Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puszpant
csendes tag
Sziasztok!
1 hete használom a Nexus 4-et, ez az első okostelefonom. Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen jellegű készülék, de már az első hét után határozottan állítom, hogy IGEN, kell. Az nem volt kérdés, hogy Nexus 4 legyen, mert egészen egyszerűen nem tetszett más készülék. A telefon élőben csodaszép, elegáns és bár vásárlás előtt sokat olvastam a fórumot és teszteket, de igazából a használat során jövök rá, hogy milyen tudással rendelkezik.
Szerencsém volt, mert egy ismerősöm megvette nekem Németországban, a Saturnban, amikor 349 euróért adták.Még barátkozunk, de lenne két kérdésem hozzátok:
1. A billentyűzethez nem létezik magyar nyelvű szótár? Mármint amikor gépelek, akkor nem ajánlja fel a magyar szavakat. Használok még egy Samsung táblagépet, de ahhoz tudtam letölteni.
2. Azt ki lehet-e kapcsolni, hogy ne rezegjen az érintőképernyő megnyomásakor? A billentyűzetnél ki tudtam, de ikonokra és minden másra nem lehet ilyen opciót beállítani?Gyári ROM-ot használok, semmi változtatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest