Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz C.Brigante #12640 üzenetére
Persze. Megjelenése óta szinte.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mcsabi84
senior tag
Kint a gmail frissítés. Remélhetőleg hamarosan mi is le tudjuk kapni. Ezt a jelenlegit annyira nem csíptem, nekem olyan semmilyen. Ráfért már egy kis már ráncfelvarrás
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Gyári romot hogy tudok egyszerűen gyorsan vissza rakni?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Nedem
csendes tag
válasz Leonardo91 #12710 üzenetére
Nexus 4 Toolkit, vagy ADB. Előbbi sokkal egyszerűbb.
LG Nexus 4-et cserélnék Note 2-re. Részletekért PM!
-
zack
nagyúr
Kinek mennyi a Wifi-n elért sávszél? Nekem 34/10 Mbps (le/fel). Elég jónak gondolom, mert Note2-n ennek közelében se tudtam menni. 22/14 volt talán a legjobb. Azonos router, azonos távolságból. Mielőtt bárki a távolságra és a változó körülményeket említené. Mért valaki többet a fenti értéknél?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
assemble
addikt
-
MartOOn
addikt
Na meg volt az elso random ujraindulasom... (Februar eleje ota van ez az n4em) Kb se tudom hany szaz ora uptime volt most benne. De siman visszaallt a nyelv is angolra... Illetve a hatterkep resetelt es lett szinten gyari elo nexus hatter.
Fogalmam sincs mi okozta. Egy dolog valtozott mostanaban a telon, nem apex-et hasznalok hanem next launchert. Remelem nem az a bunos mert draga voooot. Es annyira nem is tetszik meg tobbet is eszik meg lassabb is... Ehhh de ezt most hagyjuk...
Gyari a telon minden meg root sincs ( en ezert vettem nexust)Valakinek otlet? Tapasztalat? Wtf volt ez? Jo lassan is indult ujra...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
TomPack
őstag
Szerintem a hálózatról való file másolás mérvadóbb lenne, nem?
-
klasszsrac
tag
Ma vettem egy Nilkin tokot hozzá, köszönet Oldman2 "kollégának" érte.
Egész jó a fogása vele és nem is lett vastag tőle. Bár nem szoktam dobálni a telefonjaim, de ennél picit tartok egy finom pókhálósodástól. Most kicsit nyugodtabb vagyok.Oneplus 6
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Nektek is zúg nagyon a töltőtök? Mert nekem eléggé.
Amúgy a gép fantasztikus -
-
sompetike
aktív tag
na hozok kukoricát meg valami innivalót ....
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
sompetike
aktív tag
amugy van egy fehér szinü bumper-em hátlap fóliával eladó.már akit érdekel...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
truefx
aktív tag
Hogy lehet előcsalogatni 4.2.2 gyári rommal statusbarban az energiagazdálkodás widgetet? Konkrétan a mobilnetet szeretném 1 mozdulattal kapcsolgatni, de perpillanat ez a feladat 4-5 nyomás után teljesíthető.
-
truefx
aktív tag
Köszi!
-
Syd69
aktív tag
Sziasztok! Én is itt, már 15 perce
Alma
-
zezoka
őstag
Ha gépre kötöm a telót (mert pendriveként is használom meló fájlok maitt), és másolok a belső tárhelyre, akkor főleg dokumentumoknál, de előfordul másoknál is, hogy kiírja, hogy :
Szeretné az eszközre másolni a következőt: példa.xls?
Lehetséges, hogy az eszköz nem tudja lejátszani, vagy megjeleníteni a fáljlt.Nem, fájl kihagyása
Igen, a fájl az eszközre másolódik, de előfordulhat, hogy nem lehet lejátszani vagy megtekinteni.Ez miért van? És akkor mindig igent kell nyomni, meg beXelni, h mindegyikkel tegye ezt. Ekkor felmásolja, és semmi baj sincs vele.
Továbbá hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyan funkció, mint pl Total CMD-ben, hogy a régebbit felülírja? Mert van kb 1,5GB adat, sokszáz fájllal, és h ne kelljen mindig mindent letörölni, újramásolni, vagy felülírni (sokáig tart), hanem csak ami változás van? (Melós gépen nincs rendszergazda jogom - pl telepíteni sem tudok).
Azt ugye tudom már, h miért nem meghajtóként jelenik meg a belső tárhely (mert h nem lehet leválasztani a telóról), de nincs arra mód, h pl Total commanderben is lássam a mobileszközt, ne csak a Sajátgép-en?
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
Megjött ma a Ringke Fusion-öm (május 8-án rendeltem). Nagyon minőségi a tok, nagyon tetszik, biztos, hogy eléggé véd is. Jobban csúszkál így, mint a "meztelen" telefon. Ami viszont epic fail, hogy a vezetéknélküli töltő nem tölt így.
szerk.: Mégis működik, csak jóval lassabban áll neki tölteni
[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz TomPack #12731 üzenetére
Nem feltétlenül telefonnak ismeri fel, hanem MTP (media transfer protocol) kompatibilis eszköznek. Ettől függetlenül nem kéne minduntalan rákérdeznie a másolásra, ez egyértelműen a windows hülyesége. Linux alatt nincsenek ilyen kérdések, amit ráhúzok azt rámásolja kérdés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
crhis86
tag
válasz zezoka #12729 üzenetére
Az a "Lehetséges, hogy az eszköz nem tudja lejátszani..." azért van mert a windows dedikált médialejátszóként ismeri fel, és egy ilyen elvileg nem tud "lejátszani" pl. xls-t. Egy mp3-nál nem ír ilyet ki, mert az arra való tartalom.
A Total Commander-es láthatóságos kérdésedre a válasz pedig az hogy meg lehet csinálni, pár hónapja ezt már le lett itt írva, keress rá a topikban.
A felülírásról viszont nem tudok nyilatkozni. -
törölt tag
válasz zsoltiz #12732 üzenetére
Igy van
Az MTP-t úgy kezeli a windows, hogy bizonyos fájlokat vesz csak kompatibilisnek az eszközzel, és ilyen hülyebiztos figyelmeztetéssel adja a felhasználó tudtára, hogy (lehet hogy) hülyeséget csinál. De gondolom van rá valami registry kapcsoló, hogy ne csinálja, csak nem tudom mi. -
zezoka
őstag
válasz szponzor #12730 üzenetére
Akkor esélyes, hogy még én is megkapom a 13.ai rendelést?
Cukorleves: Tudom, nem hiba, csak nem lehet valamivel átverni, vagy valami TCommander pluginnel, vagy trükkel megjeleníteni ott is?
(Bocs a sok újért, mindig mire észreveszem, h még "él" a szerkesztés, már meg van az új hsz...)
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Unboxing LG's white Nexus 4 and bumper
A doboza jol nez ki -
zezoka
őstag
válasz crhis86 #12733 üzenetére
Oké, így értem! Köszi!
Ez jó hír, akkor rákeresek, Köszi! Felülírás nem érdekes, csak h legalább ne Total Commanderből kelljen Sajátgépre húzni a másolást (vagy két sajátgép között)!
Sheratan: Az még nem is zavarna annyira, mert én is hasonlóra gondoltam, h csak a hülyebiztosság miatt van!
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz assemble #12738 üzenetére
Sajna csak a doboza... Eleg randa igy hogy a digitizer fekete teljes egeszeben. dbrand hatlap foliaval meg bumperrel mar nem is latszik h milyen szinu... Kar erte. Ilyet akartam paromnak s3 utodnak... Hat nem tetszik neki. Nem csodalom...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Neck
veterán
Kérdés:
A 16GB-os készüléken dobozból kibontva mennyi szabad hely van?[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
Tyű, köszönöm a gyors választ mindhármótoknak!
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
dergander
addikt
Nemakarom a készüléket rootolni,megtudom változtatni hogy a menüben is legyen háttérkép vagy mindenféleképp kell valami jogosultság?
-
MartOOn
addikt
válasz dergander #12748 üzenetére
válts launchert... ahhoz nem kell semmi jogosultság. egyszeruen letoltod playbol es kesz is. apex vagy next az ajanlott sztem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest