Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Malacka

csendes tag

válasz Stieve #2278 üzenetére

Nem kapsz valami koktélt?Amivel pár nap alatt lehúzzák a gyulladást?Infúzió?
    Hogy minél előbb tudjál tornázni, izmot növeszteni.

• graver40

csendes tag

válasz Stieve #2278 üzenetére

Szia, Stieve!
    Érthető, hogy még kímélned kell magad, amíg gyulladás van. Az biztos, hogy nem lesz könnyű újra formába jönni, mert az izmok nagyon hamar le tudnak épülni. Egy jó gyógytornász segíthet.
    Én nem vagyok csavarozva, de nem is tudom, hogy menne-e a földig hajolás, mert nem merek annyira lehajolni.
    Az én dokim azt mondta, amikor rákérdeztem a hegesedésre (amitől nagyon féltem), hogy valójában arról van szó, hogy azoknál az eseteknél nem jól sikerült a műtét... Nem tudom, mennyire van igaza, más orvos lehet, hogy mást mond.
    Érdekes a tüneted, talán ha mozoghatsz majd többet, és kezdődhet a rehabilitáció, akkor ez is javulni fog.
    Szerintem mind így vagyunk itt, hogy néha egyszerűen csak jól esik megosztani a többiekkel az állapotunkat. Mert az ide járók tudják, miről beszélünk, és talán kicsit empatikusabbak tudunk lenni ezért.
    Úgy hogy írjad csak nyugodtan máskor is.
    A magam részéről a legnagyobb gondot az okozza, hogy ha kicsit is rosszabb az állapotom, máris bemajrézok. Tegnap pl. már úgy értem haza, hogy éreztem, nem az igazi a derekam (melegfront?). Azért becsülettel megcsináltam a gyógytornámat - talán túlságosan is szorgosan - de nem jobb lett tőle, hanem rosszabb, még a bal lábam is nekiállt zsibogni. Persze megijedtem, az eredmény meg az, hogy ma jobb ugyan a derekam, viszont az idegtől vagyok kikészülve. Nekem a fejemben van a baj főleg, tudom... :)

Mindenkinek fájdalommentes napot kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák