- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
Bogyi007 #3407 üzenetére
Nagyon sajnálom, de a jelek szerint a műtéted "sikere a Barzó profnál" eddig tartott? Nem vagy egyedül, másoknál is /sokuknál/ visszatér hónapokkal, vagy évekkel a műtét után a fájdalom. /Nem kárörvendő vagyok, írtam, hogy sajnálom!/
Téged 3 éve műtöttek, én 4 éve /tehát, fél évvel hamarább volt, hogy két hétig még lábra állni sem tudtam/ L4-es kiszakadt sérvvel, és nem engedtem magam megműteni, hanem más utat, többször is más orvost kerestem... /A műtét nagyon kevés embernél hoz végleges, sok évre szóló javulást!/
Régebben írtam Neked, hogy a Barzó prof sem "Isten", de megkérdőjelezted az én rendbejövetelemet műtét nélkül, és az volt a véleményed, hogy "csak a műtét segít"...
Azóta is jól vagyok, /azért vigyáznom kell, hogy mit csinálok!/ de egész nap talpon vagyok, végzem a dolgom, 5-6 órát is vezetek autót, és járok síelni is évente többször. MŰTÉT NÉLKÜL!!!
Talán csak azoknak tudnám javasolni a műtétet, akinek annyira "elkopott, összecsúszott" a csigolyája, hogy tényleg már nincs más mód, csak a "szegecselés, vagy csavarozás, és lemezelés", és a gerinccsatornába adott szteroid injekció ilyenkor már nem használ, nem is használhat.
Még egyszer megkérdezem: Biztos vagy még mindig abban, hogy CSAK! a műtét lehet a kivezető út a fájdalmakból?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Iphone 13 128 gb fehér
- ZTE MC888A 5G + router LTE Cat19 Sim kártyás WiFi6 hotspot modem - FÜGGETLEN
- Sony PlayStation 5 Marvel s Spider-Man 2 Limited Edition csomag lemezes változat + további extrák
- Garanciális, új Apple iPad 10. generáció, 64 GB, Wi-Fi, Kék
- Samsung C32JG50QQU ívelt WGHD Monitor KÖLTÖZNE
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest