Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz Migráns #21206 üzenetére
amikor mi voltunk ott, akkor mar a ket laktanya egybe volt nyitva
a hanyszor veszik fel a katonak a VV rucit statisztikai adat orszagos atlagat ez a laktanya huzta meg felfele kb
volt tobb olyan nap, amikor az alakuloteren a VV rucit vettuk fel-le egesz delelott gyakorlaskeppen
egy heten tobbszor vettem fel, mint tobb mas laktanyaban egy egesz szazad a teljes katonai szolgalata alatt... x5
itt nem volt olyan, hogy ooo be kell hintoporozni, hogy ne tapadjon ossze, nem volt erre ideje
utana VV ruhaban, gazalarcban teljes menetfelszerelessel, AK, malhazsak setaltunk a 30+ eve le nem vagott fuben a laktanya hatso reszen
mint a dzsungel kb, szo szerint terdig meg az fole ert az a fu, osszeborulva
odaertunk a VV kamrahoz, akkor "levezeteskeppen" egy konnygazkamra gyakorlat, bent szurocsere a toled jobbra alloval
hat aki kivette a membrant, hogy levegot kapjon a menetgyakorlati setanal, annak ott vege is volt
seta is olyan volt, hogy amire azt letudtuk, kb 2+ liter vizet kiizzadtam
26 fokban libaborosek voltunk es faztunk, amikor levettuk a VV ruhat vegretöbb drón kell ;P
-
veterán
válasz Migráns #17959 üzenetére
ja, a gyalog galopp hozzáadja pl a töketlen fecskét, csak épp a film abszurditásának egyik alapját öli meg, ugyanis eredetiül kókuszdió van benne, amit a sztori szerinti korban még nem is ismerhettek. ez pedig a fordító szereptévesztése.
és hiába vannak bármilyen jó színészek, hangzásban esélye nincs a steril szinkronnak egy helyszíni hanghoz képest. persze egy animációnál ilyen gond nincshanyas vagy, te disznó?
-
Lenry
félisten
válasz Migráns #17641 üzenetére
Jó, nyilván igazad van. Az tökre nem zsidózás, amit leírtál, igen. Egész biztosan mindenki más a helikopter, te meg a faszacsávó vagy.
Még valamit szeretnél, vagy lelépsz innen végre?[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Migráns #17624 üzenetére
Nah, csak kibújt a szög a zsákból. Már a kárpótlásnál gyanús voltál, de bíztam benne hogy nem zsidózni próbálsz, de végülis sikerült. Gratulálok.
Szép munka.De mostmár mehetsz
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Migráns #17610 üzenetére
"alátámasztó tények"
jézusfasza, milyen tény? ez egy anonim fórum!
ha leírja, hogy az országos főrabbi vagy a pápa gépén látta, azzal mivel vagy előrébb? bárki bármit leírhat ide, azt hazudhatnánk, amit csak akarunk. ennél fogva nem édesmindegy?[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Migráns #17606 üzenetére
mert ha most leírja, hogy a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú egyházának egyik papnője gépén látta, akkor te jobbat alszol, olcsóbb lesz a benzin, eljön a világbéke vagy miért nem faszmindegy?
-
válasz Migráns #12682 üzenetére
2010 körül nekem is ez volt, miután összeállt az új IT csapat, és rendberaktuk a gyárat, ha nem néztél meg 2 filmet egy éjszakásban, akkor úgy fogadtad a nappalost, hogy "fúmegkellettszakadnimekkoraszívásvolt" (És az is 12 órás folyamatos volt Szerettem, mert éjjel + hétvégén nem voltak főnökök, a hét közbeni éjjelesek esetén lehetett mászkálni olyan helyekre, amik csak munkaidőben vannak nyitva, és 3 nap meló, 3 nap szabad...)
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Lenry
félisten
válasz Migráns #8299 üzenetére
Néhány komoly dohányos ismerősöm már le tudta tenni a cigit, akiktől egy idő után általában megkérdeztem: Fel tudsz mutatni valamit a megtakarított pénzből?
van ez az őskövület ótvar vicc, amire hivatkozni szokás ilyenkor de szerintem többet számít, ha a leszokásért cserébe nem fullad meg a páciens attól, hogy fel kellett menni lépcsőn a másodikra, vagy úgy en bloc nem döglik meg levegőért kapkodva egy kórházi ágyon tüdőrák miatt.
-
KROK640
nagyúr
Nálam ez úgy ment, hogy anno mikor elkezdtem rászokni mindnekiazt mondta, hogy jajj majd mikor rájövök milyen sokba lesz bánnni fogom. Igen ám, de akkor havi 1 dobozzal is elég volt, ami meg 250ft volt, szóval nem volt érv. Aztán csúcsidőban havi 16 ezret költöttem rá. Akkor napi 1 doboznál tartottam. Akokr visszább vettem heti 2 dobozra.
majd egyszercsak jött egy időszak amikor piszkosul elkezdtem rá sajnálni a pénzt. Ez volt a fordulópont, amikor gyakorlatuilag mindenféle segítség nélkül leszoktam.
mondjuk nem teljesen, mert buliban még most is előfordul hogy rágyújtok, de csak (többedik) pia mellé.
Ami szomnorú érdekesség, hogy mikor leszoktam eleinte még találtam 1-2 ezrest randomba a zsebeimbe, de egy ideje semmi de semmiféle megtakarítást nem jelentett az, hogy leszoktam. (Sőt, ugye ugyanez jött ki a heti 3-ról kettőre csökkentett esti kijárásokból is).
Hízni viszont én is híztam ami felfelé billentette a vérnyomásom, és azt a faramuci helyzetet hozta elő, hogy semmivel nem érzem magam egészségesebbnek azóta.. .sőt... (jó ebben benne a hízás). Pénzem sincs több .. .(#8302) Kisgépkezelő : "gyébként nekem mindig az volt az elméletem, hogy cigire a pénzt nem megkerese az ember, hanem az úgy valahogy lesz, terem, materializálódik, vagy előbukkan egy másik dimenzióból. Egy dohányosnak akkor is van cigije valahonnét, ha egy forintja sincs de olyat ritkán látok, hogy abbahagyná és hirtelen lenne tőle. Voltak a felmenőim közt erős dohányosok akik mára abbahagyták, de ahhoz képest, hogy elvileg mennyit tudnak ezzel megtakarítani, nem lettek semmivel sem előrébb, úgyhogy én úgy gondolom amikor már nem volt szükség rá, nem is termett tovább a cigipénz. "
Valahogy ezt érzem én is ... Sőt, tudom, hogy amikor annyira nincs szükség a pénzre, akkor GONDOLOM kevesebb munkát vállalok , a több szabadidőt tartom szem előtt, nem vállalok el mindent. (na meg ugye a topic témáját adó kedves kliensek is megfogyatkoztak, szóval tényleg nem "terem" úgy a pénz )
Egyébként pl akármikor kérdezték h miért nincs még gyerekem, azt szoktuk mondani, hogy ahhoz pénz is kell (mert kell) erre többektől kaptam azt a választ : "ha gyerek is lesz, pénz is lesz". Lehet h agyerek esetén is így "terem" a pénz?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Kisgépkezelő
senior tag
Akkor te majdnem cáfolod ezt a régi mémet.
Egyébként nekem mindig az volt az elméletem, hogy cigire a pénzt nem megkerese az ember, hanem az úgy valahogy lesz, terem, materializálódik, vagy előbukkan egy másik dimenzióból. Egy dohányosnak akkor is van cigije valahonnét, ha egy forintja sincs de olyat ritkán látok, hogy abbahagyná és hirtelen lenne tőle. Voltak a felmenőim közt erős dohányosok akik mára abbahagyták, de ahhoz képest, hogy elvileg mennyit tudnak ezzel megtakarítani, nem lettek semmivel sem előrébb, úgyhogy én úgy gondolom amikor már nem volt szükség rá, nem is termett tovább a cigipénz.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Nem rossz, nem rossz. Grat a leszokáshoz és az eredményhez.
Ez ugyanaz a helyzet, mint amit korábban beszéltünk a nyeremények kapcsán. Aki nem tudatosan csinálja, annak kifolyik a kezéből. Ugyanez az "el nem költött" pénzekkel. Azért havi 100e már keményen látszó pénz a havi költségvetésben, ha valaki ezt utólag nem tudja felmutatni, azt jelenti, elszórta másra. Ez nem lehet érv amellett, hogy a cigizés nem volt drágább, mint most cigi nélkül.És ami miatt az asszony jól járt a cigi letevésével, az nem a kocsi, hanem az egészséged, hogy jó eséllyel tovább tudsz mellette maradni. És azt meg nem lehet pénzben sem kifejezni.
-
bambano
titán
válasz Migráns #7300 üzenetére
nyugodj meg kérlek, belégzés-kilégzés.
meghallgattam. van egy olyan hülye szokásom, hogyha beszólok valamire, azt előtte meghallgatom.
nekem nem tetszik a stílusa. semmi vicces nincs benne, semmi olyasmi, hogy magáért az előadás módjáért kellene meghallgatom. ha olyan előadást akarok hallani, ami nem standup és jó az előadás módja, akkor Görög Ibolyát hallgatok, javaslom nektek is.A véleményével több bajom is van:
1. outsider
2. szerinte a nyelvészek hülyék.
3. ő nyelvész, akkor ő micsoda?
4. ő is elkövette a műhibát, felelős.szóval úgy akarja befolyásolni a véleményemet, hogy azzal kezdi, hogy ő hülye. így nem megy.
szerk: "Mondanivaló alapján pedig egy nagyon komoly nyelvész!": hát az, hogy nagyon komoly nyelvész, az pont nem a mondanivalója alapján fog lejönni. egyébként volt olyan előadása, amit meghallgattál, hogy a mondataink zöme után ne írjunk felkiáltó jelet?
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
koko52
nagyúr
-
GEIL
addikt
válasz Migráns #7241 üzenetére
pfuu...jól elirtam...karkörfogatra gondoltam, de átmérőt írtam.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
koko52
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest