- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Nagyon reálisak az érveid "XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Te hoztad fel, hogy szar minőségű a Nexus 4, erre is az ellenpélda egy műanyag csoda volt, ne nevettess. Semmi bajom a műanyaggal, használtam SGS-t, S2-őt, SXS-t. Más érzés.
Szerinted mennyi itthon egy N4? 115k körül. GSM boltból. Még az is lehet, hogy sokat mondok. Postázgatásaid árából meg meg is lehet csináltatni itthon. Ha olyan baja van, akkor amúgy is meg fogják csinálni, hiába gsm gararancia. Nem mindenki rabló.
Azt is tudom, hogy jó a Mi2, ismerősnek is van, ellenben azt is tudom, hogy ő mennyiért rendelte.Itthon megfizetted utána az általános forgalmi adót? Mondjuk az N4-ek is 0%-os áfásak GSM boltoknál szerintem.
4,3" és 4,7" között had ne számoljam ki neked, hogy hány százalék a felületi különbség.Szeretheted a telefonod, de attól még ez nem lesz sz*r. Nincs ennél jobb ár/értékben.
Nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy minden fehér és fekete. Megbízható GSM boltban kell venni, ott a magyar garancia ha ESETLEG probléma lenne vele.
Én befejeztem, nem látom értelmét, hogy folytassam.
"xD"
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest