Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neptunfű
tag
Köszi a tippet!
Sajnos nemtom mi lehet ezzel a géppel
... (azért vettem ezt a procit mert állítólag jó lehet húzni
ja és persze alapfeszen ) Erre a +200mHz-t (FSB-t 217re állítottam) nem bírja és meghalt a save and exit-nél. (folyamatos gyors sipolás)
Nem értem... cpu-z szerint 1.264 V ot kap. elvileg még többet is kap mint amit gyárilag kellene.
Majd holnap kipróbálom egyesével emelni az FSB-t aztán meg ha meghal akkor adok neki kis feszt is, aztán valami tesztet keresek a procinak (orthos vagy mit) -
Neptunfű
tag
Naszóval 767mHz-n megy az everest szerint. Akkor visszveszem a feszt.
Sajnos biosban DRAM beállításnál csak annyi van hogy feszt adni [auto/manual] meg ha manualra állítom akkor pár feszlépcső és ennyi sajnos. Ja igen megy hogy hány mHz-n fusson.... az előbb kipróáltam 1066-ot de a gép meg sem mukkant
se kép se hang... aztán jött a bios reset 
Mondom csak a proc feszt, szorzót (visszavenni) és FSB-t tudok manuálisan változtatni.
Amit viszont kipróbáltam pedig az az FSB emelése volt ezután a proc kb 2600mHz körül ment és everest memtesztjei gyorsabbak lettek.
(hogyis van ez?)MOD: azt hol látom hogy a mem mennyi feszt kap akkor ha biosban auto-ra állítom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

... (azért vettem ezt a procit mert állítólag jó lehet húzni
ja és persze alapfeszen ) Erre a +200mHz-t (FSB-t 217re állítottam) nem bírja és meghalt a save and exit-nél. (folyamatos gyors sipolás)
se kép se hang... aztán jött a bios reset