Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz pn4hvq #15629 üzenetére
Egyik munkatársam sétált be egy adag matricával, hogy a főnök azt mondta, hogy matricázzam be a Raspberry pi-okat (leltárba vétel). Há' gondolom, ha a főnök mondja azt meg kell csinálni. Megcsináltam, majd jön, hogy van még matricázni való. Még egyszer annyi, mint eddig volt. Sőt! Van újabb feladat is. Mondom jól van, megoldjuk.
Aztán egyik nap benn volt a főnök, mondom rákérdezek már, hogy miért kell ezeket csinálni. "Micsoda? Én ilyet nem mondtam. Nem beszéltem a Janival".
Híí! Na mondom szépen át szeretkezték a fejem. Onnantól kezdve semmit sem csináltam meg a csávónak és azóta tartom a két lépés távolságot.
Nyilván kihasználta a fickó, hogy naiv vagyok és hiszékeny, jóhiszemű. Na ez szűnt meg a részemről felé. Dühös is lettem rá így visszagondolva, de hogy még egyszer megvezet, ahhoz már a saját hülyeségem is kell.
-
Neeeeee
Mondjuk nekem is volt userem, aki 2015-ben csodálkozott rá az Aero felületre - hány éves volt akkor a Vista? (Önkormányzatnál volt, XP-n kívül mást nem látott addig )
@ I02S3F : "Micsoda? Én ilyet nem mondtam. Nem beszéltem a Janival"."
Ez akkor szép, ha a főnök is tudott az egészről, olyan is van@Lenry : "- akkor most mi lesz?
- visszahozod a monitorjaidat."
...ingyen lopási ügy a rendőrségnek, ha nem hozza visszaMutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Hát, ha ilyen (nem)tudás anyaggal be lehet hozzátok kerülni irodai munkára, lehet nekem is megkéne próbálnom. Mondd csak, hol dolgozol?
De nekem amúgy totál fura (és máshol is látom) mikor ilyeneket felvesznek. Nekem eddig minden ilyen meló úgy zajlott, hogy az interjú részeként (legkésőbb második körben - vagy ha volt akkor a harmadikban) üljek le a gép mellé, ilyen-olyan amolyan feladatot végezzek el (és nem azt, hogy word dokumentumot másoljak emailbe), a teszt feladatok felét később sosem használtam a munkámba, de akkor ott azonnal kellett tudjam, és ha sikeresen megvolt, akkor gratula fel vagy véve.
Egyszer még ennél is szarabb volt, mert sikeresen teljesítettem, - szünetben a leendő főnökkel is remekül elbeszélgettem - rajtam kívül addigra már csak egy jelölt volt, majd másnap felhívtak, hogy ugyan hibátlanul teljesítettem, de mégis a másik jelöltre esett a választásuk. Há' kössz bammeg, mindezt a harmadik kör után, úgy, hogy a zsebemben éreztem az állást ...Szóval érdeklnének helyek, ahol ennyi semmi tudással be lehet jutni egész nap a napot lopni...
Locsolás : "honnan szedjenek most egy másik férfit? " - ismerős történet, amikor nők között dolgozol és az eresz csatornatisztítástról kezdve a fénymásolószerelésen át, a locsolásig minden a tied, mert te vagy az egyetlen férti. És a kolléganőket nem zavarja, hogy te tulajdonképpen 1,5-2 állást viszel ugyanazért a pénzért, hanem ez egyszerűen elvárás. Tényleg az elején kell NEM-et mondani, vagy azt csinálni amit én csináltam, hogy rendben, de egy tábla csoki / üveg bor / holnap sültcsirkét ebédelnék stb. lesz.
Persze van az a szint, ahol ezt nem látják be, és inkább rikácsolva rohannak a főnökhöz, hogy te nem végezed a dolgod, ami nem más mint amit te rád lőcsölnek... innentől főnök függő, a semmitől kirúgásig terjedhet a skála. (egyik haveromat így rúgták ki)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest