- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Érdekes amiket mondasz.
Nekem MSI-ről nem a minőség jut eszembe, bár tény hogy az alaplapjaikat ismerem jobban és azok nem a legjobbak.
Az asus tényleg jó alkatrészekben (kész termékeik szarok, pl laptopjaik), de feláras. Nem minőségibb annyival, mint amennyivel drágább szokott lenni.Sapphire esetében tény, hogy nekem egyedi hűtésű példányom van, de ez halkabb, mint a tápom, szóval nem tudom mi lehet a gond a többivel.
Majd ha a következő kártyát tervezem megvenni, akkor úgyis utánaolvasok, mert ezek az infók szinte szériánként változnak, de te vagy az első, akit szidni látok.
Amúgy én speciális eset vagyok, mert szinte soha semmilyen elektronikus eszköz nem szokott tönkremenni nálam. Sőt, általában a közelségemtől megjavulnak.
Tudjátok, vannak azok az emberek, akik hozzá sem nyúlnak, de ha a közelébe mennek valaminek, az tönkremegy. Na én az inverzük vagyok. Mindig hívnak, hogy valami nem jó, és ha odamegyek, akkor megy magától.
A garanciásoknál dolgoznak még olyanok, mint én, és akkor jársz úgy, hogy beviszed és ott nem sikerül előhozni a hibát, ami otthon bezzeg folyton előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest