- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neptunfű
tag
Köszi a tippet!
Sajnos nemtom mi lehet ezzel a géppel... (azért vettem ezt a procit mert állítólag jó lehet húzni
ja és persze alapfeszen ) Erre a +200mHz-t (FSB-t 217re állítottam) nem bírja és meghalt a save and exit-nél. (folyamatos gyors sipolás)
Nem értem... cpu-z szerint 1.264 V ot kap. elvileg még többet is kap mint amit gyárilag kellene.
Majd holnap kipróbálom egyesével emelni az FSB-t aztán meg ha meghal akkor adok neki kis feszt is, aztán valami tesztet keresek a procinak (orthos vagy mit) -
Neptunfű
tag
Naszóval 767mHz-n megy az everest szerint. Akkor visszveszem a feszt.
Sajnos biosban DRAM beállításnál csak annyi van hogy feszt adni [auto/manual] meg ha manualra állítom akkor pár feszlépcső és ennyi sajnos. Ja igen megy hogy hány mHz-n fusson.... az előbb kipróáltam 1066-ot de a gép meg sem mukkantse kép se hang... aztán jött a bios reset
Mondom csak a proc feszt, szorzót (visszavenni) és FSB-t tudok manuálisan változtatni.
Amit viszont kipróbáltam pedig az az FSB emelése volt ezután a proc kb 2600mHz körül ment és everest memtesztjei gyorsabbak lettek.
(hogyis van ez?)MOD: azt hol látom hogy a mem mennyi feszt kap akkor ha biosban auto-ra állítom?
-
Neptunfű
tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehetne tuningolni a tesztben szereplő ramot egy asus M2A-VM HDMI lapban? Egy BE-2400as proci van benne. Sajnos nekem is 5-5-5-18 ként kezeli a gép a ramokat. Egyedül a proci szorzóját tudom visszábbvenni 11,5-ről valamint az FSB-t állítgatni 200mHz-ről. és a proci feszt tudom adagolni manuálisan.
A ramoknak 2,1 voltot adok (a papíron azt ajánlották).A tuninghoz nem értek nagyon, de gondolom ez a lap nagyon lekorlátoz... vagy nem? Előre is bocs ha hülyeségeket írtam vagy kérdezek.
Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest