- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
CyberPunk666 #99 üzenetére
Nekem se nagyon romlott el semmi az utobbi 10-15 evben. Viszont a sapphire 7850-esem Bsod-hibaval lett cserelve anno és utanaolvasva szepen megtudtam hogy szeriahibasak a sapphire gcn karik, na ennnyit erröl, bár az ujabbak mar elvileg nem azok de inkabb nem kiserletezek velük.
-
Sinesol
veterán
válasz
CyberPunk666 #96 üzenetére
Sapphire azert messze van a legjobb minösegtöl. Nem is oylan rég egész BSOD hibás szériákat dobtak piacra, és általában véve is sok hibás kártya kerül ki tőlük. Hűtésben sem állnak éppen toppon, az Msi Asus duo rendszeresen elveri öket a tesztekben is mind hatékonyság, mind zaj tekintetében.
Hibás darabok persze vannak mindenhol de a Sapphire esetében inkabb az áll hogy jo darabok is akadnak mindenhol, érezd magad szerencsésnek
A jo minöseg az az Msi, Asus, Evga trió, nem pedig a Sapphire.
-
janos666
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #91 üzenetére
Igen, alapvetően csak a nevét kerestem, mikor a hozzászólás sorszámával együtt kimásoltam egy hsz fejlécéből. Aztán, ha már beleírtam, át is akartam javítani egy relevánsabbra a hsz számát, de addigra lejárt a szerkesztés, mire visszaolvastam.
A DVI, de még inkább DHMI, sőt, főleg DP kábeleken mindkét irányba folyhat áram. Ott van egyszer az "ethernet over HDMI" (és lehetne Audio Return Channel is, de VGA-t még nem láttam, ami ezt használná, pedig néha hasznos lehetne), másrészt az USB a DisplayPort-on át...
-
tatabike
őstag
válasz
CyberPunk666 #70 üzenetére
Nem úgy értette, hanem úgy, hogy a felvett energia nemcsak hővé alakul, hanem pl. kapcsolgatja ide-oda a tranyókat, tárolja az adatokat, továbbítja az adatokat, puffereli, kisüti/tölti a kondikat, ezekhez mind-mind energia kell. És hát a végeredmény mégiscsak az, hogy kiszámolja a pixelek megjelenítését, nem?
-
válasz
CyberPunk666 #70 üzenetére
Még a végén kihozod, hogy ugyanannyit tud, mint egy villanyradiátor.
-
vinibali
őstag
válasz
CyberPunk666 #15 üzenetére
ami a hatásfokból adódóan számítási kapacitásként jelentkezik.
(#31) mekker: a tdp csak a hőtermelést adja meg. a kártya ennél többet kajázik!
(#8) drlovi: valóban, ezt nem gondoltam volna
(#19) korcsi: fogyasztás=hőtermelés+hasznos fogyasztás(számítási kapacitás)
-
Kansas
addikt
válasz
CyberPunk666 #15 üzenetére
A hűtőventillátor mozgási energiájává alakírott pár watt... meg ami rádiófrekvenciás sugárzássá alakul(aminek mértékéről nincs pontos adatom)
@(#19) korcsi: gyakorlatilag igen, a többi eltörpül mellette
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CyberPunk666 #23 üzenetére
Mármint mennyivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest