Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Ezek a nagymamák... mindig mesterkednek valamiben.
Egyébként szép jó reggelt mindenkinek! Indulhat a hónap legmozgalmasabb napja (legalábbis számomra)!
Kérlek szurkoljatok, hogy mindent el tudjak intézni ma, mert ha nem így lesz, akkor még az ünnepeket is munkával fogom tölteni, ugyanis eléggé megcsúsztam a bevásárlások miatt a határidőkkel... -
aggleány
addikt
Szerintem nem viccnek szánta.
Anno a kedvenc barátnőm pasiját nem igazán kedvetlem (finoman és nőiesen szólva). Egyetlen jó tulajdonságot bírtam találni a pasiban: imádott füvet nyírni. Ez főleg annak a fényében számít jó tulajdonságnak, hogy én viszont nem szeretek füvet nyírni. Csúnyán kihasználtuk egymást - én adtam a füvet, ő pedig nyírta.
-
aggleány
addikt
Lásd kivel van dolgod, kapsz két órát, akkor mindkettőnkek 8 lesz. A többiek lemaradtak.
A 39,3 az általában sok. Én csak úgy 42 foknál veszem észre, hogy lázas vagyok, akkor is arról, hogy elájulok. Eddig összesen kétszer fordult elő, de nem is igazán hiányzik. Nagyon vacakul hangzik, és legalább ugyanannyira vacak érzés is, de érdemes beülni a hűtőfürdőbe. Teleengedni a kádat nem túl meleg vízzel, és ha beleültél, engedni bele a hideget, amíg nem fázol nagyon - libabőr kívánatos. Ott kell vacogni úgy 10 percet, aztán ha kimászol, nem szabad bebújni a takaró alá, hogy meleged legyen. Csak szépen a szokott cuccban ellenni* otthon. Az ilyen hűtőfürdő szépen le szokta vinni a lázat.
Én idegbetegből nőnemű felmenőt tartok, az sem jobb.
=========================
*Kérésre javítva. Pedig egész jól hangzott a szokott cuccban ellés[ Módosította: 7 ]
-
aggleány
addikt
Eddig értem, csak az a helyzet, hogy mivel ebben a totyikban minden-minden jöhet (mivel a topik témája: 42), ezért ha bármit off-ba tesz, akkor az ugye automatikusan on-ná válik, mivel off ebben a topikban nem létezik.
Igen, már benne is felmerült, hogy megkérdezem, hogy mennyi ideig tartott a kiképzés, hogy ilyen jól tűrje a sipkát.
-
-
Chaser
legenda
Nekem semmilyen, ajándékba vettem egy xtab70-et, azt kéne kicsit felturbózni. De nem akarok nagyon belemerülni mert félek hogy rákattanok és akkor veszek egyet magamnak is. És az nem lesz elég, venni fogok egy transformert és az drága és úgyis eladnám
aggleány: Hack alatt egy kis turbot értettem
vigye az 1080p ac3 mkv-t, gyorsabban induljon, gyorsabb menü vagy akárhogy hívják. És persze nem volt komoly, 2 szmájlival hova gondolsz
föccer: Gratulálok. Nyereményed egy Chaser's Choice hátizsák, melyet beválthatsz majd ha megnyílik az üzlet
-
-
7
addikt
Nem is félek a felfújható gumikezektől... Viszont ezt most hanyagoljuk itt, mert rajtunk kívül senki nem érti.
@Többiek: Tavaly decemberben volt ABE és hengerPHanda jóvoltából egy lángosos összeröff, fec annak az emlékeit próbálja visszaidézni (már amennyire emlékszik rájuk...
)
-
aggleány
addikt
Ó, hogy neked apósod van. Na, ebből a körből kimaradok.
Apóssal inni teljesen más. Remélem, meg tudtatok beszélni mindent, amit akartatok, és javulni fog a helyzet.
Geri Bátyó
35nm, másfél szoba? Akkor az panel! Olyan nekem is volt.
Hosszú, keskeny konyha szemben a bejárati ajtóval? Egy nagyobbacska, egy kisebbecske szoba?
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest