Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
1080p és zsebtv irányba remélem nem mennek el, ez a méret és a 720p is bőven sok egy telefonba.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
w333
félisten
válasz korpicschess #17550 üzenetére
Itthon a 106 cm 3D full hd led TV-n van értelme az 1080p -nek !
És szabad szemmel még így sem látok nagy különbséget a 720p és 1080p között, persze van de nagyon elenyésző az eltérés !
Az 5" kijelzőn, meg szerintem ez egy hatalmas nagy "Placebo"Különben "élmény fotózásra" ez a minőség is bőven teljesen jó
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Scooter74
őstag
Egy hülye kérdésem lenne:
Olyan Szombathelyi van köztünk akinek főzött rom van a Nexus 4-s telefonján?
Vagy Szombathelyi Nexus tulaj van köztünk persze rajtam kívül?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Ezennel jelentem, hogy rootolva van a telefonom.
Nem is volt nehéz a toolkit progival!!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gabo91
aktív tag
Menüben az alkalmazásikonokat hogyan lehet (tetszőleges) sorrendbe helyezni, mappába tenni őket? Elég zavaró, hogy mire megszokom mi hol van kb, addigra teszek fel pár új dolgot és minden arrébb tolódik...
Illetve akinek rendes gyári töltője van megtudná mondani hogy hány mha-s, vagy milyent vegyek? (usa töltöm + átalakítom van jelenleg)
-
TomPack
őstag
Már egyszer talán kérdeztem, de nem kaptam választ HDMI-ügyben.
Ha egy jobb grafikájú játékot kitennék slim-porton a fullHD tévémre, akkor mi történne?
Durván beszaggatna mint a barátnőm Xperia Ion-ján?
Gondolom azért szaggat olyan brutál módon, mert 2x kell ugyanazt a grafikát megjeleníteni?! 1x a teló képernyőjén, és 1x a tévén? A slim port működésében van valami technológia különbség, vagy csak a csatlakozó, meg az áramellátása és a szabványok különböznek?Nálam N-es wifivel mentek akadásmentesen az 1080p-s mkv-k HTPC-vel, HA nem volt más adatforgalom /leállítottam az uTorrent-et /
Mostmár csak kábelen nézek filmet, egy sima Asus O!Play-el, így persze röccenésmentes, és teljesen jól kiszolgál 20eFt-ért.
Kétlem, hogy telón megoldható lenne a 24p-s mód, legalábbis olyan lejátszót még nem találtam, ami ezt tudná. a HTPC-n is eléggé el kellett vele mókolni.
Ha vinné is a filmet a teló n_es wifin slim port-al, nekem akkor is kifolyna a szemem a a kamera oldalra pásztázásánál való röcögésen.
Szóval telóról biztosan nem fogok egy darabig házimozizni, inkább a játék érdekel, főleg hogy kontrollert is lehet hozzá csatlakoztatni, csak attól félek, hogy nagyon belaggolna. -
korpicschess
veterán
-
zorromoto
senior tag
Egyszerüen nem értem miért darál az AndroidOs a háttérben.Minden ki van kapcsolva.Helymeghatározás, cella alapú megfigyelés, google now, minden és mégis egy idö után fogyaszt.Kinél mit produkál?
jelenleg az elsö helyen van 26%-al 4 óra 33 perces ébrentartással a kijelzőt is megelözve.Úristen !![ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz zorromoto #17561 üzenetére
nekem jelenleg 65%-n áll
1 nap 1 óra 11 percandroidOS:
5%
CPU teljes 10 perc 5 mp
Ébren tartás 30 perc 9 mpnekem nem szokott "darálni a háttérben" romolás után, ill. mindig csinálok új romnál akku kalibrációt, bár sztem ez nem befolyásolja az androidOS-t
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Scooter74
őstag
Beléptem a romolos emberek közé én is a CM10 van a telefonomon. Olyan kérdésem lenne, hogy az akksit cm ben %-ban hogy lehet kiirantni?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Paca2
senior tag
válasz Scooter74 #17564 üzenetére
beállítások, rendszer, értesítési sáv, akku állapotjelző stílusa
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
w333
félisten
válasz korpicschess #17560 üzenetére
Hát nem is tudom lehet hogy igazad van, de szerintem a 720p felbontás is bőven elég egy 4.7" - 5" méretű kijelzőnek, különben is sokkal kevesebb az áram fogyasztása, így tovább bírja az akku !
Szerintem olyan 7"+ táblagép méretnél már élvezhető a full hdiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zorromoto
senior tag
valóban romolgattam de annak már vagy 1 hete biztos.Mellesleg az android-os a pályafutásom alatt soha nem evett 30% környékén
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Nagyon jó ez a cm de lehet, hogy hétvégén kipróbálom slukkica romját!
Az akksi időre leszek kiváncsi de nagyon.
Amúgy ha jön az új android rendszer akkor elég annyi ha a gyári romot vissza telepítem?
fog akkor frissülni otán?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
sonique
őstag
válasz zorromoto #17561 üzenetére
azért daral mert szar a kernel
én nem hasznalnam azt
prima wifi driver ami benne van egy hulladék
és ha még megtuningoljak a conf filet is akkor garantalt hogy az android os a fellegekben fog jarnimeg kell varni a 4.3 androidot ott már javitva lessz uj qualcomm driver van benne
addig meg meg kell elégedni a gyarival -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Mikor jön a nexus 5 van róla valami infó? Tényleg az LG fogja azt is gyártani? Snapdragon 800 (2.3ghz) proci lesz benne tényleg, akkor s4 meg one is elmehet munkanélkülinek
Aki megválna most vagy nemsokára nexus 4 telefonjától írjon egy privit s3 lte a csereajánlat[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
törölt tag
válasz TomPack #17546 üzenetére
Én remélem, hogy az 1080p nem kerül bele, de nem a felbontás, hanem a képarány miatt. nem szeretném, ha a mostani helyett keskenyebb képarányú lenne a kijelző. A felbontás nőhet éppen, de nem hiszem, hogy én személy szerint észrevenném a különbséget. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szépek a fHD telefonok, de nekem nem létszükséglet.
Erősebb akksi bármikor. HDMI most is van, csak Slimporton keresztül. Teljes méretű HDMI csatlakozót úgyse tennének bele, mert egyszerűen nem fér el, ha meg micro HDMI, akkor meg nem mindegy, hogy egy mHDMI-HDMI vagy Slimport-HDMI átalakítót tolsz rá? Nagyobb tárhely jöhet, de igazából, amíg itt a néhány gigánál toporgunk, addig sovány vigasz. Akkor ébresszetek fel, ha mondjuk 1TB elfér majd a telefonon.
Nagyobb kijelző szerintem jöhet, azt hiszem elférne, de jó design kell hozzá, kevés kerettel (nem úgy mint a HTC One). LTE meg... majd pár év múlva.gabo91: Mappákat alapból nem tudsz létrehozni a "menüben", csak ha felteszel valami másik launcher-t, de ez a funkció azokban, amiket én néztem általában csak a fizetős változatnál érhető el.
-
csordas11
aktív tag
Sziasztok. Azt vettem észre, hogy a Bootloader nyitás és Rootolás óta power+hangerő le indítással nem fastbootban indul a telefonom, hanem csak simán. Már sokszor próbáltam, de ne működik. Ezért nem volt korábban recovery, amit nehéz volt megoldani. Azonban a goomanager program segítségével tudok fastbootban indítani.
Romoláskor lehet-e ebből problémám, esetleg van-e rá megoldás? -
Scooter74
őstag
-
Scooter74
őstag
Én is toolkittel csináltam igaz én az 1.6.4-s-el de nekem ilyen gondom nincs.
Azt nem próbáltad, hogy amit linkeltem azzal a toolkittel vissza zárni gyári állapotba és újra root meg minden?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
törölt tag
válasz csordas11 #17579 üzenetére
Akkor szerintem csak nem jól fogod ( ).
Egyrészt azt vettem észre, hogy ha töltőre van dugva, akkor nem hajlandó elindulni a fastboot mód, másrészt pedig egyszerre kell lenyomni a két gombot, és nyomva tartani addig, amíg meg nem látod a feliratot. Ehhez a részéhez nem piszkál hozzá a toolkit, (szerintem nem is tudna), szóval biztosan nem attól van. -
dergander
addikt
Az a snapdragon 800 olyannyira felesleges már passzív hűtéssel melegedni fog biztos vagyok...meg annyival nemfog többet nyujtani csupan reklám
-
DMG
senior tag
Megvenném a franco updatert, de olyan rég várásoltam, kér valami Google Jelszót, annak van valahol emlékeztetője?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
törölt tag
válasz korpicschess #17591 üzenetére
Persze, én is használok sémákat, hogy meg tudjam jegyezni, bár tudom, hogy ez nem igazán jó. Illetve addig működik, amíg valaki csak brute force módszerrel próbálkozik. Érdekes dolog ez a jelszó mizéria, egy átlag ember számára elég kellemetlen problémát támaszt. Persze ha egyáltalán foglalkozik vele.
Amúgy hogy van neked N4-en iOS7?
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Egy kis segítség kellene!
CM 10.1 stable miért van az, hogy egyik pillanatban 96%-s az akksi és ha nyomkodom a telefont akkor fogja magát és leesik 89%-ra.
Elötte és utánna is volt full wipe.UI.:
Lehet, hogy este slukk romja kerül felNexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
törölt tag
válasz korpicschess #17593 üzenetére
Alapvetően ugye mindenhova más jelszó kellene, de ki tud ennyit megjegyezni... Én olyan helyekre, ami nem igazán fontos (pl. torrent oldal, vagy valami kaja rendelős helyek, mcd, kfc, stb) általában ugyanazt használom, mert nincs semmi hátrányom belőle, ha valaki történetesen feltöri. Fontosabb helyekre meg egyedi és nehezebb jelszó van.
-
tomi5244
őstag
A gyári ROMban állítható a billentyűzet kiosztás a régebbi 3x3-as tagolásúra - tehát nem QWERTY - Bocsi de 2.3.6-nál újabb android nem igen fordult még meg a kezemben
Valami ilyesmire gondolok: [link]
Más: ha hívófélhez beállítok fényképet akkor azt hívásnál teljes képernyőben rakja ki. Mert eddig akárhány telefonom volt mindig kis "pöcsöm" képet rakott ki
Még nem vagyok tulaj csak érdeklődnék
Köszi!
T -
MartOOn
addikt
Hello Mindenki!
Sajnos az elmult hetrol lemaradtam mert nyaralunk es a net hat nem tul izmos errefele de legalabb instabil...
Viszont ahogy Murphy torvenye kimondja pont itt xarta ossze magat a teljesen alap Nexus4-em. Se root se modolt rom se semmi. Stock minden. Erre folyamatosan kidobalja hogy a gapps leallt a playt meg se tudom nyitni... Neha a feloldo kepernyo is szarakodik... Egyszer nyomom csak meg a bekapcs gombot nyilik es azonnal vissza is zar a kijelzo. Amugy majdnem minden muxik rajta "csak" ennyi bajom van.
Valaki esetleg tapasztalt mar hasonlot? (Ha az elmult heten volt hasonlo bejegyzes sorry de nem tudok visszanezni, orulok h most be tudtam lepni ide.)
Ha valaki tud vagy sejt valamit es megtenne hogy priviben (azt konnyebben megnyitom mint oldalakon visszakeresnek) valaszol nekem annak ezer thx! A teljes resetet hanyagolnam amig haza nem erek... Ilyen nettel sztem semmit se tudnek visszatolteni...
Elore is millio hala mindenkinek es kitartast aki melozik es jo nyaralast annak aki pihen eppen. Bye![ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest