- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUNNIA1920 #26 üzenetére
Röviden: nem.
Hosszabban kifejtve: A Z-3 mélynyomójáról sok hiszik, hogy zárt, holott ez nem igaz. Pár kép róla. Anno én is felnyitottam a hátulját, akkor derült ki a turpisság.
Ezzel a szettel sokat nem lehet kezdeni. Az erősítő nagyon lekorlátozza a hozzá használható hangszórók körét. Ha jól emlékszem 6Ω-os hangszórók vannak a szettben és az erősítő is erre az impedanciára van méretezve. Egy normális, kétutas szatellit párral lehetne javítani a hangzáson, de 6Ω-osat nehéz találni.
Az meg már más kérdés, hogy az egész többe kerülne, mint maga a Z-3. A gyári szatellitek sajnos elég rosszra sikerültek. -
4Ω mindkét hangszóró impedanciája a gyári szervizkönyv szerint. A magassugárzó 15W, a mély-közép pedig 20W terhelhetőségű.
Ezen kalkulátor alapján 4,7μF-os kondival 8450Hz környékére lőtték be a váltási frekvenciát (-6dB/oktávos ez a "hangváltó", ha jól emlékszem).
Egy orosz oldalon le is mérték a szettet, ezt kapták:
forrás: ixbt.comÉn mondjuk nem hiszem, hogy egy ilyen árú mély-közép hangszóró ilyen jó frekigörbével rendelkezzen.
-
Akkor ezek szerint egész jól sikerült a műtét.
Én is gondolkodom az újrakábelezésen, de így képek alapján megint elbizonytalanodtam kicsit. A 1,5mm²-es kábel vastagnak tűnik, főleg ez alapján. Egy ilyen után valószínűleg azoknak a tüskéknek és a NYÁK vezetékezésének az ellenállása lesz a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Genius SP-HF 1250x tuningolás: forrasztás-ütés-vágás egyszerűen, olcsón.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest