Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz22
csendes tag
válasz chrometent #12377 üzenetére
Én még csak most vettem az enyémet, és nem akarok beleszólni, de van másik út is a play és a telenor-os vásárlás mellett. Ausztriában a MediaMarkt-ban lehet kapni 369 EUR-ért, és elvileg lesz rá pecsétes garipapír 2 évre, amit elfogadnak itthon a MediaMarkt-ban is, meg talán az LG szervízben is.
Valahol volt erről egy elég jól összeszedett írás, ha megtalálom a linket elküldöm.Redmi 4x
-
mcsabi84
senior tag
Nem tudom mit frissített, de két napja valamiért folyamatosan gps jelet keres. Eddig nem volt ilyen probléma, de most éjjel megette az aksit. Valaki találkozott ilyen problémával mostanában?
-
zack
nagyúr
válasz tybsen #12396 üzenetére
Én akkor se használtam amikor még nem volt más módja. A funkció fénykorában is olyan kompatibilitási gondok voltak, hogy Samu és Nokia között, vagy Motorola és egyéb más típus között esélytelen volt a normális megjelenítés. Nem véletlen álltak le vele. Amikor 1x-1x mégis így akartam küldeni kényelmi szempontból annak rendszerint az lett a vége hogy felhívott a másik fél hogy inkább diktáljam be.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Nedem
csendes tag
Xylon 2.7.7-et, illetve a Mart1x kernelt lenne kedves belinkelni nekem valaki?
LG Nexus 4-et cserélnék Note 2-re. Részletekért PM!
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! A gondom az hogy ha hívást kezdeményezek v.fogadok és elveszem a fülemtől a telefont hogy lerakjam lassan vagy nem jön vissza a képernyőbe az élet tehát nem tudom lerakni a telefont. Erre a problémára van-e valamilyen beállítás?
-
tybsen
addikt
Ugyanez nálam is.. sosem használtam, ahogyan az mms-t sem, mert ott sem volt mindig biztos hogy megkapja az illető, mert nem volt beállítva neki valami vagy a telefonja eleve olyan volt hogy meg sem kaphatta satöbbi.
A fórumtárs kollégája szerintem valamilyen céges ügyben akar küldeni ilyeneket de szerintem egyszerűbb lenne egy papírra felírni vagy adni egy névjegykártyát az olyan embereknek akiknek a telefonja alkalmatlan email vagy egyéb információk fogadására. Pusztán teoretikusan, de elég szűk csoport lehet az akiknek régi hagyományos telefonja van de névjegyeket akar és tud fogadni. Pontosan ha az általad említett kompatibilitási gondokat is hozzávesszük, elenyésző lehet azoknak a száma akik tényleg ki tudják ezt használni.
-
bence007
tag
Imádom ezt a telefont de az üzemideje sajnos botrányos! A konkurencia telefonjaiban is hasonló méretű akksi van mégse ilyen gyenge az üzemidejük.(Lg Optimus g,S3,Xperia Z.
Próbáltam már mindenféle kernelt, romot de a helyzet nem javul!
Kell vennem hozzá egy vezeték nélküli töltőt és állandóan azon lesz!
Bocsánat a kitörésért de ez az egy tényező választja el a tökéletes telefontól...
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz bence007 #12415 üzenetére
Mi számít neked rossz uzemidonek? En meg vagyok vele elégedve. Minden nap töltöm, de eddig egy készülék se bírt nálam többet. Reggel leveszem este fel a töltőre. Persze ha játszok, és őrült módjára használom, akkor nem bírja estig, de ezt nem is tudom megcsinálni mert dolgozni is kell :-D
Mondjuk én egész nap töltő közelében vagyok ha szükség van rá.-- PSN_ID: GerY2123
-
törölt tag
Milyen sebességet szoktatok mérni nagy átlagban Bp-n és mondjuk Győrben? És azt milyen csomagban? Kíváncsi lennék erre a maximimális 42 Mbit-re.
[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
Nexus 4-hez lehet kapni szilikon tokot (vagy mit ), hogy védené az üvegfelületeket az ütődésektől?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Scooter74
őstag
-
chrometent
csendes tag
Halad az ügy, úgy tűnik mégiscsak Telenoros N4 lesz. Nem nagyon tudok kiigazodni ezen, a Praktikum tehát azt jelentené, hogy feltöltőkártyás a telefon, Telenor függő 2 évig? Ha valaki már vett tőlük: 1. előretelepített vackokat aggatnak-e rá? 2. jár-e valamiféle megkötéssel, hátránnyal ez, hogy tőlük veszem a play-es verzióhoz képest?
Köszönöm!Here's to Your Imagination
-
forintuser
őstag
válasz chrometent #12433 üzenetére
Igen, feltöltőkártyát jelent.Nem két évig.Ha független, kidobod a kártyát, bele a saját, és mehet tovább.Még nem találtak függőt.
Nincs előtelepített sallang.
Szerintem nem.Holnapkészítést vállalok.
-
palesz22
csendes tag
válasz chrometent #12433 üzenetére
Szerintem a play-es jár hátránnyal a telenor-oshoz képes a garancia tekintetében. A telefont csak kártyafüggetlenül lehet kapni, szóval szerintem garin kívül más különbség nincs, de javítson ki valaki, ha tévedek...
Redmi 4x
-
tybsen
addikt
Mit használsz?
-
defy456
aktív tag
Matr1x kernel együtt működik a paranoidandroid rommal?
-
kapka20
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan van itt olyan, aki a Telenortól vette online és T-s kártyával használja. Lenne 1-2 kérdésem, kit zavarhatok vele privátban?
Köszi! -
Seth1
tag
Ha valakinek kell egy fekete Ringke Slim van nekem egy amit nem használok.
-
törölt tag
válasz tybsen #12437 üzenetére
Valami kínai noname vackot Igazából van hátránya a vékonyságnak: hármat rendeltem, különböző színeket, és a háromból egy van ami tök jól illeszkedik, egy ami elfogadhatóan, egy pedig kicsit meg van vetemedve és lötyög rajta (ilyen fél mm-t, de az is zavaró). Nem egy egyenletes minőség, viszont cserébe itt helyben marha olcsó volt, nagyjából 240Ft darabja +posta.
atike: Eleinte én is elvoltam a Nillkinnel, csak amióta ez megvan, már vastagnak tűnik. Egyébként masszívabbnak is. Ahogy az a HK-i boostar tok is, ami kb olyan, mint a Nillkin, csak más anyagból van (ilyen matt, puhább tapintású műanyag).
-
dogi01
aktív tag
válasz czombos #12428 üzenetére
Rigke Fusion volt nekem is. Nagyon pozitív volt hogy könnyebb volt a gombokat nyomogatni mint tok nélkül! Azért adtam el mert elég boszme volt meg a hátulján az átlátszó rész karcolodott... Eladtam 5e-ért és vettem 1000-ért egy kevésbé boszme fekete S-Line tokok. Ebben nagyon stabilan van a kézben. Nekem tetszik is. Garantáltan védi a telefont mindentől. Ennyit megért.
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #12446 üzenetére
Köszi
Én a gyorsboltban vettem egyet, ez volt éppen a leggyorsabb megoldás de nem túl jó a tok, zongoralakk-szerű fényes fekete. Viszont teljesen körbe öleli és mindenhol védve van úgy hogy amíg nem találok megfelelőbbet ez marad. Én igazából a szilikon szeretem a legjobban mert nem csúszkál bárhova is teszem le például edzőterem satöbbi.
Bár kétségkívül ez a legcsúnyább megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest