- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
nyisziati #3982 üzenetére
Webprogramozóként mondom, hogy annak idején, még valamikor 15-20 éve a FF volt az egyetlen szabványos böngésző, az követte egyedüliként a szabvány szintaktika és működés szabályait (ezt le lehetne írni sokkal szofisztikáltabban, de reggel van). Aztán jött a Chrome, az is szabványos volt, de a Google fegyvertára volt mögötte, nem volt nehéz átnyergelni rá. Az FF azóta nagyon lemaradt sebességben, pedig lehetne szeretni.
Aztán 1 éve gondoltam egyet, hogy kipróbálom az Operát. Sose volt szimpi. Aztán pár hónap után vettem észre, hogy nincs belőle kijárat, mert a könyvjelzőkön kívül semmit se lehet belőle exportálni, tehát amit elmentettem jelszavakat, stb, nincs mód kijuttatni. Azóta operás vagyokde igazából nem bántam meg. Eleve tud olyat, hogy ha kijelölök egy bármilyen valutában lévő összeget mondjuk alin vagy bárhol, kiírja forintban. Ez pl. szerintem superpower az operánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest