobb sz@rt csinálni!........ez hihetetlen! 10-ből egy-vagy két ember az, akinek nem nagy egy 6 collos telefon."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
válasz malphitee #52923 üzenetére
A G3-ban Snapdragon 801, a Nexus 6-ban meg 805 van, Nagy különbség van a kettő között sebességben, mind CPU, mind GPU szintjén.
Se a Note 4, se az S5 QHD-s változata sem szaggat, pedig ott aztán van Bloatware rendesen.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aizen92
addikt
válasz gipsztigris #52924 üzenetére
pont az az 1,3 milliárd ember az akinek el fogják adni
egyszerű. Van rá igény. Kész, pont. Attól, hogy van pár olyan user akinek ez nem jön be, pont letojják. N5 még mindig lesz, ha fölösleges a QHD és 6".
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Integra
titán
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #52926 üzenetére
Bocs, de ez így nem igaz! Nem az igény miatt gyártanak lapát méretű telefont, hanem mert a versenytársak is ezt teszik. Attól lesz eladható ,hogy egy komoly brand van mögötte.
Ezt a piacot már régen nem a piaci igényekhez igazítják..... szerintem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Integra
titán
válasz gipsztigris #52928 üzenetére
pedig de, csak átkéne nézned ázsiába..
ott ez az igény és az a legnagyobb felvevő piac is, ott pedig ez a trend....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz gipsztigris #52928 üzenetére
Jó amit írsz, de és ha ezt a részvények is megerzik akkor van a kapkodás. 5col HD, slim kivitel az igény. De ezt kaptuk. Kár
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
w333
félisten
válasz petipetya #52934 üzenetére
Nekem ami most tetszik az a Xiaomi Mi4 és a Lumia 930 (de a WP rendszer nagyon nem színpatikus) pedig maga a telefon nagyon jól néz ki, gondoltam hogy karácsony körül benevezek egy jó Telekom akcióba, de jelenleg nem látok egy értelmes telefont sem ...
-
w333
félisten
Bocsi ha már volt ... 0:38 -nál ott a fehér Nexus 6 a kezében !
-
petipetya
nagyúr
Az egyik ismerős egy ideje egy Iocean X8 típusú phabletet használ, amit már sikerült párszor megfogdosnom. A farmeres zsebteszten átment, a kijelzőjén élvezet filmet/videót nézni és netezni. Ám a mindennapi főleg egykezes használatra már túl nagy nekem. Ennek a mérete kb. megegyezik a Nexus 6 méretével.
"nincs rá lezsóidő"
-
Integra
titán
még novemberben kint lesz az 5.0 a gugli oldalán az n4-hez és megkezdődik az ota rollout is
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
A mi nap vettem egy kocsit,szeretném a nexi4-est valahogy beszerelni hogy akár GPSként is tudjam használmni , kérdésem a következő hogy melyik tartót érdemes venni,valamint a szivargyújtóra tudnám csak kötni nincs más port a verdán.
Annyi lenne a téma hogy a szélvédős változatot választanám,mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
adamfriday
senior tag
válasz Integra #52945 üzenetére
Az OTA frissítés érkezik november 3-tól, az image fileok előbb.
"However, the info also says that the Android 5.0 system images for the Nexus 5 and 7 will be coming out later this week." Phonearena -
Integra
titán
válasz adamfriday #52949 üzenetére
milyen topic is ez? nexus4? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest